Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tiuchna jestem u Was codziennie i poczytuje ale nie udzielam sie poniewaz moje staranka-przytulanka odlozone do lipca z powodu mojej arytmi serca,mam nadzieje ze lipcowe badanie wykaze spokojná i uregulowaná prace serduszka i zaczne przyjemne i wyczerpujace staranka:-)
A Ty Kochana zdradz kolezane cudowny sposob na coreczké;-)
nie wiem jak pomoc ;-) mysle ze loteria losu
Jestem. Wrocilismy ze szpitala bo Victor dostal jeszcze wiekszej opuchlizny na twarzy I jeszcze wiekszych opuchnietych plackow na ciele, glownie na szyji, plecach I brzuchu.
A wiec Victor ma mocne uczulenie, tak jak myslalam.
Dr mowi ze prawdopodobnie na trawe lub jakies pylki.
Ma na tyle silna alergie, ze musze miec w domu zatrzyk w razie jakby mial problem z oddychaniem.
Musze dzis go obserwowac I jak sie nie polepszy przy syropie to mam wrocic do szpitala, bo zastrzyk dostane jutro z apteki.
Ogolnie babka sie przerazila ta jego reakcja, bo wygladal jak monstrum.
A jak jej powiedzialam,ze od 3 tyg. Uzywamy kropli do oczu, bo po kazdym wyjsciu na dwor mu puchna I swedza oczy to juz nie miala watpliwosci ze to alergia.
Ahh teraz przy Alexie I przy Vikim musze miec zastrzyk.
Alex ma alergie na orzechy, nawet minimalna ilosc I odrazu mu buzia puchnie, a nie znam reakcji na wieksza ilosc ( bo jemu puchnie jak zje wafelka orzechowego czy jednego orzeszka)
No I Viki z ta trawa.

Agatko biedactwa!! nie dosc ze astma to jeszcze kazde z tak silnym uczuleniem..
:*
padal deszcz, dzieci nie chcialam brac, mezowi sie nie chcialo a ja.. mialam wewnetrzna potrzebe kupienie czegos dla Ellie - i wrocilam z pelna siatka 30 ciuszkow za £10

Anabelka dzisiaj z apteki wezme ten zastrzyk, nie wiem czemu Ci nie przepisza, przeciez to w koncu sekundy sie puchnie .
Mi powiedziala jak I mam w poniedzialek isc z zastrzykiem do swojego gp I on ma mi pokazac, jeszcze raz. Wiem ze to jest gotowy zastrzyk I robi sie w udo.
Ja nigfy zastrzyku nie robilam, ale pewnie pod wplywem adrenaliny I stresu o dziecko zrobilabym bez problemu.
Ja poprosze by przepidala mi od razu dla Alexa I jeszcze dla obydwojga do przedszkola.
Viki obudzil sie o 8 znowu opuchnieta twarz :/:/
Tilli no nie spodziewalam sie ze beda takimi alergikami bo ani ja ani m alergii nie mamy na nic w sumie.
Mam nadzieje ze trzecie malenstwo nie bedzie alergikiem.
Choc alergia wychodzi u nas dosc pozno.