Akuku
Fanka BB :)
Karola szczerze Ci powiem ze staram się nie doszukiwać niczego 
dziś mnie kuło po prawej stronie podbrzusza a po chwili po lewej i ucichło 
mam taka kaszkę na czole( ale to castangus powoduje - w zeszłym cyklu tez miałam, ale chyba do owulacji a później dopiero przed @)
jeśli chodzi o spadek to może ale nie musi być...tyle widziałam wykresów bez spadku- wiec się nie sugeruj
po za tym ja w zeszłym cyklu miałam spadek i wzrost i co ?? i doopa blada
więc to też żaden wyznacznik kochana...
ale właśnie się naoglądałam wykresów gdzie kobiety testowały szybko i nawet w 8 dpo już wychodzą testy pozytywne
kurde kusi kusi 

to co zakładacie sie ile wytrzymam ?? hahahaha
Ja dzis wychodze z toalety a mo do mnie : "i co jesteś w ciąży??" a ja mówię to już spokojnie kupy zrobić nie można ??
no teraz będzie się codziennie pytał... hehehe
ale ja CHYBA postaram się wytrzymać do 10. 03 ...ale nie wiem czy dam rade ;/;/;/ noo nie wiem, ojj nie wiem
Karola a może Ty zatestujesz wcześniej?? masz dużo testów ??
bo ja to mogę testować tyle ich mam

Dziewczyny to kiedy polecacie ?? zacząć od 8 dpo ?? hahahaha

mam taka kaszkę na czole( ale to castangus powoduje - w zeszłym cyklu tez miałam, ale chyba do owulacji a później dopiero przed @)
jeśli chodzi o spadek to może ale nie musi być...tyle widziałam wykresów bez spadku- wiec się nie sugeruj
po za tym ja w zeszłym cyklu miałam spadek i wzrost i co ?? i doopa blada
ale właśnie się naoglądałam wykresów gdzie kobiety testowały szybko i nawet w 8 dpo już wychodzą testy pozytywne
to co zakładacie sie ile wytrzymam ?? hahahaha
Ja dzis wychodze z toalety a mo do mnie : "i co jesteś w ciąży??" a ja mówię to już spokojnie kupy zrobić nie można ??
no teraz będzie się codziennie pytał... hehehe
ale ja CHYBA postaram się wytrzymać do 10. 03 ...ale nie wiem czy dam rade ;/;/;/ noo nie wiem, ojj nie wiem
Karola a może Ty zatestujesz wcześniej?? masz dużo testów ??
bo ja to mogę testować tyle ich mam
Dziewczyny to kiedy polecacie ?? zacząć od 8 dpo ?? hahahaha