reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko super tescik :-) :-)
Moj za to znowu ledwo widoczny...jeszcze zrobie wieczorkiem.

Kasoku super Ci sie wszystko reguluje :-) trzymam &&&&&&

Karola hmm.to trzeba wszystko ladnie sprawdzic, oby to byl tylko zwykly katar :-)

Hmm ja mam duzo sluzu rozciagliwy ale plynny, wodnisty i nie przezroczysty ale to pewnie przez zolnierzyki.
Zreszta zobaczymy.

Znowy mnie glowa boli... Ostatnio zbyt czesto :/:/
Nie wiem czym to jest spowodowane ...

ja jestem migrenowcem i powiem Ci że u mnie działa stres,nietolerancja laktozy i po części anemia...ale przemęczenie też jest przyczyną bólu głowy
wodnisty śluz to też płodny,bo zmieniło się już ph więc z lepkiego robi się albo rozciągliwy albo wodnisty-u mnie na ogół jest to wodnisty,w tym cyklu mam śluz po którym czuje naoliwienie wg opisów z stron z wykresami :-) lepiej jak np. będziesz miała jeden dzień z pozytywnym testem niż przez kilka dni,ale jak oglądałam wykresy innych to niektóre płodny śluz miały przez 6-8 dni
Ja do testów używam jak najciemniejszy mocz,czyli przeleżały,dzisiaj akurat mi się taki trafił,przed śniadaniem siku,po śniadaniu piłam i do 14 nic nie piłam i z takiego moczu zrobiłam który był po 14

reklama
Ja wlasnie wypilam szklanke herbaty... Wiec test zrobie kolo 18 hmm tak jak malo ogolnie pije to akurat mi sie pic chce :-P
Ja dwa cykle temu mialam test owu pozytywny przez 6 dni...
podbrzusze mnie boli.

Jak urodzilam Victora to mialam bole glowy ze zmeczenia i wtedy kupilam proszki na odkwaszenie organizmu i mi troche minelo... Nie wiem, powiem lekarzowi ze mnie czesto glowa boli ostatnio...

dziewczynki sek w tym,ze ja w zeszlym cyklu tez mialam ten ciagnacy sie sluz(ale mniej), tylko,ze pecherzyk prwaidlowo rosnie i....dupa nie peka i tworzy sie mini torbielka, podobno z powodu progesteronu, a raczej jego braku, wiec gin (na slasku ceniony pan docent) powiedzial mi,ze poprzez ten pregnyl pomoze mi w peknieciu tego pecherzyka i moze wroci mi cykl do normy, mam taka nadzieje,bo nigdy przenigdy nie mialam takiej jazdy, co prawda miewalam bolesne jajeczkowanie i krotkue cykle ,ale nie zeby wywolywac okres z powodu braku owu a raczej braku pekniecia dziada, bo owu niby tak ale coz z tego jak jaco sie nie wydostaje, wiec trzymajcie za mnie, od jutra seks, moze samo peknie, a w srode oby zastrzyk w doope i seksu cd, az w koncu k u r w a musi sie udac, ja pitole ile mozna????

anabelko tescior piekny, ja w zeszlym cyklu tez mialam taki tylko ze dziad nie pekl, tobie zycze pekniecia, tzn ,ze lh ci ladnie przyrasta.

hello
ja już po szkole boże myślałam że zasne na zajęciach jakiś senny dzien dzisiaj. Jutro zajęcia odpuszczam bo ide do pracy na 4 godziny-mam nadzieje że ruchu nie będzie.

kasoku
no to trzymam kciuki żeby pęcherzyk sam pękł albo żeby zastrzyk pomógł :tak:

karola
trzymam kciuki zeby to byl tylko i wyłącznie zwykły katar:tak:

ehh moje kochane ja postanowiłam że narazie zrobie sobie terapie luteinową. tzn po konsultacji z ginem tak jak zakładał u mnie że będe przez jakiś czas brała luteine w 16-26 dc tym sposobem mam nauczyć moją przysadke że ma produkować hormon w danej częci cyklu bo tak to widzicie ja mam już 65 dc czy tam który a ani owu ani @ ni widu ni słychu. :zawstydzona/y: czyli mam 3 i pół całych opakowań lutki więc tylko pójde do gina żeby sprawdzić czy już moge je brać czy żaden pęcherzyk tam nie rośnie. no i tak by wyszło że 4-5 miesięcy bym tak regulowała cykl i chciałabym schudnąć 17 kilo przez ten czas może wtedy rzeczywiście wszystko by mi normalnie zaczeło pracować?? kurde ... liczyłam ze jak we wrześniu się uda to akurat byśmy mieli majowego-czerwcowego szkraba :) fajnie by tak było no ale zobaczymy więc ja narazie na kuracji 4-5 miesięcznej a później się zobaczy. Ale zostaje tutaj z wami dalej :tak: może się załapie gdzieś tam na końcu tego pięknego pociągu ;-)

ale dzisiaj jeszcze szarlotke pieke więc dieta dopiero od poniedziałku bo jeszcze trzeba ją zjeść :-D kurcze zarębista ta szarlotka z tego przepisu kamisa :) pierwszy raz ją robiłam i wyszła genialnie :-)

anabelka no pęknięcie czaszki w oczodole jest akurat od strony nosa tak jak się brew zaczyna więc pies jeden wie... wydaje mi się, że to zwykły katar bo przed wypadkiem też mialam katar no ale lepiej dmuchać na zimne, tak czy siak mam się zgłosić do poradnii nieurochirurgicznej nawet jeśli to nie będzie płyn mózgowo-rdzeniowy a co mi tam będą robić to nie wiem...

ja chyba owu nie będę miała w tym cyklu, wczoraj II kreska już dobrze widoczna a dziś nie mam jej wcale... :szok:

Karola ja mam tak samo w tym cyklu z testami :/:/
raz kreska widoczna a na drugi dzien wcale... Wlasnie przedwczoraj widoczna, wczoraj wcale dzisiaj znowu kakas kreska jest, ale slaba :/:/
Jeszcze jutro zrobie tescik moze cos wyjdzie w koncu...
Z sluzem tez dziwnie raz leci , a pozniej suchutko dziwne to wszystko...

dziewczynki sek w tym,ze ja w zeszlym cyklu tez mialam ten ciagnacy sie sluz(ale mniej), tylko,ze pecherzyk prwaidlowo rosnie i....dupa nie peka i tworzy sie mini torbielka, podobno z powodu progesteronu, a raczej jego braku, wiec gin (na slasku ceniony pan docent) powiedzial mi,ze poprzez ten pregnyl pomoze mi w peknieciu tego pecherzyka i moze wroci mi cykl do normy, mam taka nadzieje,bo nigdy przenigdy nie mialam takiej jazdy, co prawda miewalam bolesne jajeczkowanie i krotkue cykle ,ale nie zeby wywolywac okres z powodu braku owu a raczej braku pekniecia dziada, bo owu niby tak ale coz z tego jak jaco sie nie wydostaje, wiec trzymajcie za mnie, od jutra seks, moze samo peknie, a w srode oby zastrzyk w doope i seksu cd, az w koncu k u r w a musi sie udac, ja pitole ile mozna????

anabelko tescior piekny, ja w zeszlym cyklu tez mialam taki tylko ze dziad nie pekl, tobie zycze pekniecia, tzn ,ze lh ci ladnie przyrasta.

pregnyl Ci pomoze:tak: zobaczy jak ci peknie to z hukiem a wtedy tuli tuli i bedzie cacy:-D

reklama
hello
ja się witam też z rańca :) niestety dzisiaj niedziela handlowa więc lece dzisiaj do pracy zamiast do szkoły od 9-13 tylko 4 godzinki ale nie chce mi się kompletnie po całym wczorajszym dniu prawie w szkole. dzisiaj po pracy do rodziców jedziemy trzeba pogadać o przeprowadzce z mieszkania które wynajmujemy spowrotem do nich bo jak mój krzychu nie będzie pracował to nie da rady finansowo za wynajem i opłaty. Więc to już 3 przeprowadzka w ciagu ostatnich 10 miesięcy... blleee

tilli
teraz to sie trzeba wysypiać ;-) ale i tak ranny ptaszek z ciebie skoro już o 7 byłaś na bb :-) a to pewnie dzieciaki wczesnie wstają? Mój jaśko wymiotował w nocy nie wiem czemu ale cała noc ja z mężem jak sardynka w puszce na jednej połówce łóżka a mój Jaśko na drugiej połówce rozwalony :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry