• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola- dzięki!:-) To było jakiś czas temu, teraz mam zupełnie inaczej ale niecodziennie ;-)
Mississis- ja sobie tak myślę, może Ty zgłoś tego swojego szefa do Inspekcji Pracy bo takie rzeczy nie mieszczą się w głowie.

reklama
heloł
padam
po calym dniu + zrobilam sobie wieczorne cwiczenia
musze wrocic do rytmu bo wypadlam i czuje sie fatalnie

trzymam kciuki za niedlugo testujace;-)

co do pracy to ja juz nie wiem co myslec
z jednej strony powinnam niby byc wdzieczna losowi bo mam dobra prace, ktora lubie itd
z drugiej strony ja ciagle chce wiecej i walcze o wiecej bo co z tego ze inni maja gorzej
inni tez maja lepiej:tak: a ja chce to lepiej

a co wy sie dodajecie gdzies?

Tili- no to chyba jasne, żeby żyć lepiej!:-) A tak apropo to nie zechciałby twój M bardzo dobrego fachowca od wykończeniówki hehe:tak:;-):-)

Chyba nie dodajemy, nic mi nie wiadomo o tym. Karola widziała moj zdjęcię na fb (zostałam fanką profilu zdjęciowego:-))

hehehehehehehe :-D:-D:-D
nieglupi pomysl:dry: :-p

nieee.. bo zarabialabym na znajomych :no: chyba, ze charytatywnie bym prace zalatwiala:-p

Krowka a szczerze ci powiem, ze potrzebujemy kogos
mamy 3 roboty do zrobienia i nie mamy jak bo M sie sam nie obrobi w tydzien z jedna:baffled:
a nie rzuci tygodniowej roboty bo po tych 3 jak nic nie bedzie to co dalej????

reklama
a co wy sie dodajecie gdzies?

ja tam Was chętnie zaproszę na FB wszystkie wy moje mordki kochane ;-)

mój Marcin to mówi, że ja jestem z Wami bardziej zżyta niz z niektórymi z rodziny.

.... i chyba coś w tym jest :tak:

tili maaaaaaaam Cięęęęęęę!!!!!!!!!

fota w tej furze, ulalala, hot chick, nie ma to tamto!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry