• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola szczerze Ci powiem ze staram się nie doszukiwać niczego :):) dziś mnie kuło po prawej stronie podbrzusza a po chwili po lewej i ucichło :)
mam taka kaszkę na czole( ale to castangus powoduje - w zeszłym cyklu tez miałam, ale chyba do owulacji a później dopiero przed @)
jeśli chodzi o spadek to może ale nie musi być...tyle widziałam wykresów bez spadku- wiec się nie sugeruj :)
po za tym ja w zeszłym cyklu miałam spadek i wzrost i co ?? i doopa blada :( więc to też żaden wyznacznik kochana...

ale właśnie się naoglądałam wykresów gdzie kobiety testowały szybko i nawet w 8 dpo już wychodzą testy pozytywne :) kurde kusi kusi :):)

to co zakładacie sie ile wytrzymam ?? hahahaha

Ja dzis wychodze z toalety a mo do mnie : "i co jesteś w ciąży??" a ja mówię to już spokojnie kupy zrobić nie można ??
no teraz będzie się codziennie pytał... hehehe
ale ja CHYBA postaram się wytrzymać do 10. 03 ...ale nie wiem czy dam rade ;/;/;/ noo nie wiem, ojj nie wiem :P
Karola a może Ty zatestujesz wcześniej?? masz dużo testów ??
bo ja to mogę testować tyle ich mam :P:P
Dziewczyny to kiedy polecacie ?? zacząć od 8 dpo ?? hahahaha:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Karola możliwe ze miałaś owulacje tego 22 ?? w sumie test owu tez pozytywny byl... tak czy siak staranka byly o czasie :) wiec teraz trzymać kciuki trzeba :)
to jak testujemy razem ?? please :zawstydzona/y::tak:

Akuku mam 5 ciążowych i jeszcze 8 owulacyjnych (jak się nie uda to wykorzystam je w następnym cyklu) ;-)

mogę poczekać na Ciebie ale kiedy najwcześniej będziesz testować?

właśnie sprawdzam jakiej czułości są te moje testy, (to są te z allegro, kupowane razem w zestawie z owylacyjnymi),

hmm, one są 25 mIU/ml, kurcze, szkoda, że nie kupiłam 10 mIU/ml może wtedy mogłabym zatestować wcześniej i coś by się pokazało :-(

co do owu to ja już sama nie wiem, ovufriend mnie skołował... :confused:

Ostatnia edycja:
Fajny pociag oby sie szybko zapelnil,
dziewczyny ja tez mysle, chodze glowkuje, mysle, dlaczego tak dlugo owu nie mam, jak zawsze mialam i nie bylo z tym problemow i ogolnbie dostaje na glowe, dzisiaj zauwazylam teraz mleczny sluz-lepki-mleczny, hmm,owu jak byla to na bank sie skonczyla, a co do wykresow, sledzilam innych dziewczyn i naprawde sa przerozne i bez zaznaczonego owu tez i dziewczyna zaciazyla, wiec chyba nie ma co sie sugerowac tym ovufrendem, jest pomocny,ale to nie wyrocznia, zobaczymy, bardzo bym chciala, ale pewnie wyjdzie jak zwykle...
karolcia ja wczesniej juz przerozne objawy ciazowe mialam i latem klika razy bylam wrecz pewna, co prawda nie mierzylam temp.,rozczarowanie jest bolesne, chociaz ja cos czuje, ze ty i akuku dolaczycie do grona z pociagu :)
anabelko podaj link do twojego wykresu, co, bo chyba zmagamy sie z tym samym -cholerny brak owulacji, brrrr, wrrrrr

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82

Ostatnia edycja:
Akuku ja czuję, że nie wytrzymam więć zrobię sika testowego może we wtorek (5.03) a jak nic nie wyjdzie (a zapewnie tak będzie) to drugi raz będzie sik planowany czyli 8 marca.

Kasoku wiem, że rozczarowanie bywa bolesne, w grudniu przechodziłam niezłą załamkę...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Ale ja mocno trzymam za Was kciukasy&&&&&&&&.... chyba sama bede tu skakac jak bedziecie testowac...

Ja Was mocno przetrzymalam ale cale szczescie ze sie udało..

A zastanawiam sie czy my powinnismy wspolzyc do tego badania we wtorek wtedy to krwawienie wystapilo dzien po naszym wieczorku:rofl2: i teraz nie wiem:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry