reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
No pekne brzusie piekne..

Krowko ciezko juz mi sie ulozyc bo jak leze na boku maluch kopie z 2 stron.. ale z reguly leze na jendym z bokow raz na lewym raz na prawym.. na plecach czasem sie przebudze..ale ciezko mi sie zasypia bo lydki mnie bola wieczorami.. jeszcze rowne 3 miesiace do terminu liczac od wczoraj. Jakos dam rade hehe. 12.12 mama przyleci wiec mi pomoze przygotowaniami swiatecznymi..potem swieta sylwester I juz bede czekac.

oooo jakie sliczne, slodkie i malusie (jeszcze :-p) okraglutkie domki:-D:-D

ciekawe co u Die i Kamilki - dawno sie nie odzywaly.. Die to juz po terminie zdaje sie:confused:

ja mysle ze w listopadzie zacznie do mnie docierac ze 'wszystko sie moze zdarzyc' :tak:

albo jak mowilam wczesniej wyladuje w pierwszym wagoniku:-D

aaaa no i jak tam nasze Sloneczko?? ciekawe czy juz ma date cc..

Hej, jakie piękne brzuszki, ale malusie jeszcze ale super, ze wszystko w brzusiami ok i w ogole :tak:
kasoku się trochę opindala, dyszy sapie, cyce już na brzuchu się ukladaja jak siedze i w ogole mam dość, 24 tc bis.jpg24tc.jpgto ja z mega dostawka a tu dopiero 6 miesiąc :szok::eek:

Załączniki

• 24 tc bis.jpg
    24 tc bis.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 24tc.jpg
    24tc.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 60
Kasoku - rewelka - i nie opintalaj sie za bardzo hehe
a brzusio nie jest bardzo do przodu ale jest mega rozciagniety w pionie i poziomie - w sensie bardziej widac z przodu niz z boku:-D co w sumie sie chyba zadko zdaza:dry::confused::-D

Tili, krowko mój brzuch jest bardzo juz do przodu, ale jak trzymam pion to jakos umiem go jeszcze wciagnac ale na krotko :-Dcos mi się wydaje,ze niestety może nie przytyje tyle ile przy matysce ale brzuchol będzie pooookaznnnyyyy, taka uroda, jak te kobitki niektóre robia,ze maja tak mala pileczke do końca :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
Kasoku ja mam duzo wiekszy brzuchol od Ciebie z terminem na styczen. Ty na luty wiec nie duza roznica powina byc.. jednak ja juz powinam sie na porodowke z takim brzuchem wybierac.. hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry