Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale nie ma co tu dodawać, bo chyba wszystko jest jasne...Akuku - ja się domyślam, że jest Ci bardzo ciężko, ale dziewczyny mają rację, że lepiej nie brać nic na własną rękę. I rozumiem, że trudno Ci będzie wytrzymać do czerwca, kiedy będziesz mogła pójść do gina, ale biorąc coś sama mogłabys jeszcze bardziej namieszać sobie w organizmie.....Limonka - mam nadzieję, że jednak stąd nie uciekniesz 
Kasoku wiem wszystko... Wlasnie mnie dobil ostatni cykl kiedy to moja dr. uz usmiechem na twarzy powiedziala ze to bylo poronienie wczesnie I ze moge tak miec co miesiac, wiec zeby o tym niewiedziec to mam sobie test ciazowy zrobic kilka dni po spodziewanej @... Dobija mnie to ze mi tu nikt nie pomoze...
Staram sie byc opanowana... Spedzac najwiecej czasu z dziecmi.
Ja wiem ze Limonka nie chciala zle, hormonyja tez powinnam sie opanowac dzisiaj, a hormony mi skacza I sie wkurzam... Wkurzam sie na moj organizm , na to ze nic nie wiem, na to ze chce a nie moge, na ten czas...
Wkurzam sie na wiele rzeczy...
Teraz w pojde na progesteron 7 dni po owulacji I powiem dr. ze popadam w depreje I za poltorej roku nie beda mnie badac na nieplodnosc tylko beda mnie leczyc na glowe.
dziewczyny to wy najwiecej wiecie o moich problemach, bo ja nie pokazuje nikomu tego jak mnie to boli..trzymam w sobie.

jestem w pracy ale marze o domkumdlosci mam tak cholerne,.zemi kubel przyniesli pod biurko ha ha :/ cwaniacy
Emilko chcialabym wierzyc ze to nie wirus ale to jest wirus... noe mozliwe sa.taaaakie objaw na samym poczatku
ekscytuje sie sobota i zarazem boje sie ze 10 dpo to bedzie za wczesnie....
Anabelko ja od 2 dni prawe nic nie jem...pietka chleba i woda...
jeszcze mnie zeby cmia do jasnej cholery co jest grane??????
moze oslabiony organizm a glupi paracetamol nie dziala wrrrrr
no i dupa
jestem w domu
atak wrocilboli bardzo
czyli bedzie okres...
ahhh jak mi smutno....