krowko ja sobie zawsze myślę że jest dobrze gdy mnie zmuli,lub gdy jest mi nie dobrze,objawy ciążowe to dobry znak,moje mdłości zelżały ale są,w poprzedniej ciąży było ich więcej :-)
Byłam u lekarza,oskrzela,płuca ok,gardło ok więc dobrze,dostałam receptę na coś co spokojnie mogę brać,mogę się inhalować olbasem.Wczoraj tak mnie dusiło wieczorem że szok,chociaż dzisiaj chyba jest lepiej,katar jak katar,smarkam ile wlezie by nic mi nie zalegało i nie spływało do gardła.Kuba chyba już zdrowy,coś tam kaszle ale wg mnie nie wymaga to jakiegoś specjalnego leczenia,więc nadal będę mu dawać czasami neo-angin i lizak prawoślazowy i jest ok.Katar pięknie wylatuje,Olbas znowu zdał u niego egzamin.
tili czekamy na wiadomość od Ciebie odnośnie cc
Akuku u mnie też powyżej 20 tygodnia ciąży jest głównie słuchanie serduszka malucha ale usg też robią,ja miałam przy Kubie często 8,11,13,16,20,28,34 i w ponad 37 tygodniu ostatnie,dla oceny wagi dziecka,wymiarów i stopnia łożyska oraz wód.
Teraz muszę czekać do 20 tygodnia na usg,ale po drodze ruchy dziecka więc może za 3-4 tygodnie będę już malucha czuła to i człowiek spokojniejszy przecież.
Kuba dzisiaj rano przyłożył ucho do brzucha i się pyta" "dzidziusiu śpisz jeszcze"

:-) i stwierdził,że dzidzia jeszcze nie mówi bo nie odpowiada

:-)