reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Kasoku - tez mialam tyle w 23 tyg, pozniej poszlo jeszcze szybciej do 15 a od miesiaca praktycznie stoi w miejscu:confused: w jednym tyg raz mialam 2kg:szok: a teraz przez 4 tyg 800g:confused: i badz tu czlowieku madry jak ja ciagle jem tyle samo:sorry:

coz tak ma byc.. mysle ze zakoncze z 20 kg czyli jak za kazdym razem:tak: i nie ma co byc na siebie zlym

na wybiegu nie jestesmy
jestesmy w ciazy :*

tak wygladalam tydzien temu ;-)

33 tydzien.jpg DSCF7905.jpg 33b.jpg

Załączniki

• 33 tydzien.jpg
    33 tydzien.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF7905.jpg
    DSCF7905.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 62
  • 33b.jpg
    33b.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 63
aj wlasnie się zwazylam i waze 61kg czyli mam 10 kg na plusie, zdecydowanie za dużo, czyli do 20 kg dobije :-(wsciekla jestem na siebie :realmad:

Kasoku - tez mialam tyle w 23 tyg, pozniej poszlo jeszcze szybciej do 15 a od miesiaca praktycznie stoi w miejscu:confused: w jednym tyg raz mialam 2kg:szok: a teraz przez 4 tyg 800g:confused: i badz tu czlowieku madry jak ja ciagle jem tyle samo:sorry:

coz tak ma byc.. mysle ze zakoncze z 20 kg czyli jak za kazdym razem:tak: i nie ma co byc na siebie zlym

na wybiegu nie jestesmy
jestesmy w ciazy :*

dziewczyny różnie może się to potoczyć,ja w 24tc miałam 6kg na plusie a potem jak słoń ,po te np 800g mi szło na tydzień a nie na miesiąc hehe :-)
no ale kasoku co do Ciebie to jestem w szoku,tyle spacerujesz dietę też trzymasz tak,ale to jest ciąża i można się wiele spodziewać przecież,ale zrzucisz to po ciąży bo będziesz miała powód do spacerów hehe a i dziecku się przydadzą spacery. Dzieci świetnie się hartują w zimę ja mojego tak zahartowałam że szok,niektóre matki z dziećmi poniżej zera nie wychodziły a ja codziennie,chyba że padał śnieg z deszczem to siedziałam w domu bo to już nie spacer a udręka :-)

tili piękny masz brzuszek,tak Ci fajnie sterczy na 2 zdjęciu,miałam też tak po 30tc jak szpic mi stał hehe no dupa Kuby sterczała :-)

krowko​ ciekawe jak u Nas,czy takie same brzuchy będziemy miały hehe

Niestety z natury jestem osoba szczupla, ale jak przychodzi co do czego to tyje nawet od wody, takie mam tendencje, dzisiaj się zwazylam rano po sikaniu no 8,5 kg na plusie, ale i tak nie mam się co czarować...
Tili no brzusio pokazny, ladny :tak:
Anabelko ja wiem, ze po porodzie spacery, karmienie cyckiem i waga będzie spadac (oby), wiem,ze jestem w ciąży i waga jednej rosnie malutko a drugiej masakrycznie dużo, jedyne co daja mi spacery to to,ze nogi mam bez cellulitu i nie rozrosły się za bardzo, wszystko w brzuch idzie , no i mam lepsza kondycje. Od kwietnia mam bieganie, i rolki, raz będę biegac 6 km raz na rolkach 10 km, takie ambitne planiska mam :tak:no i zero słodkiego (nie wiem jak to zrobie, bo od nowa polubiłam sobie pomaszkiecic ).

heyy laseczki
Kasolku ty już przestań gadać żeś ty gruba bo Cie strzele :P:P hehe dziękujemy za wczoraj my całą droge żeśmy sie nie odzywali do siebie :-D ehhh wkurzył mnie teraz lezy i dogorywa i chyba te pępkowe to bedzie przy coca coli oblewał :-D a jak tam Aruś żyje i chyba nas znienawidzi :P

miałam go własnie do ikea wyciągnąć zeby te przeklęte łózko kupić ale masakra jakaś zaraz go wygonie po kontakt niech to wkoncu zrobi bo zwariuje olewka na całego a ja nerwicy dostaje
kurcze obudziłam sie dzisiaj na brzuchu:szok::-( nie wiem jak to sie stało i od razu wstałąm i zaczełam poklepywać wstrząsać brzucholem a ten nic ale w końcu dał znak że ma sie dobrze choć od rana sie jakoś mało rusza mam nadzieje że sie nic nie stało:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry