• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

Dobrze kojarzę Ty Brałaś ten inofem? Endokrynolog mi zalecił to plus jeszcze glucophage xr na noc 1 tabletka.
Ja inofem brałam w 2016 roku i po 3 cyklu się udało (3/7 cs). Także polecałam na prawo i lewo. Mnie też zalecił endo. Miałam nadzieje, że teraz też tak będzie ale to by oznaczało, że właśnie w tym cyklu powinnam zajść… #bezpresji 😂.

reklama
U mnie bóle o których ostatnio pisałam były chyba nie wynikiem endometriozy tylko były to bóle poowulacyjne. Zapewne przez ten płyn który się wylewa po pęknięciu pęcherzyka. 2 dni czułam trn dyskomfort i przeszło. Także super 😄

U mnie bóle o których ostatnio pisałam były chyba nie wynikiem endometriozy tylko były to bóle poowulacyjne. Zapewne przez ten płyn który się wylewa po pęknięciu pęcherzyka. 2 dni czułam trn dyskomfort i przeszło. Także super 😄
A jak tam Twoje samopoczucie po glucophage?
Dostałam też receptę na to ale chyba tak sobie myślę że poczekam na nowy cykl I zacznę brać, czyli od przyszłego tygodnia...

reklama
A jak tam Twoje samopoczucie po glucophage?
Dostałam też receptę na to ale chyba tak sobie myślę że poczekam na nowy cykl I zacznę brać, czyli od przyszłego tygodnia...
Po tym xr super. Nic kompletnie mi się nie dzieje. Mam brać docelowo 2 tabletki więc wtedy zobaczymy ale póki co jeszcze z tym poczekam, po 1 nic mi się nie dzieje. Tylko same pozytywy 😀
A ty dostałaś z jakiego powodu?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry