Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tili
wiem kochana z Ciebie babeczka :*
dostała ich czwórka na dwa miesiące umowy zlecenia żeby później dostać umowy na stałe (pisałam o tym miesiąc temu jak umowy podpisywali ) no i market miałs ie na początku otworzyć przed swiętami ale szans nie było więc myśleli że max połowa kwietnia a teraz tak odwlekli...kurde martwie się troche bo żebym natyrała gdzieś żeby ich sprowadzić no zobacztmy jak to będzie ja będe o suchym chlebie i wodzie żeby jak najwięcej oszczędzić i mam nadzieje że wszystko się uda... i przyda mi się na tłuszczyk
miciurka
no w sumie w dobrym niedobrym, ale szkoda że do 6 maja nie pracują tylko do teraz. mi się wydaje że i tak wcześniej jak początek czerwca raczej nie da mi się ich ściagnąć ... w tilli całą moja nadzieja
właśnie ja czytałam że jakąś karte pracownika musze wyrobić?? to koszt ok 90 £ ale to też stary post czyjś był wiec nie wiem ile teraz co kosztuje. czytam i czytam staram się wdrążyć w to powoli i zobaczyć choć troszku co mnie czeka. wczoraj się na noc tak naczytałam że spać nie mogłam i w nocy śniło mi się że mi nie wyszło:/ mało budujący sen... ale wierze że będzie ok tylko się boje z leksza poprostu
akuku
ja sie zadnej pracy nie boje ja moge wszystko robic od świtu do nocy i tak nie bede miała nic lepszego do roboty zanim moj m z jaskiem nieprzyleca do mnie. wiec rano praca wieczorem sprzątanie a w nocy spanie![]()
hehehe LOL
mam w rodzinie sporo Strzelców, moja przyjaciółka to Strzelec, no i wszystkie Strzelce są the best!!!czekam na jutro
wdech
wydech
wdech

Co m na tak wspaniałą wiadomość?
, dzis wziełam ostanią w moim życiu tabletkę antykoncepcyjną!!!!!!!!!!!!