Nel331
Fanka BB :)
Dziękuje !To jest Seidivid Ferty4. Wcześniej brałam Seidivid plus w postaci saszetek do rozpuszczania i byłam bardzo zadowolona (mają ubozszy skład ale są dostępne w Polsce) natomiast te Ferty4 nie wiem czy można kupić w PL.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziękuje !To jest Seidivid Ferty4. Wcześniej brałam Seidivid plus w postaci saszetek do rozpuszczania i byłam bardzo zadowolona (mają ubozszy skład ale są dostępne w Polsce) natomiast te Ferty4 nie wiem czy można kupić w PL.
Doczytałam,O, dobrze, że jesteśopisałam wyżej dlaczego tak uważam, możesz przeczytać i napisać mi co o tym sądzisz?
![]()
Dokładnie tak myślę. Nie pozostaje mi nic innego, jak tylko jutro powtórzyć w laboratorium nr 2 i porównać do wyniku z wtorku. Chyba, że rano będzie biel na teście, to pomyślę wtedy, co zrobić. Ale na moje oko te przyrosty są mega słabe. Plamień nie ma dziś cały dzień, szyjka zamknięta, i nawet progesteron wczoraj mi skoczył do prawie 12. I bądź tu człowieku mądry.Doczytałam,
Faktycznie wyniki z lab 2 i dzisiejszy nie wyglądają optymistycznie - ale beta rośnie skokowo i dlatego zaleca się te min 2 doby
Sprawdziłabym jutro i odniosła do wyniku środkowego - jak będzie przyrost to ok
Gdyby tego wyniku nie było to nie byłoby się czym martwić tak naprawdę ale rozumiem że zasiał niepewność.
testy nie służą do sprawdzania przyrostów!Robiłam dwa testy jakąś godzinę temu i kreski są ledwo widoczne. Czyli beta jest niższa jeszcze niż rano, gdy byłam na badaniu. Oczywiście jutro powtórzę test, ale kreski są jaśniejsze niż nawet w poniedziałek (a testy te same).
Ależ ja jestem całkowicie spokojna. Po prostu obserwuję i oceniam realistycznie wszystkie dane, jakie mam dostępnetesty nie służą do sprawdzania przyrostów!
Przy tak wczesnej ciąży i ledwo startującej becie oczywistym jest, że nawet najmniejsze różnice w rozrzedzeniu moczu będą robić różnicę na teście.
Przecież wiadomo, że wieczorem jest mniej hcg w moczu.
Opanuj się kobieto!!!
Test sie robi raz i jeśli jest pozytywny to idzie się na betę góra dwa razy z minimum jednym dniem odstępu.
Prawidłowy przyrost to min 66% po 48h.
U Ciebie wszystko jest w normie.
Wyrzuć te testy!!! Bo oszalejesz. Przestań czytać internety tylko wybieraj wózek.
Ja Ci miejsce na wrzesniowkach grzejeAleż ja jestem całkowicie spokojna. Po prostu obserwuję i oceniam realistycznie wszystkie dane, jakie mam dostępnei oczywiście, może stać się cud i jutro beta wystrzelić w kosmos, ale nie chcę się nakręcać, że tak się stanie. Już kilka biochemów za mną i wiem jak działa ten mechanizm. Gdybym nie testowała przed okresem, nawet nie wiedziałabym, że coś się dzieje. I pisząc o nadziei na szybką @ miałam na myśli to, że jeśli beta będzie nadal tak słabo przyrastać albo rosnąć i spadać, to nie będzie to trwało zbyt dlugo. Bo minimalne przyrosty bety nie wróżą nic dobrego. Taka statystyka, a co będzie - zobaczymy
![]()
Ściskam mocno :*Trochę ogarnelam głowę… wzięłam kąpiel, wypiłam lampkę wina, położyłam się z psiakiem do wyra, stary dołączył i jest mi duzo lepiej. Wolne by się przydało na jutro…
Serio ten algorytm w tym miesiącu to magia od gory do dołu będą same pozytywy ! Gratulacje i będę czekać na warzesniowych !Dzień dobry![]()