reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki lipiec 2013!!!

reklama
Hej hej,

u mnie @ nadal brak, nic nie wskazuje żeby miała przyjść. Tak sobie przypomniałam że w zeszły piątek kłuło mnie od jajnika do pachwiny. Czyżby to była owu? Ale tak spóźniona ponad 2 tygodnie? To by tłumaczyło brak @. Może więc nie wszystko stracone :-)
Jeśli chodzi o odczucia to mi mokro cały czas, ale nie biorę tego jako objaw. Piersi już mnie nie bolą.
Jutro mam zamiar zacząć brać dupka. Jak jestem w ciąży to @ nie przyjdzie :)

Witam nowe staraczki. Trzymam kciuki &&&&

Hej. Przyłączam sie do lipcowych staraczek, bo staram sie juz dwa lata bez rezultatu. Wiec może na forum uda mi sie wspólnie z Wami :-)

karola1986-21 szykuj mi miejsce w szafkach, wprowadzam się :-D
Przepiękny salon, śmiało mogę powiedzieć, że z moich marzeń. Jednak metraż jaki posiadam nie pozwala na tak piękne zagospodarowanie wnętrza.:crazy:

spoko, nie ma sprawy, narożnik się rozkłada i ma funkcję spania, poza tym mamy jeszcze pokój gościnny więc nawet będziesz mogła wybrać gdzie chcesz spać :tak: szafeczka też się jakaś znajdzie :tak:

Dziewczynki, czytałam, że macie problem z kocimi siuśkami. Polecam te miejsca skąd wydobywa się zapach spsikać/przetrzeć octem.

mówisz, miejsca skąd wydobywa się ten zapach? to ja bym musiała dorwać te obce kocury i im tego octu do duuuupala nalać :wściekła/y:

a jakiś sposób na odstraszenie obcych kotów jest?

karolaale bym z moim mężusiem szalała na tej kanapie :-D

hehe, nam już się nie raz zdarzało :-p

fajnie, że Wam się podoba mój salon, wymyśliłam go sobie w głowie już jakiś czas temu i potem krok po kroczku dążyłam do zrealizowania mojej wizji. W zamyśle tv miał wisieć na ścianie ale jednak baliśmy się trochę powiesić tak duży tv, oj byłby płacz gdyby jakieś mocowanie puściło :szok:

no i moja wymarzona szara ściana z czarno-białymi zdjęciami :rolleyes:

na ścianie był już położony tynk, gładź i było pomalowane gdy uświadomiłam sobie "a oświetlenie zdjęć????? :szok:", no i nie ma to tamto, ściana rozstała zdewastowana, kabelki poprowadzone i oświetlenie zamontowane, jezzzzuuu, mina teścia i mojego męża gdy usłyszeli - bezcenna", no ale jakoś uszłam z życiem :sorry2:

przerabiałam remont rok temu, przeszliśmy przez wszystko od A do Z, bo góra domu (na dole mieszka moja mama) była w stanie surowym, kładliśmy tynki, robiliśmy wylewki, cała elektryka, hydraulika, ona wymienialiśmy, dach robiliśmy, no wsjo normalnie jak budowa domu.

tak więc mogę służyć radą w sprawie remontów i urządzania, hehe

piaska witaj!!! powiedz coś więcej o sobie, staracie się 2 lata, a w czym jest problem? jakie badania już robiliście?

Ostatnia edycja:
19ania90 jutro mija tydzień...

a jakiś sposób na odstraszenie obcych kotów jest?
Kup psa
laugh.gif

w zoologicznym zapytaj, znajoma kiedyś kupywała preparat do odstraszania kotów, więc wiem, że cos takiego istnieje, ale czy skuteczne tego nie wiem.

Właśnie wygooglowałam, że komuś pomogło rozsypanie cynamonu.

Ostatnia edycja:
kurde dziweczyny tak mi ciężko,przed chwilą byłam u znajomej w sklepie która mówi że spoźnia jej sie okres i bolą ją cycki, tak mi ciężko bo wszystkie zachodzą z mojego otoczenia bez większego wkładu a mi tak ciężko, ciesze sie że klolerzanka bedzie miała byc może dzidzie ale tak mi sie jakos smutrno zrobiło bo ja mimo że tydzien do okresu to nie czuje sie w ciąży podświadomie mysle że znowu nic z tego- obym się myliła. pozdrawiam Was

reklama
Do góry