• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Domi ja mam rozstepy wszedzie gdzie tylko mozliwe chyba... Pierwszy rozstep dostalam na brzuchu w 8 miesiacu z Alexem a potem juz poszlo... Z Victorem juz nie dostalam zadnych rozstepow...
Powiem Ci ze przy Alexie jak dostalam rozstepy przyjelam to calkiem lekko, dopiero jak nie moglam schudnac zaczely mnie wkurzac...
a uzywalam super drogich kremow itd... Niestety cialo mam po tacie... Co prawda nie wiem czy od ma rozstept ale budowe mam po nim...moja mama 3 dzieci I brak rozstepow :-)

Ja miałam piękny brzusio do 35tc a potem rozstępy... ale nie dziwię się,zawsze szczupła a tu taki brzuchol mi wylazł.A cyce to po porodzie miałam takie wielkie że się przeraziłam :-) mam delikatne rozstępy ale trzeba się bardzo dobrze przyglądać by je dostrzec

ps.widzicie mój pociąg w podpisie ?

Ostatnia edycja:
Hej laski

Bylam zapisalam sie do gina na wtorek. Ale jak poszlam do innego to terminow nie bylo do pazdziernika tragedia:eek:

Die Mutterpass mam dostac we wtorek. Maja mi pobrac krew i maja sprawdzic ksiazeczke Adasia.. I zrobia usg glownie o miesniaki:)
Ale trafilam na sympatyczna babke:D az maz byl pod wrazeniem :)

Mi chyba w 37 tc się pojawiły na brzuchu - już się cieszyłam, że mnie ominą, a tu niespodzianka...Co prawda mam tylko 2 ale za to wielkie i grube, przy samym pępku...Na cyckach też trochę mam i z ciąży, i z okresu dojrzewania, i teraz też powoli mi się chyba robią ale nie są prawie w ogóle widoczne. Ja niczego drogiego nie używałam, tylko zwykłych kremów i oliwek, liczyłam na dobre geny - mama po 3 dzieci nie ma rozstępów. Cóż, przeliczyłam się :-D

Anabelka - pociąg boski :-)

ciężko dać bo się wkleja obrazek ,nawet jak spacje robie hehe

mozna zapisać na kompie i na nowo np.na imageshack zrobić w URL

bo jak próbuje nawet z spacjami pisać co należy zrobić to w puste linki się to przemienia lub URL po dodaniu = znika całkowicie :-)

Ostatnia edycja:
Ja tez liczylam na dobre geny I niestety...a wcale duzo nie przytylam bo 12 kg lacznie..w pierwszej ciazy... A roztepy a cyckach ramionach brzuchu boczkach troszke na udach... I wszystko zniose ale nie brzuch :-( :-(
Ale ja chudzina bylam I mi szybko brzuch wyskoczyl, lozysko mialam rpzodujace, no I Alex sie.rozkopywal..
Za to z Vikim schudlam.8-9kg I z waga z kr
Tora zaszlam.w ciaze urodzilam, wiec po porodzie mialam mniej niz przed ciaza... Niestety jak przestalam.karmic to wrocilo :/:/

reklama
To ja tyle samo przytyłam, w dodatku nie miałam dużego brzucha, dopiero właśnie na te 3 tygodnie przed porodem bardziej mi wyskoczył. I też rozstępy w innych miejscach zniosę (na tyłku i udach też mam - z młodości:-p) ale na brzuchu są okropne :( Teraz już się do tych moich przyzwyczaiłam ale boję się, że po tej ciąży mogę mieć gorsze, bo dla odmiany brzuch mam teraz duży od początku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry