• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

missiissku dzieki, kochana jestes,
die bedzie dobrze, wypoczywaj i glaszcz brzuszek,
karolcia sliczne zdjecia, niestety nie mam konta na fb :(,ale mam konto na nk :)

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4 ????

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82 ?

reklama
Dziendobereczek :-D

Missiiss - mejl odpisany;-) a co do L4 to ja nieee:no:
ja zamierzam pracowac do dnia porodu:-D

Akuku - na usg chodzilam do polskiej kliniki jak jeszcze bylam w Londynie
zreszta tutaj tez mam polska klinike ulice dalej z dentysta i ginekologiem;-)

Hej ka dzis zaliczylam spadek o.0,06 stopnia wiec nieznaczny ale juz sie martwie ze.nke wzrasta... W ciagu 1,45 godzinky tempka wzrosla z 36.62 do 36.92 czyli ladnie...
No zobaczymy ahh jak ja nie lubie czekac.
Dobra ide dzieci do przedszkola.wyszykowac
Milego dnia

witam sie z rana ;-)
noc przez cycki nie przespana:-( masakra jakas:-(:-(:-(

przepraszam was że tak smęcę ale zna może któraś jakis krem lub balsam na złagodzenie bólu i obrzęku???
POMOCYYYYY

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Wczoraj mialam masakryczny skurcz nog nie spalam chyba do polnocy a dzisiaj jestem jak potłuczona synek jak na zlosc wstaje nie o 7 a o 6 rano:dry: ale dzisiaj dla odbmiany poszlismy kupic mu do piekarni dobroci do przedszkola:tak: sam poprosił pania o brecla i 2 bulki slodkie:-D dał pieniazki i byl extra szczesliwy:rofl2:

Die tez tak chce isc pozniej do lekarza ale chyba nie da rady bo juz w polsce lekarz moj mi mowil ze mam miesniaki i musze zajsc szybko zanim zaczna rosnac bo tak czy tak teraz z nimi nie da sie nic zrobic ale sa na tyle male ze spokojnie w cizy moge byc ale tak czy tak ciaza bedzie zagrozona:crazy: i chciałabym juz zglosic wszystko tej babce zeby wiedziala jak mi pomoc zaraz od samego poczatku:tak:

limonka hmmm musisz zapytac lekarza czy mozesz cos uzywac ale np Bephantenem mozesz sutki smarowac i oliwka a lekarza zapytaj czy mozesz uzywac balsam z Ziajki chlodzacy taki co jest po poparzeniach slonecznych.. a naturalna metoda to kup kapuste wez liscie ze 4 zamroź potem wyciagnij optlucz tłuczkiem jak schabowe i okladaj to dziala cuda na kazde cycki od roznych zapalen bolu itp

Ostatnia edycja:
Limonka tak jak Kamila pisze najlepsza kapusta :-) coprawda ja po porodzie uzywalam ale dzialalo :-) sprobuj :-)

kamilka to masz racje lepiej dmuchac na zimne :-)
Hehe synek slodki :-) tak to jiz jest ze nagle zmienia im sie tryb snu wtedy kiedy.my potrzebujemy spac hahaha.

U mnie dzieci juz gotowe :-) tylko ubrac buty I isc, obiad naszykowany, zmywara puszczona... Duzo energii mam chov wstalam z bolem gardla :/:/

Dziewczyny chcialabym by tempka zaczela wzrastac I wzrastac :-) dobra nie marudze juz.

Zaraz wyjde to jeszcze spacerek zaliczymy przed przedszkolem.

Kasoku ladny wzrost o 0,2 :-) trzymam kciuki.by tempka sie teraz ladnie utrzymala wysoko. Prawdopodobnie wczoraj mialas owulacje, wiec glowka do gory :-)

reklama
Dzien dobry kochane

Dzis sobie pospalam az do 9:30 - tak mi sie dobrze spalo spalabym jeszcze gdyby nie sms:P

Kasoku jaki ładny skok- cos mi sie zdaje ze tu ktos wczoraj mial owulke:) no to teraz piastki zaciskam i czekamy jakies 2 tygodnie na wyniki:) pewnie sie juz moja paczka nie przyda...no oprocz testow ciązowych:D

Kamilka no to jak masz taka syt. to bezsprzecznie dzwon do lekarza umawiac termin! ciekawe kiedy dostaniesz Mutterpass - ja jeszcze nie mam :( ale moze w poniedzialek :)

Akuku ja Cie kiedys w zada kopne za te twoje wymyslanie! jaki kuwa spadek?????? to nie ejst zaden spadek! tempka w gorze slicznie sie trzyma wykres wyglada bardzo dobrze! widzialas moj? tam byl spadek- a potem tempka wcale nie szla jakos strasznie w gore. Az bym zaklady robila kiedy niewytrzymasz i zaczniesz testowac:P

Limonka az tak cie piersi bolą?? mnie praktycznie w ogole- sa moze bardziej sterczace pelniejsze ale generalnie nic szczegolnego sie znimi nie dzieje- niestety ja niebardzo wiem co mozna na to zaradzic- ale moze ta kapusta faktycznie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry