reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
akuku my też się nie zabezpieczamy no ale nie będziemy celować w dni płodne jak do tej pory, jak będzie ochota to coś będzie a jak nie to nie.

też oglądam "dzięki Bogu już weekend", tzn ogladałam bo już się skończyło, dobry był ten skecz z Piotrkiem Żyłą :-) on rzeczywiście się tak zachowuje jakby non stop był ujarany, hehe

krówka no to gratulejszyn, czyli teraz krwawienie z odstawienia i czekamy na owulkę!!!

Karola no my tez dzialamy jak sie zachce a mi sie ostatnio bardziej chce :-P ale tak jak mowie nie mam cisnienia w tym miesiacu :-) to jest tez ostani cykl z castangusem z czego sie Bardzo ciesze :-)
Nie wiem czy nawet wiesiolka nie odstawie.

Dzis w pracy zostalam dluzej I troche zaluje ze sie o 6 rano zgodzilam, bo o 9 dostalam takiego bolu bioder ze myslalam ze nie dam rady:/:/ bol miednicy...a jak juz obiecalam to zostalam. Najgorsze dla mnie jest jak usiade , pozniej wstac bo tam sie jakby zastyga I ja nie moge sie ruszyc :-(
Mam nadzieje ze szybko sie przyzwyczaje :-) ogolnie psychicznie czuje sie duzo lepiej jak pracuje :-)

Krowka pytam bo myslalam ze po odstawieniu tabl. trzeba odczekac, ale jak nie to fajnie :-) ja sie nie znam jak tam z tabletkami bo nigdy nie bralam :-)
Ale fajnie no to jesze z 2 tyg. Do owu czego Ci zycze :-)
A poznie oczekiwanie na dwie kreski :-)
Trzymam kciuki

co do staranek po tabletkach to zdania lekarzy są podzielone, jedni mówią, żeby odczekać ok 3 miesięcy a inni, że to nie ma znaczenia i że nawet odrazu po odstawieniu łatwiej zajść (co akurat u mnie się nie sprawdziło).

Tili zapomnialam spytać o której rano ten test robisz ;)) juz czekam na wieści haha ;))

Krowka no to gratuluje zielonego światełka do starań, negocjuj ile się da ;))

Karola no u mnie też się nie sprawdzilo z tabsami a niby 'latwiej'zajść zaraz po odstawieniu ja juz nie wiem jak to jest ale też słyszałam ze łatwiej od razu w cyklu po tabsach ustrzelic więcej niż jedno dziecko ze tak powiem ;)), no ale ile w tym prawdy??!

Aa Ja mam 12.04 ostatni dzień pracy :)) ale jestem zadowolona hehe
Akuku a jak tam twoja pracka?? Wdrozylas się juz w temacik :))? A co ty tam robisz że tak biodra siadają,? Oszczędzaj się!!bo wiesz że 'biodra' ciężko wymienić na nowe ;)

Ostatnia edycja:
Miciurka - o 4 rano hehe:-D od 3 juz nie spalam:-p

obiecane
juz nie wyjmowalam choc pewnie gdybym wyjela byloby wyrazniejsze:sorry2:

DSCF7330.jpg

Kroliczka zrobila na zajeciach moja corcia;-)

Załączniki

• DSCF7330.jpg
    DSCF7330.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 67
wpadam na dobry poczatek dnia zobaczyc tescika ;-) Tili wskakuj do pociągu ale już i ekspresem w te 9 miesięcy :tak::-)

ahhh aż mi serducho zadrżało no ale w sumie ja i tak nie mam ani wulacji ani okresu. ogólnie jestem chyba 1 raz do roku płodna:/... no nic może jak klimat zmienie to mi się poprawi :-p

lece na uczelnie ciao !! :)

Missiiss - to Anabelka musi mnie wsadzic hehe
mysle, ze zasluzylam:-D

pokazalam mezowi
a on na to - eeee ... czego mam szukac?
ja mowie - kresek :eek:
ehhh faceci
instalacje kurcze koles buduje hydrauliczne a testu nie wie jak odczytac:-D

no i zostalam oficjalnie nazwana ciezarowka
tyle, ze powiedzial, ze uwierzy w 100 % jak go kopnie:-p

reklama

Nowe wątki