• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku ja mierze codziennie od 3 miesiecy I tempka sie rozni... Wiec nie mysl o tym

No rano byly przytulanka, ale nie jakies intensywne... No I nigdy po przytulankach nie mialam plamien... Tylko ew. Wywolana @ w dniu spodziewanej @ ...

reklama
Karola, A co do Ciebie to dobrze ze tempka stoi spojrz na moj wykres I przestan juz wyroki stawiac :-) jeszcze kilka dni temu czulas ze sie udalo...

bo ja taka pesymistka jestem, boję się myśleć, że się udało bo boję się, że potem się bardzo rozczaruje więc wolę nastawić się, że nic z tego nie będzie, ot taka moja strategia obronna...

ech, akuku, kasoku macie rację, trzeba mnie kopnąć w dooooopsko bo inaczej będę Wam tu smęcić przez najbliższy tydzień.

Karola ja tez sie boje ze sie mi nie udalo :/:/ no niestety dopuki nie zobaczymy 2 kresek to tak bedzie.
Kiedy zamirzasz zatestowac pierwszy raz ??

akuku po tym jak zmieniłam datę owulki tak jak ovufriend mi podpowiedział to wychodzi, że dziś mam 6 dpo czyli zdecydowanie za wcześnie na testowanie. Wydaję mi się, że poczekam do tego 08.03.

no właśnie,dopóki nie zobaczymy na własne oczy to nie uwierzymy :-) tacy niedowiarki hehe
kurde dziewczyny skonstruujemy guziczek ciążowy ? :-)
jedno klik i jesteśmy w ciąży haha :-)

edit.
Naciskajcie kochane ile wlezie :-)

reklama
Karola a co umowimy sie na godzine z budzik ok m hahaha ?? A potem bedziemy czekac 10 minut na wynik nie zagladajac na test hehe...
tylko ja nie wiem czy sie wczesniej nie zdecyduje. Najchetniej bym jutro zatestowala :-D I tak codziennie hehe az wyjdzie pozytyw badz @ hehehe
Narazie zobacze ile "godzin"dam rade wytrzymac :-P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry