reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

Qrcze, jak się dzieje to wszystko na raz. Byłam dziś u dermatologa, bo mam na twarzy jakiś niby wrzód od 2 mcy, który ostatnio się zaognił i okazało się, że to czyrak mnogi, nie jest duży, ale antybiotyk doustnie i miejscowo... :dry: i ten doustny jest 3-dniowy, więc świństwo, że nie wiem co :dry: no ale cóż, bierzemy :baffled: biorąc pod uwagę brak objawów jakichkolwiek, pewnie w sobotę/niedzielę będzie @ :angry:

reklama
benfica współczuję. Mój Mąż ma czyraki z tym, że na udach. I to jeden za drugim się robi. A do lekarza dojść nie może, bo z kolei rwa kulszowa, tak więc w ruch poszły domowe sposoby i ładnie, aczkolwiek powoli się wszystko goi.

Madley - ta moja koleżanka, która dzis się dowiedziała, że jest w ciąży, to dopiero dziś jej test wyszedł, i to druga kreska podobno bladziocha! A dziś 8 dzień jak @ jej się spóźnia. Wczesniej jej testy nie wychodziły.

Kurde, a mnie już brzuch pobolewa na @ :-( Ostatnio tak mam, że na kilka dni przed @ już mnie trochę boli.

benfica współczuję. Mój Mąż ma czyraki z tym, że na udach. I to jeden za drugim się robi. A do lekarza dojść nie może, bo z kolei rwa kulszowa, tak więc w ruch poszły domowe sposoby i ładnie, aczkolwiek powoli się wszystko goi.

A wiesz, że ja mam to po raz pierwszy? I to nie ma takiego dużego typowego rdzenia tylko jest mała gulka i w niej 3 malutkie kropeczki ropne. Myślałam, że to zwykła krosta dopóki mi się bez powodu nie zaczęło babrać i nie goić... i mnie to nie boli :confused: więc mam nadzieję, że po lekach zniknie i nie wróci, bo moja teściowa i mój szwagier swego czasu walczyli z pełnowymiarowymi czyrakami i była to walka z wiatrakami... :dry: no średnio mi to jeszcze potrzebne teraz :dry: zwłaszcza, że gdyby w końcu udało się zafasolkować... :baffled:

benfica oby już to paskudztwo nie wróciło!
Mąż ma właśnie z rdzeniami ropnymi wielkości 5-ciozłotówki! Farmaceutka powiedziała, że przyczyną jest przeziębienie krwi.

Hej.
Wreszcie udało mi się umówić na HSG na sierpień. Więc jeśli nie zajdę w ciążę, to zbadam drożność jajowodów. Ale strasznie się tego boję, bo to ponoć bolesne, więc mam dodatkową motywację, żeby się starać.
A przez 2 tygodnie usiłowałam się dodzwonić, żeby się umówić. Teraz to chyba jakieś urlopy i nie ma komu zabiegów wykonywać. Mam nadzieję, że nie wpadnę w ręce jakiegoś studenta. Chociaż, jakby był fajny... :-)

19ania90 - na pewno nic złego, ale jak masz wątpliwości, to zawsze możesz się na oddział przejechać i sprawdzić. Ja w pierwszej ciąży często jeździłam, bo ciągle mnie coś kuło i cisnęło. Nikt tak nie uspokaja, jak lekarz lub doświadczona położna.

reklama
myślisz, że jest jeszcze szansa?
Ostatnia @ była 4.06
Czytałam gdzieś, że beta powinna wyjść już po 14 dniach po zapłodnieniu.
Dziś 11 dzień spóźnia mi się @ a wczoraj test płytkowy dalej uparcie negatywny!! :wściekła/y:

"Powinna", ale nie musi ;-) Możliwe też, że Ci się owu przesunęła:tak:

Do góry