reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Moja wizyta przeszla sprawnie bardzo. Malenstwo rosnie serduszko bije i wyniki mam super... Czyli narazie wszystko jest fajniutko.. pokaze Wam zdjecia jedno jest z 5 marca a drugie z wczoraj ale niewyrazne 2013-03-22 09.55.19.jpg2013-03-22 09.55.41.jpg

Załączniki

• 2013-03-22 09.55.19.jpg
    2013-03-22 09.55.19.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 28
  • 2013-03-22 09.55.41.jpg
    2013-03-22 09.55.41.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 35
reklama
tili
wiem kochana z Ciebie babeczka :*

dostała ich czwórka na dwa miesiące umowy zlecenia żeby później dostać umowy na stałe (pisałam o tym miesiąc temu jak umowy podpisywali ) no i market miałs ie na początku otworzyć przed swiętami ale szans nie było więc myśleli że max połowa kwietnia a teraz tak odwlekli... :zawstydzona/y: kurde martwie się troche bo żebym natyrała gdzieś żeby ich sprowadzić no zobacztmy jak to będzie ja będe o suchym chlebie i wodzie żeby jak najwięcej oszczędzić i mam nadzieje że wszystko się uda... i przyda mi się na tłuszczyk :-p

miciurka
no w sumie w dobrym niedobrym, ale szkoda że do 6 maja nie pracują tylko do teraz. mi się wydaje że i tak wcześniej jak początek czerwca raczej nie da mi się ich ściagnąć ... w tilli całą moja nadzieja

właśnie ja czytałam że jakąś karte pracownika musze wyrobić?? to koszt ok 90 £ ale to też stary post czyjś był wiec nie wiem ile teraz co kosztuje. czytam i czytam staram się wdrążyć w to powoli i zobaczyć choć troszku co mnie czeka. wczoraj się na noc tak naczytałam że spać nie mogłam i w nocy śniło mi się że mi nie wyszło:/ mało budujący sen... ale wierze że będzie ok tylko się boje z leksza poprostu :sorry2:

akuku
ja sie zadnej pracy nie boje ja moge wszystko robic od świtu do nocy i tak nie bede miała nic lepszego do roboty zanim moj m z jaskiem nieprzyleca do mnie. wiec rano praca wieczorem sprzątanie a w nocy spanie :P

no pressure Tilli, no pressure:szok: hehehe LOL
spoko:rofl2:

Tilli mi chodzilo o to ze puki nie znajdzie stalej pracy.to dorobic na czarno ..tak chwilowo puki nie bedzie miec incurance, bo I tak bez incurancu nie.przyjmuja...przynajmniej u nas :-)

Gratuluje Ci jeszcze raz I trzymam mocno kciukaski :-)

akuku, hehe Ty też odpuszczasz ten miesiąc? no to witaj w klubie!

ja też nie chcę rodzić w grudniu, chociaż... hmm, był by jeden plus tego, bo maluch by był spod znaku Strzelca, tak jak ja :tak: mam w rodzinie sporo Strzelców, moja przyjaciółka to Strzelec, no i wszystkie Strzelce są the best!!!

Karola no nie chce :-) ale nie oznacza to ze sie zabezpieczamy hehhe, co ma byc to bedzie ale nie mysle o tym :-)
Wolalabym urodzic w nowych roku 2014 :-) :-)

Wlasnie leci dzieki bogu juz weekend :-)

Kamilka- cudnie, niech brzdąc rośnie zdrowo!
Tili - to jak bliźniaki będą?:-D Co m na tak wspaniałą wiadomość?

No to ja też się pochwalę:rofl2:, dzis wziełam ostanią w moim życiu tabletkę antykoncepcyjną!!!!!!!!!!!!

reklama
Kamilko super ze serduszko bylo slychac I ze sie dobrze czujecie :-)

Tilli ale by bylo jak by to byly blizniaki :-P ale podobno przy dziewczynkach szybko hormon wzrasta :-)

Krowka to gratuluje ostatniej tabletki :-) od kiedy zaczynacie dzialac ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry