reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mimimoo tak też próbuję sobie tłumaczyć, może za parę dni kiedy już ochłonę będę w stanie w to uwierzyć. Na szczęście nie powiedzieliśmy jeszcze nikomu o ciąży. Mam nadzieję, że z Olą wszystko już ok.

lamorela cieszę się, że się odezwałaś, bo bardzo się wszystkie martwimy o Ciebie. Wszystko sie ułoży. Odpoczywaj dużo. Ściskam mocno.

centka a za Ciebie też trzymam mocno kciuki! Ja mam jeszcze 5 dni do testowania. Już mnie korci, żeby jutro zatestować. Objawy mam jak na okres. Jeśli @ przylezie to mam chociaż nadzieję, że nie będę mieć plamien przed nią. Jeszcze mnie nerka coś boli już jakiś tydzien i obawiam się, że moge mieć jakiś stan zapalny. Ostatnio miałam tak w październiku.

Dziewczyny mam drugą krechę na teście, dość wyraźną....4 lipca poroniłam samoistnie, i teraz ta kreska...Jakby beta była jeszcze wysoka po poronieniu to tak kreska nie byłaby wyraźna tylko blada....

Ostatnia edycja:
Nikusia 4 lipca to miesiąc temu... To raczej niemozliwe, żeby beta z poprzedniej ciąży:confused:... To chyba oznacza kolejną ciążę:tak:! To może zrób jutro betę. Ale superowo! Po cichu gratuluję!!! Wrzuć fotkę teściora.

Żabucha nie chcę robić bety..tyle razy ją robiłam ostatnio....Za bardzo się boję...Chyba za 4 tyg zapiszę się do gina a teraz zacznę brać luteinę tak jak mi lekarka kazała, jak znów zafasolkuję...
Tylko spokojnie..oddycham....:P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry