• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
nooooo
hehe
wezcie mnie zastrzelcie
dopiero co cwiczylam a juz piwko siorbie:-p a juz 3 tyg wytrzymalam
male 250ml a kurcze jeszcze jedno i bedzie bo Tilusi:-D:-D:-D

Karola , eeee tam:zawstydzona/y:

ale ja tez to miesjce traktuje mega 'rodzinnie' if ju noł łod I min

Krowko kochana - odpisalam ale za cholere nie moge dojsc czy poszlo czy niet :sorry2:

a w ogole dawajta dziewczyny, piatek wieczor, zapraszam na karuzele :-p

Edyta dawno nie pokazywala sie...

Ostatnia edycja:
anabelko a dlaczego ty masz takie wnikliwe badania, ze wzgledu na ta anemie????mam ostatnio brak apetytu, co zjem to mam wrazenie, ze siedzi mi na zoladku i w jelitach, taki beton, wiec drobie i drobie, znowu polecialam na wadze, ale waze jescze w normie,nie wiem czy ta nerwica robi takie spustoszenie???pewnie tak.

kiedyś bolał mnie brzuch z rana,poszłam do znajomego lekarza,z morfologii wynikała anemia i dał jeszcze skierowanie na pasożyty i na krew utajoną w kale,robale nie wyszły ale wyszła krew,polecił mi swojego znajomego gastrologa,dał skierowanie cito i dostałam się do niego 2 dni później :-) po 1,5 tygodniu byłam w szpitalu na badaniu żołądka endoskopem i na kolonoskopii blee :baffled:

miałam biopsję dwunastnicy i jelita,nic nie wyszło,zdiagnozowano jelito drażliwe,teraz się okazało że zajechałam jelita nietolerancją na laktozę,lekami na migrene zapewne też bo sporo ich zjadłam w swoim życiu :szok: i to po słabsze niż z tramodolem w składzie nie sięgam...teraz znowu z kupą będę biegać bo mam 3 skierowania na takie badanie :-) może znowu badanie od tyłka strony :-)

Kurcze mojego dzieciaka czeka to samo i to wszystko w narkozie,bo z powodu licznych alergii pokarmowych musi mieć przebadane wszystko.

Dziewuszki u mnie owulki nie będzie,szyjka lekko otwarta,śluz mleczny,temperatura niska...tylko kiedy to ja dostanę okres to nie wiem,oby nie był to cykl 3 miesięczny,chyba poczekam tydzień i pójdę do mojej ginekolog by dała coś na wywołanie bo nie ma co się denerwować i czekać

Krowko - ja po tabsach mialam roznie:dry:
czasem skapo...a czasem sie lalo pare dni....

Anabelko - jejku, a kiedy takie cos Twoj maluch bedzie mial???
co do cyklu... jestes pewna?

a wlasnie Karola - to wlasnie do takich aut robimy tapicerke, siedzenia - ogolnie interior design ;-)
smieje sie, ze moje '4 litery' czuja sie dumne bo mialy zaszczyt posadzenia sie w furze za milion:-D
a tak na serio, to czulam sie fajnie wiedzac, ze jakas jedna setna procenta w tej robocie nalezala do mnie:-p

Ostatnia edycja:
dziewczyny macie konto na nk???bo ja mam tylko na nk :(
a chcialabym np zobaczyc fryzure krowki, i w ogole jeszcze raz sobie na was popatrzec.

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82

Kasoku - ja mam tylko na Face:-(

Krowko :) dobranoc

mi tez sie dwoi juz i troi
ale wyszlam z wprawy
jedno niecale piwo, phi:-p
dobranoc:-D

Ostatnia edycja:
Witam u mnie tempka wrocila... Ale nic do gory noe.chce.skoczyc.:/:/
Alex przyszedl do nas do lozka nawet nie wiem kiedy, bo obudzilam sie o 2 I on juz u nas byl:/:/ ja nie wiem od ponad 2 lat spi sam cale noce a teraz wedrowki sobie robi w nocy :/:/
Nie zaznaczylam zaburzenia bo maly spal ja sie tylko przebudzilam kilka razy jak.sie wiercil I zasypialam dalej...
Jejku oby ta tempka.mi zaczela wzrastac nooo chociaz troszke.
Najgorsze ze ja mam kazdy wykres inny :/:/

Karola weszlam na sronke I bylo ze to lubie, wiec.zaznaczylam ze nie lubie I polubilam jeszcze raz.

Dzisiaj mi sie snilo ze od sasiada z gory zalewala nas woda... Woda po scianach plynela normalnie :/:/ co to za sny...

Milego dnia kochane.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dostalam plamienia... Tzn kilka zylek krwi w sluzie przezroczystymmm.... Boze jescze plamienia w srodku cyklu bede miala.?? No super :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry