Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
,
,ale Ci kochanie zazdroszczę
.
wole mniej niż więcej
no...wiec na gorze jeden pokoj przygotowany jest do malowania, w pokoju matyski graciarnia nr2, a tu moja mama się pochorowala i chyba jutro będę musiala matyske przywieźć i tylko usiasc i się rozryczec, do przedszkola jej nie puszcze ,bo tam nie przestrzegają podstawowej reguly chore-dzieci zostają w domu, tylko przyjmują jak leci, a ja na tym etapie ciąży już nie mogę sobie pozwol;ic na kolejne ciekawe szczepy bakteryjno-wirusowe
aj nie wiem jak to będzie.

;-) hehe połozna była wiec z Franko wszystko wporzadku nawet z siusiaczkiem z którym cięzko mi sie jeszcze obchodzi ale jest oki wiec przestałam sie martwić do do bóli mojego podwozia podtrzymujący szew puścił wiec normalnie juz funkcjonuje ale jednak po całym dniu latania jeszcze czuje co nieco aaa seksu mi tak brakuje ze ulalal no ale dupa pozszywana wiec musze se jeszcze poczekac choć zastanawiam sie jak to bedzie teraz bo traume mam straszną no ale mam nadzieje ze sie to zmieni.
:-) wzięłam witaminy i zapiłam herbatą no i po czasie pawik,ostatnio miałam tak po tabletce i soku,ale często najpierw łykam,zapijam i potem coś jem i nie zwracam 
niektóre majtki które były ok są mi ciasne
:-)