lemonca jak czegoś nie wiesz to pytaj!!!
hmm, może przed braniem czegokolwiek zrób najpierw badanie hormonów, bo tak na ślepo to nie wiem czy jest sens brać, niby nie zaszkodzi bo to ziołowe ale ja np. nie biorę bo boję się o tą prolaktynę by nie spadła za bardzo.
piaska Gin chciał w poprzednim cyklu, ja to przełożyłam, jutro będę się umawiać do niego na wizytę po @ i wtedy dowiem sie o dokładny termin. Ostatnio jak u niego byłam to chciał mi zrobić HSG za 3 dni

więc może i tym razem pójdzie szybko i nie będę czekać zbyt długo.
dośka no i zobacz co mi po tej "idealnej temperaturze"

poza tym, moja też przed owulacją idzie raz w górę, raz w dół. Masy dokadny termometr y 2 miejscami po przecinku wiec i tempka dokladniejsza.
a moze to cykl bezowulacyjny i dlatego nie bylo skoku?
sorry ale zjadlo mi polskie znaki
Nigdy tego nie mialam wiec szybko poszlam kupic test owulacyjny i wyszla mi bladziutka kreska 2 . Ale to chyba nie dni płodne co myślicie??
kinga żeby móc spodziewać się dni płodnych robiąc test owu, oby dwie kreski muszą być tego samego koloru i tak samo mocne.
oto mój test z poprzedniego cyklu, sorry za wyrażenie ale tak chamskiego pozytywa to ja jeszcze nigdy nie widziałam u siebie!
żabucha, madley u mnie następne dni płodne dopiero na początku września więc ewentualny rezultat dopiero w połowie wrzesnia , trochę sobie poczekam