reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ja sobie wreszcie klapnełam na tyłku, mały ani myśli spac jak tyle nowych zabawek, prezenty prawie wszystkie trafione, ino jeden komplet klockow idzie do wymiany bo identyczny już miał w domu i oczywiście nie omieszkał tego powiedziec :sorry2::sorry2::sorry2: na szczęście dzidziuś miał rachunek i się wymieni :-p

opłacąło się stać tyle przy garach bo wszystko wyszlo pyszne :-)

Lorelain ja tez wlasnie klaplam hihu... No oplacalo sie :-) ja dzis juz nic nie gotowalam... Hehe ale bylam tak zajeta przez dwa dni ze nic nie jadlam tzn. Dopiero dzis na wigilii. M przebral sie za mikolaja I dzieci byly bardzo zadowolone ale mlodszy bardziej otwarty hehe.

u nas prezenty przynosi gwiazdka i oczywiście mały też dał się nabrać, ciekawe jak długo będzie wierzył :-) ... ja do dzisiaj pamietam jak nakryłam mamę podkładająca prezenty, traumę mam do dzisiaj :-D

trzymajcie kciuki żeby temperatura jutro była juz wysoka, bo jak nie to całe starania pójdą na marne. Dzisiaj jeszcze na wszelki poprawimy ale nie wiem co mu tam zostało z tych żołnierzyków :sorry2:

Lorelain a kiedy ci spadla dzisiaj?? Trzymam kciuki za tempke w takim razie.
U mnie sie podniosla o prawie 3 kreski :-)
Dzis wiczorem cos mnie kulo...co to moze znaczyc?ja sie nie zman... Pewnie przemeczenie.

a u mnie kuchnia mać cały czas na dole, mam nadzieje że jutro juz bedzie wysoko :wściekła/y: ... ale przytulanki to ja juz chyba sobie daruje :no:

jestem tak obżarta śniadaniem świątecznym że chyba zaraz pękne :baffled:

Lorelain no mi dzis spadla do 36.18 I nie wiem co to onzacza?? Wczoraj testo owu o 23 pokazal testowa grubsza... Ale przytulanek juz nie bylo.... No trudno. W kazdym razie przed wczoraj byly wieczorem I rano hehe.
A wczoraj I przedwczoraj bolaly jajniki z tym ze przedwczoraj mocniej.
A mnie dzis m wkurzyl... Ehh faceci...
Ogolnie mi sie jesc nic nie chce... Wczoraj tylko posmakowalam, nawet nie wszystko a dzis wszyscy juz zjedli a ja nie, bo glodna sie nie czuje I nawet jakos ochoty nie mam...
Milego dnia

reklama
Zrobilam wlasnie test owu I znowu 2 kreski, tyle ze wyszly od razu a przed wczoraj najpierw slaba I dopiero po.chwili... Kurr to moze dopiero dzis owu?? A ja mam bole przed owulacyjne??
Dzis juz sluz mleczny a wczoraj prawie nie bylo... Wiec wszytsko sie mija ahh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry