Madame83
Fanka BB :)
A bo te pinki są do d. Wczoraj na facelkach miałam cienie A na pinku nic. Późno wychodzą.Laski tam na serio nic nie ma![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A bo te pinki są do d. Wczoraj na facelkach miałam cienie A na pinku nic. Późno wychodzą.Laski tam na serio nic nie ma![]()
Trzymaj trzymaj, przydadzą się na pewno
Niby tak. Ja z ciekawości chciałabym pewnie wiedzieć.Być może. To albo krwiak który był tak wielki ze imitował okres, po prostu.
Nie badaliśmy - nie ma to sensu przy 1 poronieniu bo przyczyna to w 80% wada genetyczna, zazwyczaj chromosomalna, zarodka, zupełnie przypadkowa.
Ale na moim wczorajszym też już nic nie widać, taka słabizna była, że jak ściemniał przez noc to kapaWczoraj wyjęłam go żeby zrobić zdjęcie w razie coi tak czy siak chyba patrzę ze dalej nic
nieAle na moim wczorajszym też już nic nie widać, taka słabizna była, że jak ściemniał przez noc to kapamasz jeszcze jakiś test w domu?
![]()
Ja nie, bo ta statystyka do mnie przemawia bardzo, także zdejmując ze mnie ciężar na poziomie emocjonalnym.Niby tak. Ja z ciekawości chciałabym pewnie wiedzieć.
A pisałam bys już testów nie robiła... Niepotrzebny stres jedynie a o niczym nie świadczy poza tym że wciąż jest dodatni... Będzie dobrzeU mnie to chyba jednak biochemiczna będzie , zrobiłam test i jest tak samo blady jak wczoraj chyba.. :/ . Już nie będę robić testów pójdę w pon na bete i tyle. Okres planowo niby koło środy wiec zobaczymy..