Akukue mysle ze to nie Bog decyduje o tym czy w ciazy jestesmy ,po prostu nie celujemy w te dni

Wiem ze ciezko nie myslec o tym czy sie udalo czy tez nie ,wiec nie wiem co doradzic,to naturalna sprawa ze myslenie idzie w parze z checia posiadania dziecka ;-)
Wiem ze ja nawet jak zaszlabym w ciaze teraz to napewno nie udaloby mi sie jej utrzymac,wlasnie przez hormony i teraz nie wiem co robic,starac sie czy tez wstrzymac sie,ja juz raz przerwalam starania i jak widac zapowiada sie druga przerwa,juz nie wiem co mam robic,pragne maluszka ale wszystko idzie nie tak jak powinno,ile ja bym dala oby tych plamien sie pozbyc...nigdy nie mialam z nimi problemu a teraz cos takiego mi sie przytrafilo.Doskonale wiem co czuje nasza
Karola to jest straszne uczucie byc w niemocy,w bezradnosci a widze ze mnie ta sytuacja doprowadza do depresji ,moze dlatego ze mialam nadzieje iz te tabsy anty wszystko wyreguluja a wyszlo inaczej ?? teraz depresja jest blisko czuje to ,bardzo czesto placze,nie chce mi sie rozmawiac,nie cieszy mnie to co wczesniej sprawialo mi radosc,widze ogromne zmiany w moim zachowaniu i wiem ze jesli moja sytuacja z plamieniami sie nie poprawi bedzie naprawde zle...
Dobra wygadalam sie za wszyskie czasy.