missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
tilli
ja pierdziu :-)!!!! Kochana ale się ciesze !!!! Ja z Jaśkiem moim taką kreske miałam w 10 dc
ale czad !!!! To już jade do potrójnej mamuśki ;-) Ogromne gratulacje kochana
jutro to już tylko formalność widać dwie kreski jak byk
:-) Kurcze ale się ciesze !! :-)
wiecie co abstra****ąc od tematu mój m był na zebraniu jeszcze z tym swoim prezesikiem i powiedzieli im że teraz dwa tygodnie mają przerwy od pracy i zapłacone będzie tylko do dzisiaj, i później nie podpisze znimi kolejnej umowy dopóki market nie bedzie gotowy
tj od miesiąca do 1,5 miesiąca... masakra bo przecież jak ja polece to oni będą siedzieć na tyłkach na bezrobociu... nie moge sobie tego wyobrazić jak to będzie. Cała nadzieja we mnie że uda mi sie szybko coś znaleźć i ściągnąć ich do siebie i żeby m też szybko coś znalazł. Przeglądam już oferty pracy na gumtree, londynek, indeed i wszystkim czym się da ... Boje się że sobie sama nie poradze, że zawiode rodzinke... kurcze im bliżej wyjazdu tym więcej się boje o to że co będzie jak nie wypali?? kurcze chyba będe wszystkich po firmach nękać żeby mnie tylko przyjęli... już bym chciała żeby był 20 .04 a z drugiej się boje.
ja pierdziu :-)!!!! Kochana ale się ciesze !!!! Ja z Jaśkiem moim taką kreske miałam w 10 dc
ale czad !!!! To już jade do potrójnej mamuśki ;-) Ogromne gratulacje kochana
:-) Kurcze ale się ciesze !! :-)wiecie co abstra****ąc od tematu mój m był na zebraniu jeszcze z tym swoim prezesikiem i powiedzieli im że teraz dwa tygodnie mają przerwy od pracy i zapłacone będzie tylko do dzisiaj, i później nie podpisze znimi kolejnej umowy dopóki market nie bedzie gotowy
tj od miesiąca do 1,5 miesiąca... masakra bo przecież jak ja polece to oni będą siedzieć na tyłkach na bezrobociu... nie moge sobie tego wyobrazić jak to będzie. Cała nadzieja we mnie że uda mi sie szybko coś znaleźć i ściągnąć ich do siebie i żeby m też szybko coś znalazł. Przeglądam już oferty pracy na gumtree, londynek, indeed i wszystkim czym się da ... Boje się że sobie sama nie poradze, że zawiode rodzinke... kurcze im bliżej wyjazdu tym więcej się boje o to że co będzie jak nie wypali?? kurcze chyba będe wszystkich po firmach nękać żeby mnie tylko przyjęli... już bym chciała żeby był 20 .04 a z drugiej się boje. 

a tego dla Missiiss nie chcemy