• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

że się tak wtrące o tych rozstępach to rzeczywiście pojawiły się w walce o nasze dzieci i z tym się zgadzam !!!! ja walczyłam od 16 tc :) a jest taka świetna piosenka johna mayersa chyba "your body is a wonderland" .... i use my hand.... lalala your skin like porcelane, one pair of candy lips and Your bubblegum toung " świetna piosenka uwielbiam ją !!!! :)

świetny pociąg dziewczyny !! :tak:

akuku
ja mam też wszędzie rozstępy gdzie nie spojrzeć tam są a moja mama tyle dzieci urodziła i ani jednego rozstępa... ja to po chorobie skóry mam chyba takie tendencje , nie wiem ale masakra jest w ogóle blizny mi mocno po wszystkim zostają.

boze dopiero prace skończyłam miałam ponad 10 umów do wklepania do logistyki i mam dechy. spać mi się chce a koniec miesiąca dzisiaj więc do północy musiałam wszystko wprowadzić.

tiilli
to ja Cię podziwiam z tym pracowaniem do dnia porodu;-) ja mając moją niewydolność szyjki macicy, za gęsto krew, cukrzyce ciążową a teraz i pewnie ciut zwykłej :/ a no i cholestaze haha :-D do 16 tc pracowałam dopóki mnie nie zaszyli i już musiałam leżeć. standardowo od 20tc skurcze leki po których kołatanie serca było i wzrost ciśnienia. czułam się po nich jak na bombie jakiejś. no ale mój jasiek się urodził walczyłam o niego do końca i kiedyś o drugie też będe jak lew walczyła.

reklama
Kamilka- mi lekarka pomimo jak to nazawla "minimalnego i znikomego" plamienia nakazala wstrzemieźliwosc poki co....wiec nie wiem my uprawiamy milosc nieingerencyjna:P

Poszlam dzis na kurs! nie bede lezec na kanapie i myslec w kolko ze cos zlego moze byc! co ma byc to bedzie- a jest dobrze wiec musze normalnie funkcjonowac!
dobranoc i do juterka kochane:*

mi dwa tygodnie przed rozwiazaniem zrobily sie rozstepy na dupie przedniej czesci ud, lydkach i cyckach, ale zbielaly i ich teraz nie widac.
senna dzisiaj na maxa jestem, a tu prasowanie mnie jeszcze czeka.

Tilli a Ty gdzie sie podzialas ?? Zmeczona pewnie co??

Ja sie poplalalam na na wspolnej bo zuza poronila :-( , potem na przyjaciolkach...ahh placze jak najeta :/:/

anabelka ale jak jutro tempka bedzie jak dzisiaj czyli 0,2 na plusie to owu byla. Wez daj linka do swojego wykresu tylko nie zdjecie bo sie nie aktualizuje.

Anabelka super pociąg świetny pomysł! :)

Co do rozstepow mam nadz że mnie ominą moja mama nie ma, moja siostra ma jeden.na pepku że w ogóle go nie widać więc licze na te same geny :) !oby!

Hmm Ja tu zaglądam co rano aby wam kibicować(podgladam wykresy) hih i trzymam kciukasy o tego plusika na końcu

Die a są u was bliźniaki w rodzinie? Nie wiem czy ktoś pytal juz o to, może będzie podwójny score ;) - kiedy będziesz coś wiedzieć?? Ps. Fajna fotka co prawda to prawda ;)

Karola - kiedy konsultacja u neurochirurga? Co do testów to wątpię czy jest sens testować wcześniej niż data @ bo to sa25, czasem warto poczekać w tej niewiedzy ;)

Mississ masakra ty to się tam narobisz! Ja mam ten sam problem w pracy a teraz juz w ogóle wkurzona bo lekarz mi się zmienil i ten nowy mnie olal, myśli że moja praca o mnie będzie dbać i wysyłać do lekarzy - nie wiem w jakim on świecie żyje! I jak mi nie da zwolnienia to będę musiała wrócić do pracy- i chyba się pochlastam bo mam tak samo jak ty! Z reszta przez moje plecy martwię się że mi się coś stanie ;/ a ty jak sobie radzisz? Planujesz wyjazd itd

Domi ty juz czujesz dzidzie? Chyba pisalas że tak cio ?! Nie pamiętam - bo ja czuje takie ala babelki jakby w środku i się zastanawiam czy to dziecko czy nie ;)

Akuku lwica z Ciebie warto walczyć o dzieci i tym bardziej ich dobro :)! Ps.Ile ty tych testów nakupywalas że normalnie maraton z sikania urzadzasz hih?! ;-)

Kasoku - a jak tam u męża kuracja juz skończona wyniki ok? A ty jak się czujesz? I relaksuj się kobitko coby się odstresowac;)

Limonka i co znalazlas zloty środek dla Ciebie na cycki ;)? No ale w sumie musisz czuć te ciążę hehe

Oj juz nie pamiętam co miałam pisać dalej ups juz zmęczona jestem więc uciekam ;-)

Ostatnia edycja:
Miciurka mialam ze 100 testow owu I 40 ciazowych chyba :-) dla tego moge testowac...
Ale niestety jak.patrze na ta moja tempke co wogle w gore sie nie wspina to zalamka :/:/
Jak to bedzoe tak wygladalo to wcale testow nie dotkne... Ehh
Milego dnia drogie Panie I trzymajcie za mnie kciuki co by sie nademna w pracy zlitowali...

Ostatnia edycja:
Karola juz wiem czemu Ci ovufriend zmienil date owulacji , bo temperature 36,4mialas lacznie 8 razy w tym 3 razy w trakcie @ wiec to nie jest wyzszca temperatura tylko Twoja srednia temperatura(bo najwiecej razy ja odnotowalas)
Wiec.na to wyglada ze faktycznie owu mialas w tym ostatnim dniu temperatury 36,4.
Mam nadzieje ze nie napisalam tego tak dziwacznie ze nie wiadomo o co chodzi :-P

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana ;-):-)
Ojjj Musze sie pochwalić kurcze chyba lepszego prezentu urodzinkowego nie mogłam sobie wymarzyć jak fasolke w brzuszku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-);-) kurcze jestem taka szczęsliwa że mi sie udało ....

Hej :-)

Miciurka - Takie bąbelki czułam już jakieś 2-3 tygodnie temu, a teraz już się maluch wierci na całego :-) Myślę, że u Ciebie to też już jest to :-)

Akuku - trzymam kciuki za pracę ;-)

reklama
Dzien doberek:)

Widze ze u Kas owulka prawdopodobnie byla :> Akuku masz piękną tempke!!!!! niepitol ze sie nie pnie! jest powyzej linii niskich temperatur i tak ma byc! nie uprawiaj tutaj czarnowidztwa tylko czekaj na bieg wydarzen- zobaczysz bedzie dobrze!
Miciurka u nas zadnych blizniakow nie ma w rodzinie..chyba???- ale powiem Wam szczerze ze wolalabym zeby to nie byly blizniaki- ja wiem to suepr sprawa- ale nie wmoim przypadku- u mnie i tak nawet zwykla ciaza to duze ryzyko, dla mojego organizmu jest ona 10 krotnie wyzszym obciazeniem niz u przecietnej kobiety, nie wiem czy wydolilabym z 2 w brzuchu- to mogloby sie skonczyc tragicznie i dla mnie i dla maluchow..wiec mam naprawde nadzieje ze to jedno.
Limonko :) ja sie rowniez ciesze!

Ide zaraz w miasto voby nie myslec za duzo...jednak jak siedze w domu i mysle to mi przycdhodza zle mysli do łba- nie chce takiego czegos- jets dobrze i bedzie dobrze i czarnym myslom mowie sio!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry