reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
tili ale zajebiście!!!!!! wow, bardzo szybko Ci wyszedł bladzioch ale to chyba dobry znak!!! :tak: :tak:

super!!!! :-D gratuluję!!!! :-) tak mocno trzymałam kciuki za Ciebie!!!! :happy: :happy:

siknij jeszcze jutro i pokaż co wyszło!!!

Domi - tez nie moge uwierzyc!:szok: i to ten 25 miu:sorry2:

a ostatnio sie smialam do meza co zrobimy jak beda blizniaki:-D
a on zbladl i mowi 'to wcale nie jest smieszne'
teraz ja zbladlam:-D

sama nie wiem czemu dzisiaj ten test zrobilam i to z 7 siku, po pracy:dry:

Karola !!! dziekuje dziekuje

kurcze kobity zaraz sie porycze a to tylko bladzioch hehe
jutro rano tez robie w takim razie tym 25 miu :tak:

a ogole sie nawet nie zastanawiam czy to to... ja po prostu widze w swietle dziennym kresunie:) a nie cien cienia

dobra musze sie uspokoic

Ostatnia edycja:
Tili ja widzę 2 kreski u Akuku nie widziałam tej krechy którą widziały inne ale tu widzę,powtórz jutro lub w sobotę to beta wzrośnie dwukrotnie i powinna być ciemniejsza
Ale czekam do następnego testu i dam Cię do wagonika w naszym pociągu.
Akuku jutro poproszę Cię o interpretację mojego dzisiejszego testu owu ok :-) bo Ty najwięcej ich z Nas chyba zrobiłaś więc się chyba najlepiej znasz,a teraz nie chcę zdjęcia robić bo już jest sztuczne światło i może niezbyt wyraźna fota wyjść :-)

Tili więc to nie wirus,więc nic nie bierz :-) z bananami lub sucharkami spróbuj :-)

o jaaaa:-D
to postaram sie ladna kreske jutro wyprodukowac by sie dostac do wagonika:-D:-D

Anabelko!! ale ty dzialaj caly czas!!
bo co jesli okaze sie jutro ze ty dzisiaj mialas 2 kreski takie same??:tak:

reklama
Anabelka czy ja wiem czy najwiecej ?? Zaczelam robic testy jakos 3 miesiace temu. Wczoraj mialam kreske ciemniejsza niz dzisiaj... Wiec chyba ominelam skok lh, ale jeszcze jutrk zrobie dla pewnosci...
Zreszta dzis juz sluzu pawie nie ma...
Nie wiem moze przez wyjazd mi sie znowu cos pomieszalo...ale mi w tym misiacu nie zalezy, nie chce rodzic w grudniu, wiec co ma byc to bedzie.
A co do twojego testu to lepiej zrobic dzisiaj zdjecie bo jutro juz moga te kreski zbladnac :-)

Limonko odezwij sie :-) no nie gniewaj sie juz :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry