reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka - ja też nie znoszę pijanych osób, zwłaszcza tych na których mi zależy. Na szczęście, M nie pije no czaem jakieś piwko ale to bardzo rzadko.
Smerfik, Anabelka- co do tych jajników to i ja potwierdzam. Od wielu miesięcy nie czułam lewego jajnika, tylko prawy. Przed testowaniem pisałam, że się ten drugi odezwał. Lekarz wczoraj potwierdził, że owu była z lewego jajnika :-)
Tili- no kurcze, faktycznie, 3 miesiąc się zacznie łooo:szok:
Karola- a Ty gdzie? Co się nie chwalisz skokiem? Kciuki zaciśnięte!

A mi się tak spać chce i równocześnie mam takiego lenia, że aż żal. Nawet nie mam pomysłu na obiad. Ba! Nie chce mi sie go nawet robić. Nie dobrze ze mną.

Miłego dnia laski:-)

reklama
Ja myslalam ze jak chlodniej to cos wiecej zrobie a tu lipa... Nic mi sie nie chce ... Obiad ziemniaki z sosem mieso sie odmraza wiec potem podsmaze i samo sir bedzie dusilo;)

Mala tak sie wierci ze rajciu caly brzuch mi chodzi;)

W piatek mamy rocznice slubu w sobote rodzinka w niedziele basen musze sie zorganizowac bo ostatnio ciezko ze mna:)

hehe - u nas tez piwo do dla taty:-p szok
i mnie rowniez denerwuje gadka mojego po piciu:-D
taki glupi ucieszek jest.. lol
a najlepsze jest to ze on potrafi po 3 piwach zasnac .. przespac sie w pozycji siedzacej 2h ze spuszczona glowa obudzic i napic sie kolejne dwa:szok::-D hehe

ahh ci faceci..

ja baaaaaaardzo zadko pije.. ale kiedys to sie dawalo w tytke:-p na studiach.. ojoj

hej, no z jednym urzędem zalatwilam pomyślnie, smerfiku nnie martw się, ja w ostatnim roku miałam więcej cykli bezowulacyjnych niż owulacyjnych, jak będziesz potrzebować pregnyl to wyślij mi prv twój adres, ja mam chyba 6 opakowan ważnych do 2015 roku i chętnie ci wysle, po co się maja zmarnować, a chyba mamy zasade, ze komu się udało przesylamy dalej co pomoglo, a wiem,ze pregnyl trudno w aptece zdobyc, wiec oddam :tak:,
tili a tak to nam zafundowali c h u j e zbolale, dobrze,ze chociaz rok dali, dzisiaj bylam w ichniejszej instytucji, wszędzie marmury polozone:crazy:,
Anabelko dziekuje za optymizm co do mojej wagi, ja się musze bardzo nameczyc żeby być chuda, moja mama zawsze trzymala 62-65kg a teraz rzucila palenie i pod 80 kg:szok:wiec tendencje mam:baffled::tak:
a ja lubie jak mój m czasami jest pijany, bo jest tak zabawny, stara się mowic powoli i bardzo dokładnie,ale mu nie wychodzi i tzw lacha sobie z niego ciagne :-D
a Karola jest we woclawiu, bawi się z kumpela na całego dlatego mamy karolowe echo.

Kroweczko wiesz co mam pytanie co do suwaczka, bo z niego wynika (przynajmniej dla mnie),ze już dzidzi urodzilas i ma prawie 5 tygodni zycia, a nie ,ze jesteś w 5 tc :tak:

Ostatnia edycja:
Smerfiku bylam na usg I lekarz cos zauwazyl ale powiedzial ze nie wie co to jest :sorry2:I musze to wyjasnic .

Dziewczyny a czy na torbiele powinnam cos dostac ? Jakis lek czy cos ? Kiedys mialam torbiel ale sama sie wchlonela i nic nie bralam .

Kamilko wspolczuje ,moj na szczescie nie pije tzn jak ma ochote a przyznam ze ma to miejsce bardzo zadko

Kasoku a Ty kiedy wylatujesz ?

Edytko i jakie badanie musisz zrobic zeby odkryli co tam jest w srodku ?

Kasoku kochana jesli tylko bede potrzebowac to napewno sie bede z Toba kontaktowała;D mam nadzieje ze sie obejdzie bez pregnylu... kurcze cos sie zalamalam tym brakiem owulacji... co miesiac cos ... najpierw ulyszalam 3 miesiace przerwy, pozniej dostalam okres tydzien wczesniej , a teraz owulacjii brak.... buuuuu ... ale mam to gdzie i tak sie bede bzykolic , az moj bedzie mial dosc;'D hahhaha

krowko nic nie zmieniaj, może być i tak,
smerfiku jak co, daj znac w lodowce opakowania leza,
Edytko ja nic nie dostałam na torbiel, która bardzo lubila tworzyć się na prawym jajniku jak miałam zawirowania hormonalne, rosla malała az się wchlaniala, a wylatuje w piątek w nocy.

reklama
kochane moje jestem we Wrocławiu, żyję, ale jestem barrrdzo niewyspana, chyba nie dla mnie imprezowe zycie :-D

dziś chyba już padnę jak znów będę spała 3 godziny :baffled:

tempka spadła, brzuch rano mocno bolał, teraz przestał, czekam na @, jeszcze dzień- dwa i będzie nowy cykl.

jutro wieczorem wracam to przeczytam co u Was,

tęskni mi się już za Wami, buziaki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry