Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tilli
ja pierdziu :-)!!!! Kochana ale się ciesze !!!! Ja z Jaśkiem moim taką kreske miałam w 10 dc ale czad !!!! To już jade do potrójnej mamuśki ;-) Ogromne gratulacje kochana jutro to już tylko formalność widać dwie kreski jak byk :-) Kurcze ale się ciesze !! :-)
wiecie co abstra****ąc od tematu mój m był na zebraniu jeszcze z tym swoim prezesikiem i powiedzieli im że teraz dwa tygodnie mają przerwy od pracy i zapłacone będzie tylko do dzisiaj, i później nie podpisze znimi kolejnej umowy dopóki market nie bedzie gotowy tj od miesiąca do 1,5 miesiąca... masakra bo przecież jak ja polece to oni będą siedzieć na tyłkach na bezrobociu... nie moge sobie tego wyobrazić jak to będzie. Cała nadzieja we mnie że uda mi sie szybko coś znaleźć i ściągnąć ich do siebie i żeby m też szybko coś znalazł. Przeglądam już oferty pracy na gumtree, londynek, indeed i wszystkim czym się da ... Boje się że sobie sama nie poradze, że zawiode rodzinke... kurcze im bliżej wyjazdu tym więcej się boje o to że co będzie jak nie wypali?? kurcze chyba będe wszystkich po firmach nękać żeby mnie tylko przyjęli... już bym chciała żeby był 20 .04 a z drugiej się boje.
Tili uuu ) zarabiscie! Właśnie byłam ciekawa twojego wykresiku a tu takie jaja ))) pozytywne hihi Oby kreska juz tylko ciemniala ostro no i fakt strasznie szybko wyszla, może kup dwa testy innych firm i zobacz hmm ciekawe czy faktycznie nie strzeliliscie bliźniaków lol )))
Mississ czyli widzisz w dobrym czasie się zdecydowałas na wyjazd, nie ma co panikowac spręż się i znajdziesz coś będzie dobrze Tulichna dużo wie, obcykana jest także w dobre ręce jedziesz nie martw sie !
Missiis dasz rade ja tak szukalam pracy, tylko ja jeszcze angielskiego wtedy nie znalam za bardzo ale udawalam dobrze
idz wszedzie, do hoteli, salonow, kin, wszedzie :-)
Ja jak potrzowalam dorobic, to znalazlam sobie b&b w gidzine czasu. Chodzilam I pukalam po domach I b&b mowiac ze posprzatam :-) powiem.Ci ze ladnie zarobilam, dogadalam sie z babka ze placila za 2,5 godziny a ja bylam godzine
Teraz mam z nia fajny kontakt a ona taka przyszywana babcia dla moich dzieci :-)
Wiec zawsze jak nie znajdziesz nic bo napoczatku musisz czekac na incurance number, bo bez tego teraz nie chca orzyjmowac -przynajmniej u nas, to poszukaj jakiego b& b
Trzymam mocno kciuki :-)
dostała ich czwórka na dwa miesiące umowy zlecenia żeby później dostać umowy na stałe (pisałam o tym miesiąc temu jak umowy podpisywali ) no i market miałs ie na początku otworzyć przed swiętami ale szans nie było więc myśleli że max połowa kwietnia a teraz tak odwlekli... kurde martwie się troche bo żebym natyrała gdzieś żeby ich sprowadzić no zobacztmy jak to będzie ja będe o suchym chlebie i wodzie żeby jak najwięcej oszczędzić i mam nadzieje że wszystko się uda... i przyda mi się na tłuszczyk
miciurka
no w sumie w dobrym niedobrym, ale szkoda że do 6 maja nie pracują tylko do teraz. mi się wydaje że i tak wcześniej jak początek czerwca raczej nie da mi się ich ściagnąć ... w tilli całą moja nadzieja
właśnie ja czytałam że jakąś karte pracownika musze wyrobić?? to koszt ok 90 £ ale to też stary post czyjś był wiec nie wiem ile teraz co kosztuje. czytam i czytam staram się wdrążyć w to powoli i zobaczyć choć troszku co mnie czeka. wczoraj się na noc tak naczytałam że spać nie mogłam i w nocy śniło mi się że mi nie wyszło:/ mało budujący sen... ale wierze że będzie ok tylko się boje z leksza poprostu
akuku
ja sie zadnej pracy nie boje ja moge wszystko robic od świtu do nocy i tak nie bede miała nic lepszego do roboty zanim moj m z jaskiem nieprzyleca do mnie. wiec rano praca wieczorem sprzątanie a w nocy spanie
tili
masz racje na czarno bym nie chciała ale po pracy dorobić na czarno czemu nie ;-)
wdech i wydech dobra metoda, nie dziwie Ci się że tak przeżywasz ale widzisz dobre miałaś przeczucia!! :-)kurcze sama się ciesze jak nie wiem i śmieje do mojego kompa
kolorowych snów i jutro się też pochwal teściorem pięknym
ja lece też w kimono bo jutro na 8 szkoła... niedziela praca i szkoła i później 3 dni pracy i fajrant !!!
dobrej nocki kobitki moje kochane wszystkie razem wzięte