reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko nie kupilabym ani karuzelki ani pampersow ani nic wczoraj gdyby nie ta znizka, bo nie mam teraz kasy by na to wylozyc i pewnie tez rzeczy kupowalabym na ostatnia chwile. Termometru bym nie wziela a karuzelke szukalabym uzywana...ale co mialam wiecej piluch kupic? Hehe wiec wzielam droga karuzelke, zaszalalam hehe

reklama
dziekuje Wam :*

a co do karuzeli to ja na poczatek zrobilam sama:-D

a wyglada to tak

IMAG0581.jpgIMAG0585.jpg Zobacz załącznik 586330

Załączniki

• IMAG0581.jpg
    IMAG0581.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 56
  • IMAG0585.jpg
    IMAG0585.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
hej dzisiaj trochę lepiej bo inny gin mnie uspokoil, a w srode ide na echo serca i zobaczymy jak to będzie.
Tili ladna ta karuzela, ja tez musze jakas zakupić, ale wszystko na listopad odkładam, poza tym wykorzystuje ladna pogode do porzadkow w ogródku i coraz mi ciąży brzuch, wywala mnie na całego, młody duzy i brzuch mi rooooosnieeeee:szok:

Till sniczna ta Twoja karuzelka :):)

Anabelko woasnie o to mi chodzi, bo to co czulqm od jakiegos czasu to ze sie finansowo nie wyrobimy... i nie zdaze...a tak to juz coraz mniej mi zostalo.

heyy laseczki :) no to ja sie chwale pokoikiem dla Franka ale jeszcze pare dodatków typu fotel itd. brakuje ale w pełni już skonczony zastanawiam sie nad stołem do przewijania ale chyba zrezygnuje bo mały pokoik

20131006_075337.jpg

Załączniki

• 20131006_075337.jpg
    20131006_075337.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 55
Akuku - wow ale zakupy:-D w sumie najbardziej zaoszczedzilas na pieluchach i karuzeli:tak: super!!
teraz zostaly ciuszkowe tak? pizamki, koszule, szlafrok, kapcie itd itd ?

Kasoku - dobrze, ze rosnie:tak: ostroznie z tymi pozadkami ogrodkowymi! i daj znac jak po wizycie:tak:
sliczne zdjecie!! piekne ujecie:-D

Limonko - bomba!!!! fototapeta jest obledna!!!:tak::tak: a gdzie bedziesz przewijac w takim razie?

reklama
kasoku ale on ma śliczny nosek :-)

limonka co masz na podłodze,niebieskie panele ? bo ślepa jestem,układ pokoju super,też bym chciała by Kuba miał okno centralnie a ma przy ziemi i skośny sufit,eh te poddasza:wściekła/y:
a może kup przewijak na łóżeczko znacznie mniej miejsca zajmuje

tili
ja po przyjściu na świat Kuby stwierdziłam że nie będziemy mieć drugiego dziecka i wyrzuciłam swoje piżamy do karmienia,teraz muszę kupować :-) dwie bynajmniej,bo jedną do porodu a drugą potem na przebranie,bo przy Kubie się spociłam haha :-D :-)

Ostatnia edycja:
Do góry