reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola super ze masz czas tylko dla siebie,sadze ze to fajnie odpreza :-p;-)

Smerfiku nie wiem jakie badanka mam zrobic jak pojde do lekarza to zobacze co mi powie ,sadze ze napewno zrobia usg a co dalej ? ciezko powiedziec .

Kasoku dzieki za odp czyli moze byc tak ze torbiele sie wchlonia ,z tym ze martwi mnie to ze mam he na dwoch jajnikach :zawstydzona/y:

reklama
kochane moje jestem we Wrocławiu, żyję, ale jestem barrrdzo niewyspana, chyba nie dla mnie imprezowe zycie :-D

dziś chyba już padnę jak znów będę spała 3 godziny :baffled:

tempka spadła, brzuch rano mocno bolał, teraz przestał, czekam na @, jeszcze dzień- dwa i będzie nowy cykl.

jutro wieczorem wracam to przeczytam co u Was,

tęskni mi się już za Wami, buziaki!!!

no szkoda karola​ może problem tkwi w tej tarczycy jednak,jak długo musisz brać leki ?

pozwolilam sobie zgapic od sierpnioweczek:-p

SMS od Miciurki

Urodzilam synka o 10.35 sn bez znieczulenia, waga 3505g , darl sie masakrycznie po porodzie a teraz aniolek spi, ma wloski, jest slodki

Miciurko kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz swojego cudaska przy sobie
a ja normalnie rycze:-D
oby Maluch chowal sie w zdrowiu :-D
a Tobie kochana samego szczesia i pomyslnosci MAMUSIU :***************

kurdeeee noooo ale sie wzruszylam :****

Hej jak zwykle jak mnie nie ma to wy piszecie.

Karola szkoda ze tempka spadla, ale moze to aina tego ze sypiasz 3 godziny co ?
Ja nadal trzymam kciuki :-)

Anabelko to mam usg zaraz po tobie.

Ja tez nie lubie alkoholu, moj ojciec alkoholik wiec sam zapach mnie do szalu doprowadza. Ale moj m codziennie pije czerwone ainko do obiadu, pol lamki, zalecenie lekarskie.
Kilka razy sie upil i ja zamiast mu pomoc to jezzcze mu gdakalam nad uchem, a pozniej sie okazalo ze on tak reaguje bo sie odwadnia. Musi pilnowac, zeby wypic wode lub herbate, a nie smam alkohol.
Ale on zadko bardzo pije wiec jest spoko i nie moge narzekac.

Tilli jak sie czujesz ??

Kamilko rozumiem Twego neraa, mnie tez to wyprowadza z rownowagi :/:/

Smerfiku, a moze bedziesz miec opozniona owu tak jak np. tilli i anabelka ?

Wczoraj dostalam zwolnienie wiec psychicznie napewno odpoczne, fizycznie tez. A lekarz sie pytala czy chce wracac do pracy, powiedzialam ze nie, ze bola mnie biodra i w pracy musialabym dzwigac. Powiedziala ze bedzie mi dawac zwolnienia. Tylko ja poprosilam zeby dawala na max 4 tyg. Zeby mnie nie mogli na macierzynskie wyslac.

Ja dzis mialam bardzo pracowity dzien, moze nie dla mnie a dla dolnej polowy mojego ciala, czyli bioder :/:/
Rano zawiozlam dzieci do szkoly/przedszkola. Najpierw odprowadzilam Vikiego i powiedzialam Pani ze wroce podpisac dokumenty medyczne jak odprowadze Alexa.
Odprowadzilam starszaczka, lezka mi sie zakrecila, w koncu pierwszy dzien szkoly.
Wrocilam do przedazkola podpisalam co trzeba i pojechalam do domku z ambitnym planem posprzatania w domku ( a jak fajnie sie sprzata jak nikt nie przeszkadza).
Niestety u mnie dwie godz. spokojnego sprzatania, jest zbyt duzym wysilkiem dla moich bioder.
A wcale tak duzo nie zrobilam. Tzn. ogarnelam kuchnie, umylam lazienke, pozamiatalam w calym domu, posegregowalam ciuchow kilka, i kurze ale tylko w salonie i troszke w sypialni. W trakcie zamiatania tak mnie biodra rozbolaly ze zgielam sie w pol.
Chyba w tej ciazy najbardziej mi bol bioder doskwiera a to dopiero do polowy dochodze... Ja kichnac nie moge tak mnie bola, w koncu sobie kichnieciem biodro zlamie (tak sie spinam). Wieczorem wstac z lozka nie moge, a dzis po sprzataniu to z samochodu wysiasc nie moglam...staralam sie dwa lata temu o grupe inwalidzka ale powiedzili mi ze sama z krzesla wstalam i mi nie dadza,a ja k.u.r.w.a jestem 24 letnia emerytka.
Dzis sobie na wieczor kule przygotuje bo serio nie wyrabiam.
Chyba zaczne ogolnie o kulach chodzic...bo jak w ciazy doprawie biodra to tylko wymiana bioder mnie czeka :/:/
A te nowe starcza tylko na 10 lat, drugie moze sie nie przyjac i co potem ?? W wieku 35 lat na wozek ??
Kurcze z bolu juz plakac mi sie chce.
Szkoda ze moj m mnie nie widzial, bo on nie rozumie tego ze ja sie oszczedzam on mysli ze ja sie leniwie, zreszta sama tak myslalam a jak widac organizm sam zwolnil zeby oszczedzac biodra.
Najgorsze ze nic przeciwbolowego jesc nie moge a mam wrazenie jak by mi ktos wbil noz w biodro i obkrecal przy kazdym ruchu :-(
Chyba zapisze sie jutro do lekarza i niech mnie na fizjoterapie wysla:/:/

Jeszcze dopadl mnie zarabisty bol gardla i od 3 nad ranem nie spalam... Glowa mi peka, katar leci... Ehh masakara jednym slowem.

Jedyne co dobre, dzieci byly bardzo grzeczne w pierwszym dniu ;-)
No i to ze przyjemnie sie siedzi w pachnacym mieszkanku, szkoda ze za taka cene :-(

Milego wieczoru
Padam na pysk, zaraz dzieci ooloze spac i tez zmykam do lozka.

Miciueko gratuluje syneczka ;-)
Zycze Ci kochana duuuzo zdrowka I cierpliowsci, milosci I spokojnego maluszka :-P coby nie meczyl sie z kolkami q;-)
Odszwij sie jak wrocisz.

Miciurka napisala ze z wrazenia zapomniala napisac hehe
ze Synek ma pluca 'ostre' ale slodko spi i jest przekochany

powiedzialam zeby ucalowala szkrabka od internetowych cioc :-D

Domi - a ja z tego wszystkiego (bo dodalas zdjecie jak bylam w szpitalu) zapomnialam napisac, ze Twoja Niunia jest po prostu PRZEPIEKNA!!!! no sliczna taka krolewna ze obled:tak: jak sie czujesz kochana?

Akuku - jezuuu kobieto:szok: wez ty sie oszczedzaj bo skonczysz jak ja:szok: przykluta do lozka, tylko ze u ciebie doslownie! przeciez mozesz sobie i dziecku krzywde zrobic..
powolutku sprzataj i nie przesadzaj z tym...
uwazaj na siebie, prosze cie :* z biodrami nie ma zartow, 3 dzieciaczkow musi miec pelnosprawna mamusie!

a jak sie czuje? hm... za dobrze:sorry2: jak czuje bol to chociaz sie kontroluje:zawstydzona/y:

jutro mam konsultacje z polozna i tak co tydzien:sorry2:

dzisiaj mama do mnie, ze sie nudzi lol - no to zabralismy sie za pranie ciuszkow dla Mlodej i jutro bedzie prasowac.. jakie to malutkie:-)

Karola - baw sie baw ile wlezie!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry