Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nowy cykl nowe szanse![]()
Ja 10dpo i biało niestety
a miał kiedykolwiek robione badanie ?A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?
Nigdya miał kiedykolwiek robione badanie ?
to moze warto zrobić chociaz te podstawowe plus morfologia. Lepiej wiedzieć według mnie. Gdyby np okazało sie ze jakiś parametr kuleje to można zacząć cos w tym kierunku robic i nie tracić czasu.Nigdy
A mam pytanie, bo ogólnie szybko mam te cykle stymulowane, ale to ze względu na pcos lekarz od razu działa, aktualnie dietą udało mi się wyjść z IO i homa w czerwcu wynosiła 2,8 a teraz 1,8 co uwazam za mały sukces, tarczyca jest w normie 1,0, clo zadziałało, piękny pęcherzyk plus pęknięcie bez wspomagania. Moje pytanie czy powinnam już męczyć męża o zbadanie nasienia czy pozostawić sytuacje taka jaka jedyne tej chwili, czyli ja na clo + regularny zdrowy seks ?