Anabelko super tescik :-) :-)
Moj za to znowu ledwo widoczny...jeszcze zrobie wieczorkiem.
Kasoku super Ci sie wszystko reguluje :-) trzymam &&&&&&
Karola hmm.to trzeba wszystko ladnie sprawdzic, oby to byl tylko zwykly katar :-)
Hmm ja mam duzo sluzu rozciagliwy ale plynny, wodnisty i nie przezroczysty ale to pewnie przez zolnierzyki.
Zreszta zobaczymy.
Znowy mnie glowa boli... Ostatnio zbyt czesto :/:/
Nie wiem czym to jest spowodowane ...
ja jestem migrenowcem i powiem Ci że u mnie działa stres,nietolerancja laktozy i po części anemia...ale przemęczenie też jest przyczyną bólu głowy
wodnisty śluz to też płodny,bo zmieniło się już ph więc z lepkiego robi się albo rozciągliwy albo wodnisty-u mnie na ogół jest to wodnisty,w tym cyklu mam śluz po którym czuje naoliwienie wg opisów z stron z wykresami :-) lepiej jak np. będziesz miała jeden dzień z pozytywnym testem niż przez kilka dni,ale jak oglądałam wykresy innych to niektóre płodny śluz miały przez 6-8 dni
Ja do testów używam jak najciemniejszy mocz,czyli przeleżały,dzisiaj akurat mi się taki trafił,przed śniadaniem siku,po śniadaniu piłam i do 14 nic nie piłam i z takiego moczu zrobiłam który był po 14

czyli mam 3 i pół całych opakowań lutki więc tylko pójde do gina żeby sprawdzić czy już moge je brać czy żaden pęcherzyk tam nie rośnie. no i tak by wyszło że 4-5 miesięcy bym tak regulowała cykl i chciałabym schudnąć 17 kilo przez ten czas może wtedy rzeczywiście wszystko by mi normalnie zaczeło pracować?? kurde ... liczyłam ze jak we wrześniu się uda to akurat byśmy mieli majowego-czerwcowego szkraba
kurcze zarębista ta szarlotka z tego przepisu kamisa