reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola - o skurczach to juz chyba pisac nie bede bo to czesc mojej ciazy wiec po prostu tak musi byc:cool2:
co bedzie to bedzie

I swietne podejscie! mniej stresowe podejscie i organizm bedzie inaczej funkcjonowac:tak:

ale fajnie - macie tak samo cykl:-D:-D:-D

a ja tak jeszcze sobie pozwole..

Emalia??? gdzie sie podzialas kobietko???

Dzięki Tili za pamięc, myślałam że już całkiem mnie zapomniałyście.
Jestem , żyje , powoli zaczynam wracać do normalności. Ostatnio dużo się u nas działo. Moja babcia w końcu ( po 2 latach) sprzedała mieszkanie we wrocku i kupiła mieszkanie mniejsze od mojej siostry a moja sister kupiła za tą kase dom w stanie surowym zamkniętym i tym samym trza było zrobić remont w mieszkaniu dla babci ( 2 tyg wycięte z życiorysu- wszystko sami z mężem robiliśmy i siostra pomagała ze swoim). Teraz siostra mieszka u nas dopóki nie zrobią domu. Tak więc mamy za sobą przeprowadzkę siostry do nas (2 + 3 dzieci), potem remont dla babci i przeprowadzka babci. w trakcie się mega pochorowałam, tak więc ostatnie wydarzenia dały mi w kość. Mam nadzieję że już będzie tylko lepiej.
Co u mnie? Owulka za rogiem i staranka w pełni. Nie wiem czy jest nadzieja po chorobie no ale czas pokaże . Jasiek też jest cały czas podziębiony i nie chce chodzić za bardzo do przedszkola.Ehhh

Pozdrawiam Was wszystkie kochane.Za brzuchatki trzymam kciuki i szczęśliwych rozwiązań życzę a za staraczki kciuki trzymam jeszcze mocniej
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Emalko - ja codziennie do ciebie na wykres wchodze:tak:

i pamietam tylko nie wiedzialam... myslalam ze moze nie chcesz sie odzywac i nie chcialam nalegac :zawstydzona/y:

ale juz nie wytrzymalam:sorry2:

ojej - to faktycznie sie dzialo:szok: :-D i macie teraz niezla brygade w domu:-D:tak:

u was czy staranka czy nie wykresy sa zawsze czerwone od serduszek;-)

trzymam kciuki&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~ :*

tiluchna uwierz tych 15kg nie widać,wyglądasz szczupło :-)
ale piłkę masz niesamowitą :-)

emalia widzę że śluziska mnóstwo,owulacja pojawia się w okolicach szczytu śluzu czyli w ostatnim lub przedostatnim dniu śluzu płodnego :-) no to działaj bo dziś,jutro lub pojutrze może się pojawić :-) już widzę ten odpadający tynk ze ścian :-D :-)

heyy kobitki moje :)
heheh Kasolek dziekuje za milusie słowa :):) ty to jesteś taka sama jak ja poza tymi twoimi schizami i tak cie uwielbiam :D :-p:-p:-p:-p noo ale wiesz gdyby nie ja to wiesz :-pjuz dawno bys do głowy dostała
ojj jak sobie teraz przypomne te naciągane rajtasy na dupe że wszystko bokiem szwu wychodziło to mnie sie od razu gęba śmieje :-D:-D:-D:-D:-D i obsliniony paluch :D ale żeby było smiesznie to mojemu G tak robie herhehehehehe mina bez cenna

noo u mnie postęp idzie fototapeta przyklejona po wczorajszych moich awanturach doszło do skutku teraz rzut farbą na ściany i zobaczymy jak to wyjdzie bo nie potrafimy sie na kolor zdecydować ja chce pastele a mój najlepiej na pstrokato:szok: no zobaczymy ....

Tilusia wygladasz pieknie;D Chcialabym taka pileczke;D i wogole nie widac tego 15+

Dziewczynki kiedy zrobic prolaktyne ? Bo ja mialam z nia kiedys problem a dawno nie mialam kontrolowanej i chyba sobie ja wykonam tylko nie pamietam w ktorym dc sie to robilo?

reklama
smerfik ja robiłam wszystkie hormony, w tym prolaktynę, w 3 dc, nie wiem czy na prolaktynę musi być jakiś konkretny dzień czy obojętnie kiedy ją się bada :zawstydzona/y:

tili ale śliczna piłeczka, też taką chcę :tak:

taaaa, gdzie Ty te 15 kg masz, chyba w uszach :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry