reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola, Akuku dziekuje:*

wiecie, juz myslalam, ze zachowuje sie jak wariatka:-D
no bo jak bardzo mozna sobie wkrecic cos???
ale ja juz wiedzialam od momentu kiedy intuicja mi powiedziala, zeby wlasnie tego dnia sie kochac
pozniej ten sex:-D zaraz po mezus podlozyl mi 2 poduchy i kazal lezec godzine
a mi juz pecherz pekal i jak poszlam do lazienki mysle sobie jaka szkoda wszystko wyleci
a tutaj nic:szok:
no mowie jakby zassalo
i juz wtedy wiedzialam
poza tym w tym cyklu mialam cupelnie inny sluz:dry: jeszcze takiego nie mialam (odkad sie obesrwuje)
no i owu w 17 dniu:confused: hehe
to jakby nie moj cykl:-D

pamiętam ten dzień :-) wielkie gratulacje Tiluchna
Za chwilę będziesz w pociągu :-D

reklama
dobra w pociągu już siedzisz :-)

Akuku to są moje testy robione na dniach

Wydaje mi się że ten ostatni jest pozytywny a Tobie ?
ten poprzedni jakiś pijany bo jakaś poplątana nitka nad nim wyszła :-)
Jak wyszedł mi pozytywny to chyba będzie oznaczało to co inne mówią że przy PCO wychodzą pzytywne bo mnie nawet jajnik nie boli,ale znowu kreska robiła się coraz ciemniejsza,a testy robiłam o 15- 16

Tili ja wczoraj pierwszy raz poczułam co to znaczy szyjka wysoko bo paluchem do niej dotarłam ale miałam wrażenie że mi uciekła w stronę tyłka ale nie była wygięta,bo czubek wyczułam,ale zmieniła pozycję...kto wie może owulacja będzie,ale starać się to nie wiem,taki długi cykl jak jest pochrzaniony to nie wiem jakiej jakości będzie komórka i jak wszystko w środku jest przygotowane do ew ciąży...cykl jest dość długi bo dzisiaj 54 dzień cyklu.

Ostatnia edycja:
Kamilko ja musze wszystko kupic:szok::-D doslownie
wszystko oddalam:zawstydzona/y:
ale co tam
sama przyjemnosc:-D

Anabelko dziekuje :* teraz sie wzruszylam na maxa:-D

ostatni pozytywny:tak: wczoraj?

Ostatnia edycja:
Tili no widzisz jak czekałam ostro :)) GRATULUJE!!!!! Super kilka dni i będą moocne krechy że hoho no i potem będziecie mieli urodziny od list aż do lutego imprezki haha ;))

Kamilka to fajnie wyszło że Adaś.ur w twoje ur a teraz na męża może coś się trafi ja reż się zastanawiam czy ur na mojego T urodziny może koło albo na swoje bo my razem z sierpnia hihi

Anabelka ten ostatni po prawej te kreski ma dość mocne to jest wczoraj robiony?? Jak dostawisz tam tescik z dzisiaj to bedziesz wiedziała zależy czy wyjdzie jeszcze mocniejszy czy bledszy ;)

Anabelko pozytywny jak najbardziej :-) wiesz jak ma byc owu to bedzie :-) staraj sie a co :-)
Wiesz jakby wychodzily pozytywne przy clo to te wczesniejsze tez powinny byc.

Ja wczoraj robilam test I byl calkowicie negatywny a przed wczoraj juz ladnie widoczny, za to dzisiaj juz znowu jest kreska jasna, wiec pewnie owu bedzie 16 dc...
No zobaczymy :-)
Wczoraj juz mialam malo sluzu a dzis znowu wiecej.

Najchetniej bym tempki juz nie mierzyla ale z drugiej strony przynajmniej sie obserwuje I wiem coraz wiecej... Mam nadzieje ze jak skoncze brac castangus to tempka nie bedzie skakac jak wczesniej.

Akuku - czyli jednak staranka;-)

ja chyba od temperatury bardziej wierze szyjce
kochac sie kiedy jest na maxa otwarta dziewczynki:-D:tak:

Akuku - na swoj pociag mnie nie wsadzisz?? nu nu nu hehe LOL

Anabelko pozytywny jak najbardziej :-) wiesz jak ma byc owu to bedzie :-) staraj sie a co :-)
Wiesz jakby wychodzily pozytywne przy clo to te wczesniejsze tez powinny byc.

Ja wczoraj robilam test I byl calkowicie negatywny a przed wczoraj juz ladnie widoczny, za to dzisiaj juz znowu jest kreska jasna, wiec pewnie owu bedzie 16 dc...
No zobaczymy :-)
Wczoraj juz mialam malo sluzu a dzis znowu wiecej.

Najchetniej bym tempki juz nie mierzyla ale z drugiej strony przynajmniej sie obserwuje I wiem coraz wiecej... Mam nadzieje ze jak skoncze brac castangus to tempka nie bedzie skakac jak wczesniej.

no też tak pomyślałam że kreska nie robiłaby się coraz ciemniejsza,dzisiaj też siknę o 15 lub 16 zobaczymy,jakby co to my wczoraj... :-) mojemu tylko powiedziałam że test chyba pozytywny wyszedł,on na necie sprawdził i wieczorem powiedział że mamy mało czasu no to ...:-) wiecie,samo poszło

Co do Ciebie to ta owulacja w końcu na dniach powinna być,4 dni masz już płodny,ale ta temperatura dziwna poważnie,już nie powiem że moja jak uparta trzyma się linii podstawowej i ew zejdzie lub podniesie się o 0,1 stopnia ale Twoja się podniosła,opada.Ja mam u siebie zawsze te same poziomy przed owulacja,po niej to wiadomo,głównie rośnie.Za temperaturę głównie odpowiada progesteron tak...ale i on odpowiada za ból piersi podobno po owulacji...więc jakby teraz on miał być za wysoki to i cyce by się odezwały co nie...tak na chłopski rozum :-) mnie trochę zaczęły boleć kilka dni temu gdy kończył mi się ten dziwny cielisty śluz,ale nie bolą jak przy napięciu przedmiesiączkowym tylko inaczej,może z powodu długiego cyklu...bo jeśli owulka się pojawi na dniach to cykl będę miała prawie 70 dniowy :szok:
Ciekawe co Ci powie lekarz w Polsce.

Tilli a wsadze Cie niech Ci bedzie :-P :-P nie no przez telefon nie moge pozniej na kompa wejde.
Tilli ja sie staram?? Nie, nie ,nie :-P
Te bzyki w dnaich plodnych to czysty przypadke ;-) ;-)
Wiesz ja wcale nie chce, ale m mi mowi ze ma misje :-P
A jak mu powiedzialam ze nie chce na swieta rodzoc to on mi odpowiada ze najpieknieszy prezent pod choinke bedziemy mieli :-P :-P
Jak sie uda to fajnie, jak nie to plakac nie bede... Chyba :-P
Ja juz sama sobie nie ufam hehehe.

Anabelka ta moja tempka zaburzona byla, mialam okropne bole glowy szyi,gardla, czulam sie jakbym swinke miala... Cala glowa mnie bolala, bylam na tramalu wiec to pewnie zaburzylo... Musze zaznaczyc zaburzenie:-)
No wczoraj juz mialam malo sluzu, a dzis znowu zalewa... Szyjka rano rozpulchniona, wysoko..zobacze jak wieczorem bedzie.
A co lekarz powie nie wiem dopiero w lipcu bo ja z koncem czerwca dopiero bede... Chyba ze cos wczesniej wyjdzie, co jest bardzo mozliwe.

W kazdym razie w 7 dpo ide na progesteron I zobaczymy co wyjdzie :-)

reklama
no pewnie!! hehe
a ja ci mowie nie ma co odpuszczac bo jak to by byl wlasnie ten cykl>?;-)
a w grudniu fajnie
na lato juz taki bajdel pelzajacy:-D

czy taka sygnaturka sama sie bedzie updejtowac ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry