• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka- jesli moge Ci doradzic nie umawiaj sie tak wczesnie- ja poszlam na poczatku 6 tygodnia- i malo widac bylo....wczoraj zreszta tez :( nie wiem moze u Ciebie bedzie lepiej juz widac....znaczy ja wiem ze to poczatek ciazy to wiadomo pecherzyk i cos ewentualnie w srodku tam jest...no ale moja pierwsza cora bylam duzo ponzniej u ginka- i juz widzialam konkretnego czlowieczka na usg a nie taka tam jakas rozmyta plame..i mnie to dodtkowo stresuje ze ja tam nie widze zeby Groszek do mnie machal- mamo- jestem tutaj caly i zdrowy..tylko czarna plama..czarna dziura..;/ bleeeeeeeeeee nie lubie! chce zeby juz bylo za 2 miesiace!

reklama
Die ja w 6 tyg tez tylko plamke widzialam, dopiero w 8tyg bylo kolko i cztery odnoza hehe:-D

Kamilko - jesli ma Cie to uspokoic to idz:tak:

Domi - ja tez musialam cos wszamac jak te zdjecia zobaczylam hehe

Die ja wierze ze jak dr powiedziala.ze wszystko ok yo tak jeste :-) trzymaj sie kochana I postaraj nie stresowac :-) buziakuje mocno.

Tilli a gdzie tak czesto usg robilas ?
sluchaj moja kolezanka jak.zaszla powiedziala lekarzowi ze nie pamieta kiedy miala.ostatnia @ I dala jej skierowanie na usg tu w uk... I tam jej powiedzieli ze jest w 8 tyg... W kazdym badz razie ja tez tak chyba palne hhehe, bo tak.to do 12 tyg trza czekac... Ehh

Karola daj link na bloga :-) ja tez kiedys myslalam by prowadzic... Hmm moze teraz zaczne I wsadze przepisy ktore juz przerabialam ?? Hmm
przynajmniej nie bede myslec o tym o czym mysle na okraglo....
Kochana chcialabym by 8 marca nam obu wyszly piekne 2 czerwone krechy :-)
Ty juz bedziesz mogla testowac ok. 6 marca :-) a ja troche pozniej :-) z jednej strony chce zatestowac wczesniej by nie brac castangusa juz a z drugiej odkladalabym najlepiej jeszcze z 2 tygodnie...
Ale teraz tak pisze a im blizej terminu @ tymbardziej bedzie kusilo...

A ja sie nie skusilam na nic slodkiego, tzn. Zjadlabym ale musze byc silna I konsekwentna , nie tylko dla dzieci a dla siebie tez. Choc nie do konca mi wychodzi...

Ostatnia edycja:
Karola ahhaa nie wiedzialam :-) .zdjecia tez lubie robic I ogladac ale niestety nie mam aparatu dobrego :-P
Dziewczyny da sie zrobic podtemat?? bo ja nie wiem jak :-(

hello
głupay i zmarznięty dzień dzisiaj miałam. od 11:15 nie było proądu w salonie. ale oczywiście musiałam siedzieć, wysprzątałam sobie wszystko co mogłam na zapleczu szczególnie bo nigdy na to czasu nie było i właśnie jak zrobiłam kilka zgłoszęń na pogotowie energetyczne zadzwonił szef. mówie mu że zimno jak cholera a ten do mnie to ubierz kurtke i polataj sobie wkoło budynku to ci się cieplej zrobi a później wystaw fakture tym od prądu że ci zimno było. myślałam że mu coś powiem ale się powstrzymałam. kolejna rzecz jaka mnie wnerwia że szef to dba tylko o swój tyłek a co robi reszte pracowników i jak sie czują w jego firemkach to mu to lata wisi i powiewa. Zadzwonił jego brat około 15 tej i mówi jak dalej światła nie bedzie to jedz o 16:30 do domu . nadeszła godzina 16:25 to emilka się pakuje kase sprząta zamyka drzwi pisze i wiesza kartke ze spowodu awarii .... bla bla bla i chce już wychodzić a tu pstryk... i światło jest. myślałam że mnie coś trafi :dry: naprawde nieziemsko zmarzłam mimo ze w kórtce się gimnastykowałam na zapleczu i marzyłam żeby pójść do domku napić się ciepłej herbaty a tu jak na złość na samo wyjście. no ale poszłam na poczte paczki wysłać to jak wróciłam to już 17 prawie była więc zwinęłam interes rozliczyłam się i poszłam się grzać ;-)

smerfiku
ja myśle że dziewczyny mają racje, jeżeli masz niski progesteron to lutka dupek i dasz rade zobaczysz. kwestia tylko dobrego lekarza który będzie to wszystko monitorował. zobaczysz wszystko się uda teraz !! trzymam kciuki !

kasoku
stres nam nie pomaga wiesz o tym, ale i wiadomo ze ciężko się nie stresować. zobacz ja już mam 44 dc i nadal owu brak raczej nie czekam na nią bo mam w głowie inne myśli teraz. ale też te cykle mam rozjechane jak nie powiem co. ja i tak wierze w moc słońca i wiosny, budzi się wszystko do życia i naprawde nasiąka się taką pozytywną energią i chęcią do życia że zaskoczyć można szybko :tak: a wiosna już za rogiem ;-)

akuku
niecierpliwcze jeszcze pare dni i wszystko będzie jasne :) a jak tam w robocie ??

karola
muffinki zarębiste smaka mi na noc zrobiłaś nie ma co :)

die
uszy do góry najważniejsze że maluch się chowa i bije mu serducho pięknie. odpoczywaj jak lekarka mówiła i nie myśl o złych rzeczach nu nu nu !! i oczywiście pisz do nas bo siębędziemy zamartwiać jak nam z pola widzenia znikniesz na dłużej:tak: będzie dobrze ja to wiem !!!

tilli
Ciebie na koniec zostawiłam hehe :-D na deser;-):-D nie no joke taki ;-)
maila odebrałam i wystosowałam do Ciebie również wiec można odebrać również epopeje napisałam jak dzisiaj na forum. jakąś wene mam czy cuś. co do skypa to ewentualnie bym musiałą się umówić do rodziców na pogawędke oni mają stacjonarny a ja zasuwam na doładowaniu na karte z orange więc podejrzewam że jakość kiepska by była a i transfer by mi zjadło migusiem. jak juz coś pomyślimy i dam Ci znać to spróbuje zorganizować spotkanie na skypie. podziwiam Cię za odwagę życiową nie ma co :) dzielna babka z Ciebie !
co do dziecka to to tak właśnie jest tu się cżłowiek kłoci z myślami czy chce czy nie chce a dooopka i tak swoje robi :-p ja mam też teraz mętlik i nie wiem co robić korci mnie żeby jechać a z drugiej strony boje się ze nie wypali i znó∑ będe musiala tutaj wracać i szukać na nowo roboty. chpc w najgorszym razie moge do meża iśc pracować ;-) wpadka niekontrolowana to już jakaś myśl ;) ty będziesz na l4 a jak ja przyjade to będe jak 3 twoje dziecko haha będziesz i mnie niańczyć:-D oczywiście żartuje :)

reklama
Mississ no niecierpliwa jestem hahaha :-P
Wiesz ja bym najchetniej juz testowala hahaha
A co do pracy to 01.03 mam spotkanie bo sie odwolywalam od ich decyzji, jutro ide do prawnika.i zobacze co on powie... Jak powie ze nie mam zadnych szans to zacisne posladki I poprosze mame by zostala I bede sie modlic o dwie kreski :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry