Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Więc uszy do góry!
, no może poza wyjątkami że sobie jakieś tabsy zapodam z potrzeby. Już sama nie wiem czy ja mam zwidy czy co ale (chyba) wyczytałam, że obniżony poziom żelaza też nie sprzyja poczęciu. Ja przed straconą ciążą zrobiłam sobie spontanik, kupiłam żelazo z kwasem foliowym. Nie wiem czy to pomogło zajśc w ciąże, czy tak miało być ale się udało.

Hejka Laski:-)
Kamilka Gratuluję!
Kasoku- faktycznie tak jest, ze TSH takie jakie masz nie sprzyja w zajściu w ciążę. Ale z tego co się orientuję bardzo łatwo i do tego szybko można go zbić:-)Więc uszy do góry!
Akuku- już tu nie wymyślaj, że spadki i w ogóle.. Ja tu czekam na testowanko
Anabelka- ja całe życie mam anemię, no może poza wyjątkami że sobie jakieś tabsy zapodam z potrzeby. Już sama nie wiem czy ja mam zwidy czy co ale (chyba) wyczytałam, że obniżony poziom żelaza też nie sprzyja poczęciu. Ja przed straconą ciążą zrobiłam sobie spontanik, kupiłam żelazo z kwasem foliowym. Nie wiem czy to pomogło zajśc w ciąże, czy tak miało być ale się udało.
Domi, Micurka- piękne brzuszki!!!
Limonka- biedactwo cycuszkowa, współczuję i wiem o czym mówisz.
Karola- wykresik nadal cudny!
A ja ostatnie dni miałam wyjęte z życia. Najpierw Jaśko chory (i to do dzisiaj paskudny kaszel) a później ja. Dopadł mnie ten paskudny wirus i powiem Wam, że mój Jaśko to dzielny chłop! Takiego bólu rozpierdzielającego klatkę w życiu nie miałam. Odkasłać to do dziś się boję. Dwa dni walczyłam z temperaturą, dobijała do 40 i jak ją zbiłam to już leciała w górę. Za to dziś 34,8 i czuję się o nie bo lepiej choć wyglądam gorzej jak spod mostu. Jąsko przez te dwa dni dzielnie się sam bawił bo matka nie przytomna. Tylko tata zdziwony, ze taki bałagan w domu..hmm
Będzie dobrze laski!