reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Co do mojego bólu, powrócił, ale szyjka wysoko, twarda i zamknięta i ani grama krwi w śluzie (którego nawiasem mam baardzo dużo.

Cieszę się, że i Ty mogłaś zakosztować rozkoszy popołudniowej drzemki :-D

Lepiej sobie szyjki w ciąży nie badać ;-) Ból jest normalny, naprawdę, więc się nie przejmuj, a jeśli możesz, to leż na boczku, unikaj wstawania i relaksuj się :tak:

reklama
Jestem i ja :-D

Nie ma szans, nie nadrobię postów

Chcę tylko powiedzieć że

TRZYMAM MOOOOCNO
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ZAFASOLKOWANYM
życzę nudnych 9 miesięcy !!!

Hej. U mnie nadal cisza. Miałam koło 14 taki okropny ból brzucha, że myślałam, że zaraz @ przyjdzie, ale się położyłam i po godzince wstałam bez bólu :-) czyli drzemka zaliczona :tak: miłego weekendu. Jutro albo w poniedziałek dam Wam znać czy @ przyszła, oby nie...

Ewka dobrze że ból minął, jak widać drzemka ma dobre właściwości hihi:-D

Ale tu dzisiaj cichutko, wszystkie wypoczywają?? :-)

Mam już mega lenia, taki skwar że hej, więc z tej okazji wypluskałam się w basenie z małym, no i z okazji braku @, oby tempka jutro wzrosła. Może dostane taki prezencik na urodziny w postaci fasoleczki achh, marzenia :-D

ulika, ailatan trzymajcie się dziewczyny, ja też czasem mam ochotę odpuścić, ale to wszystko jest silniejsze... czekamy na same dobre wieści od Was :happy:

ewka
&&& na taki mały happy end dla lipcówek ;-)

My dziś pogrillowaliśmy z moimi rodzicami i moją teściową, ale było miło :happy: tylko ta zabójcza temperatura... szczerze mówiąc jakby mi ktoś kazał wybrać, czy ma być -30st czy +30st, to bym wybrała ten minus :baffled:

Witam porannie :-D Coś spać nie mogłam i obudziłam się o 5:20, napiłam się trochę soku, a teraz zagryzam biszkoptami, bo mnie mdłości złapały :rofl2: Zaraz mnie mdłości złapią z kolei od tych biszkoptów, bo wydają mi się one straaasznie słodkie!

Ktoś dziś testował??????

reklama
Witam niedzielnie!
Olapalo, zazdroszczę Ci tych mdłości :laugh2: (choć w sumie takie dziś śniadanie zjadłam - chilli con carne z sosem czosnkowym - że mam je i ja, ale z przejedzenia :-P )
U mnie chyba nic z tego. @ powinna być 6 sierpnia i już powoli się wprasza. Wczoraj późnym popołudniem zaobserwowałam śluz w kolorze kawy z mlekiem :hmm: Dziś rano taki sam. Oby nie przyszła dziś, bo może być problem ze starankami w sierpniu. Mój wraca z wyjazdu służbowego tak na styk z domniemanym terminem owulacji :dry:
Pozdrawiam! Życzę II oczekującym!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry