reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Cześć!

Dziewczynki nie pisałam bo zapewne zauważyłyście że i na lutówkach mnie ostatnio znacznie mniej.. Nie wyrabiam psychicznie powoli a po tej becie to już w ogóle wszystko padło we mnie. @ dalej nie ma, tempka całkiem wysoko więc nie mam pojęcia co jest grane :-( sa dni kiedy czuję jakby zaraz miała się @ pojawić, a są też takie dni gdy nie czuję kompletnie nic. Ostatnio mam tak że w dzień czuję się zupełnie normalnie a wieczorem jak już leżę spokojnie w łóżku pojawia się to uczucie jakby faktycznie @ nadchodziła. W piątek rano wzięłam ostatnią tabletkę duphastonu. Jeśli temperatura nadal będzie wysoko i @ nie będzie do poniedziałku to zrobię test choć w sumie jest to głupie i bezsensowne bo beta była niska...

Anuszka myślę że najlepiej będzie jak Ci usuną te kamienie żeby mieć 100% pewności że jak się pojawi ciąża to wszystko będzie w porządku!

Anisen to Ty kurcze lada chwila się rozpakujesz i będziesz wreszcie mogła przytulić swoje maleństwo! Matko jak ten czas leci!

Mel a co u Ciebie?

reklama
Natka
Wiesz od tamtego czasu beta mogła ci wzrosnąć. Ona też mogła być jeszcze słaba i jej nie wykazało.
A @ jak by miał przyjść to i tak by przyszedł nawet jak bierzesz dupka bo ja normalnie dostałam @ jak brałam lutke więc jeszcze nic straconego.
Bądźmy dobrej myśli.

Wiesz kochana tak sobie myślę że jeśli owulacja była w innym dniu niż ten zaznaczony na wykresie to raczej tak czy siak szansa na ciążę jest znikoma bo jak widać serduszek nie było przez te plamienia... No ale zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie...
Miłej niedzieli :*

Aninsen- już tak nie wiele ci zostało, ale fajnie:-) a synek to już kawał chłopa;-)

Natka- faktycznie można zwariować przy twoim wykresie, trzymam mocno kciuki!!!

Anuszka- współczuję, ja przez kamienie straciłam ciążę ,kiedyś już wam o tym pisałam, miałam kamienie ,zaszłam w ciąże i w woreczku wdał się ostry stan zapalny tak że nie można było zwlekać z operacją. Także na twoim miejscu zajęłabym się jednak tymi kamienia w pierwszej kolejności, one czasami bywają niegroźne i można je mieć nawet przez kilka lat ale czasami potrafią dać popalić.

Juz niedługo :)) w zasadzie po świetach moze sie rodzić i będzie donoszony ;)
Mąż gada ze on nie gotowy ;)

Natka Twój wykres pokręcony jak dzieci jeża . A moze gdzies wieczorem pobieraja krew do tej bety. Strasznie to dziwne.

Anuszka niestety zgadzam sie z Happymamą najpierw kamienie potem dzidziuś.

Nusia tule mocno

Anisen widzę że czytałaś na lutówkach... :-) ale nie wiem czy betę robią popołudniu, kiedyś szukałam i niestety żadne laboratorium nie ma pobrań popołudniu :/ sama nie wiem czy jest ten cień czy nie, raz wydawało mi się ze tak, a po chwili już nie byłam pewna.. Może test wadliwy? I tak pozostaje mi tylko czekać... Choć powiem Ci że (.)(.) bolą masakrycznie więc zapewne @ tuż tuż.

Natuś bardzo mocno trzymam za Was kciuki .
Ten Twój wykres ani na fasolke ani na @ . Strasznie pokręcony, wiec jest nadzieja. Może z pokręconego skoro te ładne okazały sie nie trafione.
A Ty już nie bierzesz dupka ?

Moja bratowa kolejny cykl nieudany. Czasem mam takie dzikie myśli ze to niespawiedliwe, że nam sie udało a Wam nie :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry