Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ostatnio @ przylazła w 47dc,a wcześniej 66dc i 56dc...
Paranoja,jeśli teraz nic nie wyszło,to zgodnie z umową,poczekam jeszcze z tydzień,dwa i idę do gina,który mi obiecał,że jak minie mniej więcej rok od rozpoczęcia staranek,a nic się nie zmieni,zaczniemy coś kombinować z medykamentami....

czy którejś z Was zdarzyło się pić alko będąc w ciąży (i np. nie wiedząc jeszcze o tym)?
Może wyglądało podejrzanie, hehe (chyba na pewno).. U mnie w pracy nie mogą wiedzieć, że się staram, bo bym wyleciała. Mam nadzieję, że koleżanka nie będzie plotkować.
Dlatego robię wszystko pod przykrywką haha.
Obecnie nie pracuję,więc akurat z tym problemu nie mam...
On podchodzi do wszystkiego na zasadzie "Lepiej wszystko naturalnie,nich miesiączka sama przyjdzie,spokojnie...."ale żadnych konkretów!!!!
Niemieccy lekarze tacy dziwni są.. Ale dotrwałam do sierpnia i gin obiecał,że w sierpniu zaczniemy coś działać,jeśli nadal będą problemy...
Nawet przestałam liczyć kiedy powinnam dostać @...dzisiaj dopiero 31 dc,więc nie wiem czy już się wybierać do gina,czy poczekać na dramatycznie brzmiące 40 dc....