Weronik@29
Fanka BB :)
Masz lepszą jakość zdjęcia? Troszkę słabo widać kreski bynajmniej u mnieDziewczyny sorki za pytanie jakich tutaj dużo, ale czy to jest już pik? U siebie ciężko mi zawsze zinterpretować i wymyślam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Masz lepszą jakość zdjęcia? Troszkę słabo widać kreski bynajmniej u mnieDziewczyny sorki za pytanie jakich tutaj dużo, ale czy to jest już pik? U siebie ciężko mi zawsze zinterpretować i wymyślam![]()
Dziewczyny sorki za pytanie jakich tutaj dużo, ale czy to jest już pik? U siebie ciężko mi zawsze zinterpretować i wymyślam[emoji58]
prawie takie same według mnieDziewczyny sorki za pytanie jakich tutaj dużo, ale czy to jest już pik? U siebie ciężko mi zawsze zinterpretować i wymyślam![]()
Te testy i tak ci wiele nie dadzą najlepiej udaj się na monitoring i porób sobie podstawowe badania hormonalne. Ja tak zwlekalam co miesiąc i zanim sie wybrałam na badania juz było 10 cykli starań... a jednak coś wyszło choć nie wiadomo czy to od tego nie mogę zajść w ciążęDziękuje za odpowiedzi!
Nie mam lepszego zdjęcia, a test bo wyrzuciłam po wszystkim do kosza, żeby swojego faceta nie martwić. Nie zabezpieczaliśmy się pół roku i się strasznie przejął ze nic z tego nie wyszło, ja mu tłumaczyłam ze owulacja mogła się przesunąć czy nie wystąpić. I po kryjomu robię testy na razie
![]()
U mnie @ w 20 dc... Nie wiem co się dzieje. Miałam ostatnio krótkie cykle 25dni. Ale ten to już masakra. Dalej KP. Nie wiem czy to ono tak działa. I nie wiem też co w tej sytuacji robic![]()
Właśnie tego się obawiam... Ale póki co nie chciałabym jeszcze bo ani ja ani synek nie czujemy się gotowiJa nie namawiam bo jestem fanką DKP, ale moja koleżanka miała tak że żadne ograniczanie karmienia itp. nie pomogło. Dopiero jak odstawiła córkę, zaszła w kolejną ciążę
Dziękuje za odpowiedz. Poczekam do końca tego cyklu i zaczne coś dzialacTe testy i tak ci wiele nie dadzą najlepiej udaj się na monitoring i porób sobie podstawowe badania hormonalne. Ja tak zwlekalam co miesiąc i zanim sie wybrałam na badania juz było 10 cykli starań... a jednak coś wyszło choć nie wiadomo czy to od tego nie mogę zajść w ciążę. Życzę powodzenia
![]()
Właśnie tego się obawiam... Ale póki co nie chciałabym jeszcze bo ani ja ani synek nie czujemy się gotowiSytuacja jest trudna. Miałam nadzieję, że sam się odstawi a tu im dalej tym gorzej
![]()