reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

KAROLLLAAAAA MOJE GRATKI TAK SIE CIESZE, WRESZCIE SIE UDALO!!!!!
No to teraz zycze mało zygania i mdlosci i żeby Ci brzuchol rosl zgrabniutki i zebys za bardzo w dupie nie nabrala tłuszczyku :-D

reklama
Hej dziewczyny

Karola omało nie zemdlalam jak zobaczylam dzisiaj ten test:-D:-D Gratuluje Kochana!!!!!!!!!!!!

A ja nadal w dwupaku... teraz to zaciskam nogi zeby nie urodzic do poniefdzialku.. bo maz pojechal na swieto do polski bo nie byl na taty grobie 2 lata a ze ja mam pomoc w domu bo mame i ciocie to dalam mu jechac:tak:

Limonka ja cie nie chce wyprzedzic wiec znieraj sie juz kochana bo najwyzsza pora:tak:

Tili a za chwile pora na ciebie:D Ale czad:-):-)

krówkaaa obyy bo juz nie wytrzymuje chyba cos mi sie wydaje że wchodzi w kanał bo chodze jak pingwin :D a raczej mam wrażenie ze zaraz mi wyleci plus skurcze mi sie zaczynają noo i tak nie chciałam rodzic na 1.11 ale cóż ważne by sie zdrowy urodził i bez komplikacji a reszta mnie nie interesuje

Limonko :-D:-D do konca dzisiejszego dnia jeszcze spoooooooooro czasu;-)

a co do mnie to ... czuje sie dziwnie:-D

z jednej strony wiadomo chcialabym zeby to nastapilo jak najszybciej, juz moge rodzic hehe i czekam na to
a z drugiej strony takie przerazenie mnie ogarnia ze to lada moment:szok: i jak to bedzie? 3 dzieci????

i wez tu zrozum kobiete:-D

ja wiem ze przez najblizsze 2 tyg sie nic nie wydazy
a po 38 tyg skonczonym to juz bede czula oddech porodu na plecach:-)

aczkolwiek ostatnio co widze co wszyscy koncza 40+:sorry2:

heh okna chyba cos ruszyły bo włąsnie mi mały glut brązowy wyskoczył skurcze dalej sie aktywują jade po wyniki i do szpitala

basik 77 fajnie Cie widzieć jak u ciebie ze staraniami ????

reklama
Do góry