• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

karolciu ale tobie chociaz system owu wyznaczyl , oj przepraszam dziewczyny, nie pamietam kiedy taka wkur wstalam, wszystko mnie dzisiaj drazni zjeb...al juz dwoch kontahentow przez telefon, losz martko ale ja potrafie byc pizdowata :szok:no nic dzisiaj zmolestuje swojego,potem jeszcze w niedziele i koniec bo w czwartek ma badanie nasienia. dziewczyny przepraszam za male literki, ale jakos mi sie lepiej pisze jak wszedzie stawiam male litery.

reklama
jeszcze raz zrobie we wtorek badanie tsh i w piatek zaniose wyniki, ale mi tsh skacze bardzo, tzn raz mam za wysoko ale w normie, raz mam za nisko, chyba ta nerwica mi nie pomaga, rozmawialam juz z jednym endo i on powiedzial, ze tsh jest odpowiedzialne za ft4 i ft3 czyli za tarczyce ,a tu mam w normie, nie wiem moze rzeczywiscie jakos bede musiala obnizyc to tsh.

Die no mi sie nie podoba ze ta tempka stoi a wrecz lekko spada ;/;/;/

Kasoku ja mysle ze owu byla... zobacz u mnie tez pierwsze dni stala, teraz lekko spada...

Ja dzis mialam badany progesteron I mam zadzwonic za tydzien zeby sie dowiedziec czy u mnie dochodzi do owulacji. Dr. mi opowiedziala swoja historie tylenze byla starsza..ale po 18 miesiacach staran poszla.do lekarza ze jest cos nie tak I on do niej ze zrobia wszystkie badania I ma przyjsc jak dostanie miesiaczke... Juz nie dostala. Ma dwoch synow a ta 3 ciaza z dziewczynka hehe.
Chcialabym by u mnie tak bylo.

Alex w przedszkolu, Viki plakal ze chce zostac w przedszkolu, a ma oplacone tylko wtorki I czwartki...ale dzis go zapisalismy I bedzie chodzil. Pn-pt 9.00-11.30
Tyle ze o 14.30 jeszcze Alexa bede musiala odbierac wiec.troche na paliwo pojdzie bo kawalek mam... No nic , dziecko chce to nie zabronie.

Ostatnia edycja:
kasoku, domi ma rację, ma miałam tsh 2,6, też niby w normie ale gin mi powiedział, że jak do zachodzenia w ciążę to jest za wysokie, najlepiej gdyby było ok 1.

i co dostalas jakis lek na obnizenie tego tsh?????

JEZUUUUU DZIEWCZYNY KOCHAM WAS, WSZYSTKIE ODWIEDZE BEDE JEZDZIC PO EUROPIE I POLSCE, NAPRAWDE ROZLADOWALYSCIE MNIE TROSZKE, JEST MI LEPIEJ DZIEKUJE!!!!!!!!!

die jestes niesamowicie pozytywna babka, moja wirtualna podpora, nie doczytalam, bo skupilam sie na sobie niestety, jest podejrzenie ,ze to ciaza blizniacza?????wow ale by bylo, co trzymam kcccciiuuuuukasyyyy, kochana moja, cmok

Ostatnia edycja:
anabelko pisze mi,ze ten plik jest uszkodzony, wiec nie umiem go otworzyc, a ja juz sama nie wiem co jest ze mna nie tak, czy dostane @ w swoim terminie, czy bede znowu musiala go wywolywac luteina, niby wszystkie badania oprocz estradiolu mam ok, tarczyca tez ok tsh mam 3 z czyms ale to jeszcze norma, jestem tak dzisiaj w k u r w i o n a na wszystko i wszystkich :angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tragedia...

na link kliknij,zdjęcie jest wrzucone jako imageshack

i jeszcze jedno przyszło mi do głowy,a zwykłą morfologie robiłaś,alat,aspat ? podwyższone próby wątrobowe też mogę powodować skok estradiolu

Ostatnia edycja:
i co dostalas jakis lek na obnizenie tego tsh?????

Pytanie nie do mnie ale odpowiem od siebie :-p Ja przy tsh 2,9 miałam stwierdzoną niedoczynność i dostałam najmniejszą dawkę euthyroxu. Tylko, że u mnie ma znaczenie jeszcze to, że mam tarczycę 3 razy mniejszą niż powinien mieć dorosły człowiek i ona po prostu nie wyrabia z produkcją hormonów

Die a z jakiego.powodu masz ciaze zagrozona ?? Chodzi o ten konflikt ??
Ja tez mam I dostawalam zastrzyki w tylek w ciazy, a po porodzie nie bo jednak maluchy maja grupe krwi po mnie.

reklama
anabelko ale ja mam estradiol tylko podwyzszony w fazie owulacyjnej, a alat mam 7U/L NORMA OD 0-32, ASPAT mam 13 u/l norma 0-32. ft4 mam 1,03 norma 0,71-1,85, ft3 mam 2,52 norma 1.45-3,48, tsh mam 3,9 norma do 4,64, wysoki mam, no nic we wtorek powtorze i do lekarza.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry