• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka mi sie wydaje ze jesli sie.udalo to chlopcy maja wieksze szanse :-P ...
Ale najpierw poczekajmy czy sie udalo.:-)

Karola dzieki muffinki pyszne :-)
Moze zalozymy podforum o przepisach ?? Mozna ??
Ja kocham gotowac I moge podrzucic kilka sprawdzonych przepisow :-)

Bylam po mleko na piechote hehe, bo ostatnio wszedzie tylek woze autem :/:/

A moj Alex wrecz przeciwnie.od ok. Pol roku powi ze chcial by.miec siostrzyczke lub braciszka drugiego :-) I co chwile pyta kiedy I kiedy... Ahh parcie z kazdej strony:-)

reklama
Akuku ja dopiero uczę się gotować więc chętnie zapożyczę od Ciebie jakieś sprawdzone przepisy!!!

co do czekania to nie wiem czy jest jakaś rada na stress który towarzyszy oczekiwaniu na testowanie

głupia jestem, mogłam nie patrzeć na te wykresy a tak to mnie zwiątpienie dopadło :zawstydzona/y:

Karola ty na nic nie patrz.. ! Tylko na swój wykres :) a muffinki wyglądają jak z jakiegoś magazynu wyciagniete! Mniam

Akuku no co ty dziewczynka z serduchowania przed owu i koniec! :))

Kamila kurde! no to trochę przeżyć mialas! To oszczędzaj w tej ciazy kręgosłup -chociaż wiem że z tym ciężko wiadomo - ja planuje zakupienie pasa tego podtrzymujacego

Miciurka łe tam, bez przesady z tymi zdjęciami jak z magazynu, na szybko trzasnęłam kilka zdjęć, napis w Picasie i gotowe :tak:

nie poznaję się, pierwszy raz się aż tak denerwuję.

pewnie to przez to, że poprzedni cykl był normalny (27 a nie 45 dniowy) a teraz mam pierwszy cykl bez plamień... i dlatego pokładam z tym cyklu tak duże nadzieje...

kurde, miałam się nie nakręcać, miałam się nie nakręcać, miałam się nie nakręcać, miałam się nie nakręcać, miałam się nie nakręcać, miałam się nie nakręcać, miałam się nie nakręcać...

nie działa... :baffled:

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki- nie zapomnialam o Was- Kas chcialabys:P

po uno KAMILKA GRATLACJE !!!!

prosze unizenie o wybaczenie za to ze nic nie pisalam ale no mialam wczoraj ciezki dzien i jakos nie wiem zabardzo jestem rozbita strasznie:( nie chcialm Wam tutaj smęcic bo Wy sie staracie i tutaj ma byc pozytywna aura! a u mnie troszke nietentego...wczoraj mialam delikatne krwawienie i pognalismy do lekarza - na usg wyglada ze wszytko ok Groszek niby jest serduszko widzialam pinkolace....ale....no wlasnie ale nagle niewiadomo skad wział sie drugi pecherzyk....jest mniejszy wiec nie wiadomo czy pusty czy to ciaza blizniacza...lekarka obstawia ze jest pusty i to minimalne krwawienie moze byc dlatego ale moze tez byc prze zten konflikt- dostalam zastrzyk w dupe...i mam odpoczywac...i w poniedzialke na rekontrole...powiedziala ze wszytko jest dobrze...no ale ...ale ja sie strasnzie marwtie boje panikuje i jeszcze jakis drugi pecherzyk i juz calkiem zglupialam i sie wystraszylam...
no i wlasnie dlatego nic nie pisalam bo ja teraz to tylko o sobie potrafie pisa bo przeyzywam te dni okropnie....
ale ejstem i was nie zostawie co wy dziewczyny- zagladam codziennie i czytam! i trzymam kciuki za was- jak zawsze!

Die:*** [tule]
no to jak lekarka powiedziala
lezec i odpoczywac i sie nie stresowac
stresem NIC nie zmienisz
a mozna pogorszyc
pozytywne myslenie i glaskanie po brzuszku!
od... teraz no!

reklama
Die trzymam kciuki za Was!!!! Bedzie dobrze... Moze faktycznie 2 pecherzyk z ciazy blizniaczej ale jesli sie nie rozwija czu jest pusty to sie wchlonie.. Wiec spokojnie najwazniejsza dzidzia cala i zdrowa:)

Ja sie chyba na poniedzialek umowie;) bo nie wytrzymam tego czekania:/
Dziis mnie tak nogi rwia ze oszaleje jakbym skurcz dostala we wszystkich stawach:(

Trzymam teraz &&&& za kazda z osobna i otwieram haczyk zeby sie za mna doczepiac do tego pociagu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry