• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurka ja w 13 dniu to z reguly @ dostaje... Ehh a ile dni po ew. Implantacji wzrasta hormon ?? Zrobilabym dla sprawdzenia...
Mam testy ciazowe 10 miu... Wiec szybko wykrywaja...

akuku
kochana weź tak minimum 11 dni po owu zatestuj po co znów się rozczarowwywać i denerwować jak później pozytyw by wyszedł ;-) spokojnie kochana uzbroj się w cierpliwość choć wiem że pewnie ci mega cieżko bedzie ale trzymam kciuki i za dwie kreski i za twojąc ierpliwość :-D

tiluchna
to fakt jak bym miała taką bryke pod domem to też bym oszalała z myślami że mi ją ktoś zakosi. ja to zawsze mówiłam że jakbym miała kiedyś kase i sobie miałabym dom wybudowacto napewno nie jakiś pałac z wieżyczkami. mi się marzy domek max 90-100 m2 działke mamy ale funduszy nie. może kiedyś się dorobimy i coś postawimy.

miciurka
ja powiem ci też że się ciesze ze juz postanowiłam bo sie długo zdecydować nie mogłam. a jednak zrozumiałam że wykorzystuje mnie jak się da nawet wcześniej kolega co u niego pracował to jak robił inwentaryzacje to zamkneli salon na 4 godziny i robili a mi kazał zrobić w godzinach pracy i już. no i co i emilka siedziałą i zapierdzielała 4 dni od 9-20 w pracy żeby inwentaryzacje zrobić. ***j jeden mam ochote mu wygarnąć. ale nie popuszcze mu kasy rzadnej. a ty kochana nie rezygnuj z roboty bo macierzyńsk to swięta rzecz zawsze to jakaś kasa. ja zawsze mówiłam że jak zajde w ciaży teraz to otworze własny biznes. I myśle że to chyba najlepszy pomysł dla mamy z dzieckiem przynajmniej u nas w kraju bo teraz co sie dzieje u pracodawców to masakra. powiem mojemu szefowi ze się czułam wykorzystywana już widze jego mine i ten uśmiech na gębie z niedowierzaniem ze się tak czułam.

kasoku
to ja kciuki trzymam za badania wasze i napewno sie uda w końcu wszystkim zobaczysz. widzisz ja nawet owulacji nie mam już nawet przestałam tempke mierzyć bo to bez sensu. trzymaj kochana się tam i nie poddawajcie się!

Hej kochane:-) Znowu się tyle nie odzywałam :zawstydzona/y:,wybaczcie. Mam teraz tyle na głowie,że szok...Jestem dzisiaj 16-17 dni po terminie @, a małpy ani widu,ani słychu.Przestałam wyliczać cokolwiek na podstawie 28 dni cyklu,jakie zawsze miałam,bo od kilku miesięcy wynoszą od 30-38 nawet!! :szok: Ale 44dc to przegięcie,czegoś takiego nie miałam.:no: Testowałam parę dni temu,ale nic...Mój P. mówi,że powinnam testować rano z pierwszego moczu,a nie kiedy mi się podoba,ale wydawało mi się,że w dzisiejszych czasach już wszystko jedno?:sorry2:
Po weekendzie obiecałam sobie,że umówię się do gina.To nie jest normalne. Jestem nastawiona raczej na problemy hormonalne niż ciążę...Bo nawet jeśli była późniejsza owulka i dłuższy cykl,to chyba by już coś pokazało,praffda?:sorry: Smutno mi,bo w duchu wiem,że to nie to...I naprawdę chciałabym zobaczyć już tą cholerną @,żeby się odstresować i zacząć w końcu obserwacje itp. A tu,jak na złość...:dry:
Przynudzam,ale nie wiem już co mam myśleć.:no:
Całuję Was wszystkie :*

Hej kochane:-) Znowu się tyle nie odzywałam :zawstydzona/y:,wybaczcie. Mam teraz tyle na głowie,że szok...Jestem dzisiaj 16-17 dni po terminie @, a małpy ani widu,ani słychu.Przestałam wyliczać cokolwiek na podstawie 28 dni cyklu,jakie zawsze miałam,bo od kilku miesięcy wynoszą od 30-38 nawet!! :szok: Ale 44dc to przegięcie,czegoś takiego nie miałam.:no: Testowałam parę dni temu,ale nic...Mój P. mówi,że powinnam testować rano z pierwszego moczu,a nie kiedy mi się podoba,ale wydawało mi się,że w dzisiejszych czasach już wszystko jedno?:sorry2:
Po weekendzie obiecałam sobie,że umówię się do gina.To nie jest normalne. Jestem nastawiona raczej na problemy hormonalne niż ciążę...Bo nawet jeśli była późniejsza owulka i dłuższy cykl,to chyba by już coś pokazało,praffda?:sorry: Smutno mi,bo w duchu wiem,że to nie to...I naprawdę chciałabym zobaczyć już tą cholerną @,żeby się odstresować i zacząć w końcu obserwacje itp. A tu,jak na złość...:dry:
Przynudzam,ale nie wiem już co mam myśleć.:no:
Całuję Was wszystkie :*

oj jak ja doskonale cie rozumiem, teraz tez nie wiem czy dostane @ po 25 dniach, bo ostatnio prawie 2 miesiace na nia czekalam...

Akuku to mi pasowało na plamienie implantacyjne, powodzenia!!! to kiedy w końcu testujesz?

Karotka wiem o czym mówisz, ja praktycznie każdą @ musiałam mieć wywołaną Luteiną bo za nic sama nie chciała przyleźć. Idź do Gina, da Ci Lutkę na wywołanie i może w końcu się unormuje. U mnie ostatnio było 41 dni (bez Luteiny) a ostatnio 27 dni (też bez Lutki) więc ciekawe jak będzie tym razem. Dziś mam 28dc i to jest pierwszy cykl BEZ PLAMIENIA!!!! HURAAAAAAA!!!!!

Kasoku witaj w klubie u mnie tempka też stoi.

Termometr nie jest zepsuty, bo mierzyłam potem o godz. 9 i było 36,9 a o godz 12 było aż 37,3. Tylko rano stoi w miejscu, mówię Wam nic z tego nie będzie, nie mam żadnych objawów, cycki mnie nie bolą, plamienia implanatacyjnego nie mam, spadku tempki spowodowanego implantacją też nie. W następnym cyklu kupuję sobie termometr w dwoma cyframi po przecinku. :tak:

Karola.czytalam ze mozna 2-3dni po implantacjo, ale nie wiem czy sie odwaze :-P
A co do Ciebie to dobrze ze tempka stoi spojrz na moj wykres I przestan juz wyroki stawiac :-) jeszcze kilka dni temu czulas ze sie udalo...
Ja tez zadnych objaw nie mam nic... Dzisiaj to plamienie I to na tyle... A moze mam za niski progesteron I stad to plamienie... Wiec zobaczymy.
Widze ze musimy sie nawzajem do pionu stawiac I myslec pozytywnie :-)
W koncu sie musi udac nooo

mam nadzieje ze to bylo plamienie implantacyjne... Juz nic nie plamie I nie plamilam tylko jak sie podtarlam to bylo cos... podpaska czysta.

A I w poprzednich ciazach zadnego plamienia nie mialam.

Kasoku trzymam kciuki za Twoja jutrzejsza tempke.i zeby pieknie sie udalo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ja np czasami plamie jak mam intensywny sex, tzn w kibelku na papierze i potem nic, ale trzymam akuku za ciebie, karola stawiam cie do pionu, ja tez co chwile sobie w glowie poplakuje, tylko,ze ja mam jeszcze problem z moim m i jego kichanym nasieniem, kurcze bo co ja zrobie jak mu sie (twu, twu) nie poprawi, moge sibie wtedy tylko marzyc o dziecku :(.\
dzisiaj kupilam przez allegro termometr z dwoma miejscami po przecinkui obiecaslam sobie, ze to juz ostatnia inwestycja w sumie durna, bo mam juz w domu dwa elektroniczne i dwa rteciowe-no kretynka normalna.

dzisiaj z glupia franc zmierzylam sobie temp klo 12 i mialam 36,8 a teraz mam 37,1, z tym, ze rano mam 36,5. jesienia (jeszcze przedc moimi zawirowaniami) w fazie lutealnej mierzylam sobie rano i wychodzilo mi 37,1 tak kolo 19 dc, a teraz w 19 dc zaledwie 36,5, wiec moze mam za malo progesteronu???

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl