krowkabordo
Fanka BB :)
Akuku- a może to implantacja?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wydaje mi sie ze dziewczynybracje maja zobacz wczesniej tempka super bez plamien i lipaa a teraz?
naprawde mozna tu spotkac wspanialych ludzi i chyba moge przyznac ze jest to najlepsze forum na ktorych pisalam !mam nadziejeAkuku- a może to implantacja?:-)
o jejku moja ekscytacja siega zenituAkuku mialam tak samo!!!!!! I jestem w ciazy![]()
trzyamj kciukiuuuuuu Akuku![]()
trzymaj, trzymajAkuku
ciekawa jestem co u ciebie w pracy wymysla.trzymam mocno kciuki na 2 kreseczki i zebys ich miala zglowyWydaje mi sie ze dziewczynybracje maja zobacz wczesniej tempka super bez plamien i lipaa a teraz?
![]()
Akuku- ale kombinatorzy tam u Ciebie w firmie u mnie to samo i jeszcze tacy hamscy i nie mili że szok- nie daj się - będą II krechy to będą mieli minę haha też jak tak przeczytałam twojego posta pomyslalam implantacja! A co zamierzasz jak zaciazysz to juz nie wracasz w ogóle do pracy czy jak?
witajcie, no mi temperatura stoi jak zakleta, mam tylko termometr z jenym miejscem po przecinku, wiec moze tam i sie waha ,ale jak tak to minimalnie, wiec znowu wielka jedna dupa z mojej ciazy, ale coz, w piatek ginekolog w czwartek moj m robi badanie nasienia i zobaczymy czy jest dla nas jeszcze jakakolwiek szansa na druga dzidzi. Wczoraj sie poplakalam, bo nawet moja zatwardziala kumpela, ktora chciala miec tylko jedno dziecko postanowila sobie w niedziele, ze bedzie miala drugie a w piatek juz byla w ciazy, super ciesze sie ,ze zaciazyla, ale czuje taka cholerna niesprawiedliwosc, ale kto powiedzial,mze zycie jest sprawiedliwe, akuku no no zaciazylas na bank, super![]()
Krowko - ja po tabsach mialam roznie
czasem skapo...a czasem sie lalo pare dni....
Anabelko - jejku, a kiedy takie cos Twoj maluch bedzie mial???
co do cyklu... jestes pewna?
a wlasnie Karola - to wlasnie do takich aut robimy tapicerke, siedzenia - ogolnie interior design ;-)
smieje sie, ze moje '4 litery' czuja sie dumne bo mialy zaszczyt posadzenia sie w furze za milion
a tak na serio, to czulam sie fajnie wiedzac, ze jakas jedna setna procenta w tej robocie nalezala do mnie![]()