• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku
ciekawa jestem co u ciebie w pracy wymysla.trzymam mocno kciuki na 2 kreseczki i zebys ich miala zglowy:tak:Wydaje mi sie ze dziewczynybracje maja zobacz wczesniej tempka super bez plamien i lipaa a teraz?:)

krowko
nie jestem taka chamska zeby zglaszac ich do pipu ale wiem ze np koordynator moj sprzedazy z tp powiedzial ze za to ze on raz mi wyplaca kase wyplate raz 11tego raz 17 tego a nie o stalej dacie to tomsie tez kfalifikuje ze moge rozwiazac z nim umowe z dnia na dzien bez konsekwencji bo to niezgodne z prawem ze wyplaca sobie kiedy chce. Ja jestem z nim umownie dogadana ze przelewa mi najnizsza krajowa a reszte dobieram sobie z kasy i jezeli za marzec wyplaci mi jedynie najnizsza krajowa a reszty nie da wtedy sie zemszcze -chyba. Bo to jak on nas wykorzystuje to juz przegina. Zwalniam sie niezaleznie czy wyjade czy nie. W nosie ich mam czekam tylko na nagrode z tela za duza sprzedaz zeby czasem mi jej nie skubnal i niech mnie pocaluje.

Tilli
Decyzje podjelam juz z mezem ale o tym w mailu po poludniu. Fura niezla myslalam ze twoja ;-)

Ja wam powiem ze dla mnie wszystkie jak rodzina jestescie. Mam tu w miescie tylko jedna dobra przyjaciolke bo duzo tez wyjezdzalam a to opole lub wroclaw. Babyboom zawsze dla mnie byl drugim domem hehe. Od 2010 roku :tak:naprawde mozna tu spotkac wspanialych ludzi i chyba moge przyznac ze jest to najlepsze forum na ktorych pisalam !

Missiiss - hehe, no co ty:-D:-D:-D ja to ledwo koniec z koncem wiaze;-) gdzie tam fura za milion zlotych u mnie na podjezdzie:-D chyba bym w nocy spac nie mogla ze strachu, ze mi ukradna:-D

czekam wiec na mejla:tak:

Akuku- ale kombinatorzy tam u Ciebie w firmie u mnie to samo i jeszcze tacy hamscy i nie mili że szok- nie daj się - będą II krechy to będą mieli minę haha też jak tak przeczytałam twojego posta pomyslalam implantacja ;)! A co zamierzasz jak zaciazysz to juz nie wracasz w ogóle do pracy czy jak?

Tili no niby 3 dni przed owu duza szansa na dziewuche ;) - dobrze przeczytalam że w tej firmie co pracujesz to interior design do samochodów robicie?! Zajebista praca !! <taksmiley>

Anabelka kurde ty to się masz z tymi badaniami i lataniem i jeszcze twoje dziecko

Kasoku to zakladaj fejsa ;)) ja też mam tylko FB

Mississ niestety ale tak się właśnie dorabiają "polscy biznesmeni" ehh dobrze że.masz haka na niego w razie co - i fajnie że się zdecydowalas to jebnac w cholerę też juz byłam 2 dni temu zdecydowana rzucić pracę ale zatrzymuje mnie macierzyński ale to juz moje ostatnie podrygi tam zdecydowanie mam też dość i myślę nad interesem własnym lub ogólnie nad zmiana :) aby do przodu!

Ostatnia edycja:
witajcie, no mi temperatura stoi jak zakleta, mam tylko termometr z jenym miejscem po przecinku, wiec moze tam i sie waha ,ale jak tak to minimalnie, wiec znowu wielka jedna dupa z mojej ciazy, ale coz, w piatek ginekolog w czwartek moj m robi badanie nasienia i zobaczymy czy jest dla nas jeszcze jakakolwiek szansa na druga dzidzi. Wczoraj sie poplakalam, bo nawet moja zatwardziala kumpela, ktora chciala miec tylko jedno dziecko postanowila sobie w niedziele, ze bedzie miala drugie a w piatek juz byla w ciazy, super ciesze sie ,ze zaciazyla, ale czuje taka cholerna niesprawiedliwosc, ale kto powiedzial,mze zycie jest sprawiedliwe, akuku no no zaciazylas na bank, super :)

Akuku- a może to implantacja?:-)
mam nadzieje :D

Akuku mialam tak samo!!!!!! I jestem w ciazy;)
o jejku moja ekscytacja siega zenitu :D oby to bylo to!!!!!!!!

trzyamj kciuki :D

Akuku
ciekawa jestem co u ciebie w pracy wymysla.trzymam mocno kciuki na 2 kreseczki i zebys ich miala zglowy:tak:Wydaje mi sie ze dziewczynybracje maja zobacz wczesniej tempka super bez plamien i lipaa a teraz?:)
trzymaj, trzymaj :) mam nadzieje ze to implanmtacja aaaaa :D pierwszy raz w zyciu mam tak tzn. nawet przy chlopcach tak nie mialam !!!

Akuku- ale kombinatorzy tam u Ciebie w firmie u mnie to samo i jeszcze tacy hamscy i nie mili że szok- nie daj się - będą II krechy to będą mieli minę haha też jak tak przeczytałam twojego posta pomyslalam implantacja ;)! A co zamierzasz jak zaciazysz to juz nie wracasz w ogóle do pracy czy jak?

tak sobie mysle ze przyjme ta prace na dot com. kilka godzin wiecej tygodniowo- popracuje ile dam rade (troche ruchu nei zaszkodzi) a przynajmniej nie bedzie problemu ze zwolnieniem w ciazy ...ale tez chce zobaczyc ich buzie...bo ja poprostu zadzwonie zze w ciazy jestem zle sie czuje i biore wolne i tyle... niech sie wkurzaja tak jak ja sie wkurzalam...a po macierzynskim jesli wroce to tylko na jeden dzien...albo wcale i pojde do collegu wtedy :)

witajcie, no mi temperatura stoi jak zakleta, mam tylko termometr z jenym miejscem po przecinku, wiec moze tam i sie waha ,ale jak tak to minimalnie, wiec znowu wielka jedna dupa z mojej ciazy, ale coz, w piatek ginekolog w czwartek moj m robi badanie nasienia i zobaczymy czy jest dla nas jeszcze jakakolwiek szansa na druga dzidzi. Wczoraj sie poplakalam, bo nawet moja zatwardziala kumpela, ktora chciala miec tylko jedno dziecko postanowila sobie w niedziele, ze bedzie miala drugie a w piatek juz byla w ciazy, super ciesze sie ,ze zaciazyla, ale czuje taka cholerna niesprawiedliwosc, ale kto powiedzial,mze zycie jest sprawiedliwe, akuku no no zaciazylas na bank, super :)

Kochana mi tez tempka stoi a dzis mam plamienie i mam nadzieje ze sie w koncu udalo :) tempka nie musi wzrastac, ma byc na wyzszym poziomie :) ciesz sie ze nei spada pnizej lini :)
jutro zaznaczy Ci sie owu mowie Ci :)

dziewczynki dziekuje za pocieszenie bo jak zobaczylam te zylki krwi to mi sie salbo zrobilo ;/;/;/
pomyslalam no fajnie plamienie jescze mi potrzebne...
mam nadzieje ze macie racje ze to implantacja...
kurcze nie moge sie nastawiac, taka spokojna bylam a teraz nadzieja wrocila nooo
wiecie ja jakos od poczatku mam przeczucie e sie udalo ? ale ja sie boje tego przeczucia, bo co jak jednak nie ??

ide pranie wstawic i posprzatac:)

Krowko - ja po tabsach mialam roznie:dry:
czasem skapo...a czasem sie lalo pare dni....

Anabelko - jejku, a kiedy takie cos Twoj maluch bedzie mial???
co do cyklu... jestes pewna?

a wlasnie Karola - to wlasnie do takich aut robimy tapicerke, siedzenia - ogolnie interior design ;-)
smieje sie, ze moje '4 litery' czuja sie dumne bo mialy zaszczyt posadzenia sie w furze za milion:-D
a tak na serio, to czulam sie fajnie wiedzac, ze jakas jedna setna procenta w tej robocie nalezala do mnie:-p

będę konsultować to z gastrologiem na początku kwietnia więc nie wiem,co do cyklu bardziej jestem pewna niz niepewna,znam swoje ciało i wiem że to jeden z tych cykli nieudanych...

widzę że będziemy czekać na Twój test ciążowy w najbliższym czasie :-)

a ja mam zygzaki na wykresie :-) znowu z 36,3 poszło mi na 36,5 to już 2 raz,ciekawa jaka jutro będzie a nie liczę tych 0,2 bo moja podstawowa to 36,4 więc tylko 0,1 ponad podstawową

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry