reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mordki moje kochane, kreseczka była bledziusieńka, a teraz po ponad 14 godzinach to test wysechł na wiór i jeszcze słabiej widać. Przyznam szczerze, że padam na ryjek, cały dzień ziewałam i marzyłam tylko o powrocie do domu i nie mam siły cykać, zgrywać na kompa i obrabiać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

cycuchy bolą, bo bokach bardzo mocno jak dotykam, jakbym siniaka miała jakiegoś wielkiego albo jak bym piłką dostała, dziwne uczucie, nigdy takiego nie miałam, co chwilę je macam by sprawdzić czy nadal boli, ale szurnięta jestem.

w brzuchu kłuje, taki miejscowy, pulsujący ból (ale nie jajniki, centralnie na środku), popika kilka razy i na jakiś czas cisza, potem znów kłuje :confused:

reklama
krówko już od dawna marzyłam, żeby siedzieć w wagoniku obok Ciebie :tak::tak::tak:

no ale pożyjemy- zobaczymy.

przeczucia mam dobre, objawy też niespotykane dotąd ale nadal w to nie wierzę... boję się, że testy jakieś lewe są, tempka spadnie w hukiem a w piątek zaleje mnie @. No i będzie płacz...

Karola to super wiesci... czekam na jutrzejszy test.... ja nie wytrzymlam i zrobilam kolejny test przed chwila i znowu ta kreska cienka i jasna ale jest.....ja jutro beta, licze ze wyjdzie negatywna a okaz sie ze to prostu zawirowania hormonalne. juz nie mam sily.... czy nigdy biale nie moze byc biale a czarne czarne?

Karola Smerfik- będzie dobrze!

A ja właśnie spoglądając na cykle starankowe w stopce Karoli uświadomiłam sobie, że równo rok (no prawie) temu zaszłam w ciąże. Równo rok temu zaczełyśmy "spotykać" się w tym gronie. Dla mnie ten rok był i tragedią i wielkim szczęściem.

Dziewczyny z tej rocznej okazji prawie LISTOPADOWEJ, życzę Wam spełanienia najskrytszych marzeń!!!

Ostatnia edycja:
Krowko mnie tez pobolewa brzuch i 1 Twoim tygodniu bolsalo mnie po prawj stronie na dole, wiec chyba to sa po prostu uroki ciąży. Teraz mam tak,ze jak klade się na wznak czy na prawym boku zaczyna mi się slabo robic i tak jakby ktoś mi sciskal pluca, jedyny lewy bok mnie ratuje, chociaż dzisiaj myslalam,ze zjade, bo tak mi duszno i slabo było, musiałam pochodzić i powyginać się. Często w nocy budzi mnie slabosc, ale to dlatego,ze nieświadomie przekręcam się na plecy i już ucisk murowany.

Ja tez jestem już z Wami rok, ten rok był ciezki,ale i wesoły schudłam ponad 10 żeby nadrobić już 11kg , ale warto.

Karola zobacz na mój tescior w 10 dpo blady jak nie wiem co, ja wierze, ze się udało ale jutro z ranca wklejają proszę.
Smerfiku kochanie tak Ci zycze przyrastającej bety.

Trzymajcie za mnie jutro, znowu mam kardiologa i znowu stres jak będzie mi robic usg.

Ostatnia edycja:
heyy laseczki no ja dzisiaj po porannym USG wszystko oki potem wieczorem na KTG + badanie rozwarcie na jeden palec troszke sie szyjka skróciła ale nie za wiele także dużo spacerów i jutro powtórka a teraz szokk :szok: brązowy sluz na wkładce czyżby to juz sie zaczeło??? bo z tego co mówił to mały w kanał jeszcze nie wszedł no zobaczymy po nocce

karollaaa trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bo nogi zostawiam by mały wyszedł na świat :D:-D

coś mi sie wydaje że 1.11 mój mały zawita na świat ehhhhhhhh ale juz mnie to wali ważne by sie zdrowy urodził

karolA my czekamy....

Dziewyny wiem ze zyczecie mi jak najlepiej , to teraz zyczcie zeby beta byla zerowa , bo jak wyjdzie ciazowa to nie ma wogole przyrostu.....bo cien cienia jest na kazdym tescie i wydaje mi sie ze to jest wyrzut hormonow;/ oby tak bylo....

reklama
Do góry