• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Domi to super tak mi się właśnie wydawało że to dzidzia ale nie byłam pewna

Akuku no to faktycznie możesz sobie sikac ;))

Die- no to oby było po twojej myśli kochana!

Limonka- domyślam się że dzidzia to najlepszy prezent - cieszę się razem z Toba :)

reklama
hej u mnie dzisiaj pada jest brzydko, temperatura na wykresie stoi czyli moge kolejny cykl wywalic do smieci, mam dosc :(
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82

Ostatnia edycja:
Karola - kiedy konsultacja u neurochirurga? Co do testów to wątpię czy jest sens testować wcześniej niż data @ bo to sa25, czasem warto poczekać w tej niewiedzy ;)

mam umówioną wizytę u neurochirurga na 23.03, cudem udało się załąpać na ten termin bo najbliższy wolny termin do tego doktora był na maj ale akurat babcia była w tej przychodni i pytała się o termin, jak usłyszała, że dopiero maj to nagadała tej kobitce w rejestracji, że to tak być nie może, że wnuczka jest po wypadku itp, a że babcia ma gadane to w końcu ta w rejestracji się ugięła i powiedziała, że ona na własną odpowiedzialność wciśnie mnie do tego lekarza na najbliższy tremin. :-D moja babcia jest the best!!!

wiem, że najlepiej jest testować w dniu przewidywanej @ tylko ja nie wiem kiedy mam mieć @ :-( , bo ostatnie cykle były 45 (@ wywołana Luteiną), 41 (@ przyszła sama) i 26 (@ bardzo skąpa ale przyszła naturalnie).

Die - ta ja Ci życzę, żeby był jeden dzidziol ;-) I pewnie, lepiej się czymś zająć, żeby nie mieć głupich myśli ;-)

Kasoku
- na pewno będzie dobrze i Ty też będziesz się cieszyć z 2 kresek!

Karola - babcia wymiata :-D A wiesz kiedy miałaś owu? Test 25 miu najlepiej zrobić około 14 dni po owu. Ja robiłam po 13 dniach i była baaardzo blada kreska

anabelko pisze mi,ze ten plik jest uszkodzony, wiec nie umiem go otworzyc, a ja juz sama nie wiem co jest ze mna nie tak, czy dostane @ w swoim terminie, czy bede znowu musiala go wywolywac luteina, niby wszystkie badania oprocz estradiolu mam ok, tarczyca tez ok tsh mam 3 z czyms ale to jeszcze norma, jestem tak dzisiaj w k u r w i o n a na wszystko i wszystkich :angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tragedia...

Kasoku u mnie też tempka stoi w miejscu ale skoro dziewczyny mówią, żeby się nie denerwować to musimy wziąć na luz kochana i im zaufać, że wszystko jest ok. Przytulam Cię mocno w tą brzydką, deszczową pogodę! Buziak :*

Akuku wcale nie napisałaś tego skomplikowanie, zaczaiłam o co chodzi, zmieniłam sobie granicę wyższych temperatur na enpr, żeby było tak samo jak na ovufriendzie.

Domi najpierw ovufriend wyznaczył mi, że owu była 21 lutego a potem zmienił zdanie i stwierdził, że owu była 24 lutego.

Karola - to jak dla mnie możesz zacząć 7-ego, a jak nie wyjdzie to za 2-3 dni powtórzyć ;-)

Kasoku - ale wiesz, że tsh powyżej 3, mimo że mieści się w normie, to do zachodzenia w ciąże nie jest dobre? Oczywiście zrobisz jak uważasz ale ja bym to skonsultowała z endo....

Kas piczko jedna- zobacz u mnie tez tak bylo- maly skok 3 dni z rzedu tempka na linii prostej,, znowu maly skok 3 dni linia prosta.....to jest normalne- skosk nie musi byc jakis nagly i draestyczny jebut do gory, wcale tez nie musi sie piac ciagle tempka w gore..ona ma byc nad linia nizszych temperatur i sie ladnie utrzymywac w gorze w drugiej fazie cyklu- ja Ci- mowie- jutro albo bedzie kolejny wzrost albo dlaje na rpstej a owulke ci wyznaczy! bo ona byla wczoraj na 99%!
Karola u Ciebie wykres wyglada slicznie-tempka wzrosla i trzyma sie w gorze! tak ma byc! to sa prawidlowe wykresy!!!! naprawde uwierzcie mi!
to nie musza byc zadne himalaje!!!! zadne straszne skoski, i wcale nie musi ciagle paic sie do gory- stabilna wyzsza teperatura jest jaknajabrdzeij ok- malo tego- ja jak studiowalam w kolko macka wykresy te ktre zakonczyly sie pozytywnie uwazam ze wiekszosc z nich byla wlasnie spokojna i jendostajna- a nie jakas hiper w gore itp..te ktre tak wysoko szybowaly bardzi czesto spadlay potem na leb na szyje...ma byc w gorze i tylko tyl!- u obu Was tak jest- Kas czekaj na jeszcze jedne pomiar i jutro najdlaje pojutrze wyznaczy ci piekna owulke ktora mials prawdpodobnie wczoraj!

tutaj jeszcze moj link bo z sygnaturki cos nie lączy- ale tutaj widac moj ciazowy wykres- same zobaczcie zadnych wielkich skosko zadnych wielkich gor- raczej stopniowa i stala tempka Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

KAROLA - i jeszcze jedno- ja patrzylam na Twoj wykres i byc moze owulke mialas wczesniej niz ovu poazalo- a mianowicie 18 dc -20 lutego....ewentualnie 19dc-21 lutego....dzis bylby zatem 8-9 dpo....kiedy masz termin@???

Ostatnia edycja:
reklama
kasoku, domi ma rację, ma miałam tsh 2,6, też niby w normie ale gin mi powiedział, że jak do zachodzenia w ciążę to jest za wysokie, najlepiej gdyby było ok 1.

die weź no piżgnij mnie porządnie w łeb to może mi się naprostuje to moje głupie myślenie! ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry