Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myślę że spokojnie 12-13 dni po owu możesz zatestowacDziewczyny kiedy mam testowac ?? Doradzcie...

,wybaczcie. Mam teraz tyle na głowie,że szok...Jestem dzisiaj 16-17 dni po terminie @, a małpy ani widu,ani słychu.Przestałam wyliczać cokolwiek na podstawie 28 dni cyklu,jakie zawsze miałam,bo od kilku miesięcy wynoszą od 30-38 nawet!!
Ale 44dc to przegięcie,czegoś takiego nie miałam.
Testowałam parę dni temu,ale nic...Mój P. mówi,że powinnam testować rano z pierwszego moczu,a nie kiedy mi się podoba,ale wydawało mi się,że w dzisiejszych czasach już wszystko jedno?
Smutno mi,bo w duchu wiem,że to nie to...I naprawdę chciałabym zobaczyć już tą cholerną @,żeby się odstresować i zacząć w końcu obserwacje itp. A tu,jak na złość...

Hej kochane:-) Znowu się tyle nie odzywałam,wybaczcie. Mam teraz tyle na głowie,że szok...Jestem dzisiaj 16-17 dni po terminie @, a małpy ani widu,ani słychu.Przestałam wyliczać cokolwiek na podstawie 28 dni cyklu,jakie zawsze miałam,bo od kilku miesięcy wynoszą od 30-38 nawet!!
Ale 44dc to przegięcie,czegoś takiego nie miałam.
Testowałam parę dni temu,ale nic...Mój P. mówi,że powinnam testować rano z pierwszego moczu,a nie kiedy mi się podoba,ale wydawało mi się,że w dzisiejszych czasach już wszystko jedno?
Po weekendzie obiecałam sobie,że umówię się do gina.To nie jest normalne. Jestem nastawiona raczej na problemy hormonalne niż ciążę...Bo nawet jeśli była późniejsza owulka i dłuższy cykl,to chyba by już coś pokazało,praffda?Smutno mi,bo w duchu wiem,że to nie to...I naprawdę chciałabym zobaczyć już tą cholerną @,żeby się odstresować i zacząć w końcu obserwacje itp. A tu,jak na złość...
Przynudzam,ale nie wiem już co mam myśleć.
Całuję Was wszystkie :*