reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki II połowa 2021

Moim zdaniem jest ciemniejsza. Podrzucam dla przypomnienia moje kreski :D
Testy robione codziennie rano. Idąc od góry: wtorek, środa, czwartek (beta 25) i poniedziałek (nie badałam wtedy bety, ale w sobotę była 95 a wtedy jeszcze rosła spoko więc musiała być min. 200)

Test nie służy do mierzenia czy ciąża się rozwija okej. Musisz skoczyć na betę dwa razy i będzie wiadomo :)

Załączniki

• Testy ciazowe.jpg
    Testy ciazowe.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 109
reklama
Moim zdaniem jest ciemniejsza. Podrzucam dla przypomnienia moje kreski :D
Testy robione codziennie rano. Idąc od góry: wtorek, środa, czwartek (beta 25) i poniedziałek (nie badałam wtedy bety, ale w sobotę była 95 a wtedy jeszcze rosła spoko więc musiała być min. 200)

Test nie służy do mierzenia czy ciąża się rozwija okej. Musisz skoczyć na betę dwa razy i będzie wiadomo :)
Kurczę dziewczyny dajecie nadzieje , może faktycznie nie będzie tak zle jak ja już myśle… po prostu trauma już po poprzednim chyba i czarny scenariusz od razu . Dziękuje za wsparcie wszystkim Wam ❤️❤️

Kurczę dziewczyny dajecie nadzieje , może faktycznie nie będzie tak zle jak ja już myśle… po prostu trauma już po poprzednim chyba i czarny scenariusz od razu . Dziękuje za wsparcie wszystkim Wam ❤️❤️

Ja Cię doskonale rozumiem, bo ja nie wiem czy w ogóle będę chciała się starać po tym co teraz przeżywam.
Ale wiesz zamartwianie się i stres Ci nic nie da. Jak ma być dobrze to będzie dobrze :)

Ja Cię doskonale rozumiem, bo ja nie wiem czy w ogóle będę chciała się starać po tym co teraz przeżywam.
Ale wiesz zamartwianie się i stres Ci nic nie da. Jak ma być dobrze to będzie dobrze :)
Święte słowa… teraz to już nic i tak nie poradzę.. co ma być to będzie , trzeba się uzbroić w cierpliwość :)

Sama prawda. Ja też mam wrażenie powtórki z rozrywki i wolę nastawić się na wszystkie opcje, zwłaszcza, że od wczoraj piersi jakieś takie bardziej sflaczałe (chociaż nadal trochę powiększone, ale zdecydowanie mniej niż np. przedwczoraj). I tak jak nie czułam nic kompletnie od owulacji, tak dziś pojedyncze kłucia w macicy... Tak działa psychika🤷‍♀️ Tak że sama nie wiem...

reklama
Sama prawda. Ja też mam wrażenie powtórki z rozrywki i wolę nastawić się na wszystkie opcje, zwłaszcza, że od wczoraj piersi jakieś takie bardziej sflaczałe (chociaż nadal trochę powiększone, ale zdecydowanie mniej niż np. przedwczoraj). I tak jak nie czułam nic kompletnie od owulacji, tak dziś pojedyncze kłucia w macicy... Tak działa psychika🤷‍♀️ Tak że sama nie wiem...
Mnie w ogóle nic nie boli tylko mam więcej sluzu , tak samo miałam przy biochemie . A w ciazy poronionej w 12 tyg bolały mnie piersi już od 10 dpo . Ale No z drugiej strony każda ciaza inna . Tylko człowiek fiksuje i myśli trochę za dużo , jak już jest po przejściach 🙈

Do góry