reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Limonko o ile pamietam jeszcze calkiem nie dawno Ty przezywalas ... Chcialas zeby sie udalo. i udalo sie czego Ci bardzo gratuluje,ale nie rozumiem czemu tak po mnie jedziesz? A i milo ze dziewczyny przepraszasz ze po mnie jedziesz..m jak chcesz to jeszcze troche napisz.pojedz po mnie... Ja w koncu wszystko przyjme...
Nie bylas w mojej sytuacji i zycze Ci zebys nigdy sie w takiej sytuacji nie znalazla... I prosze nie oceniaj mnie...bo ja Cie nie oceniam..nikogo nie oceniam.
Wiesz nigdy nie myslalam ze bede miec takie problemy i wiem ze cos jest nie tak...znam swoj organizm...
Polskiego gina mam najblizej ok 400km ode mnie ale cos slyszalam ze juz go nie ma nawet.

Dziewczyny przepraszam was za te moje posty...
Nie bede juz wam pisac na temat moich prob ,zreszta nie mam o czym pisac skoro to co mysle i czuje nie jest przyjmowane a ja nie bede na sile pisac..

Milego wieczoru dzieczynki.

hej
dopiero mialam sily wstac
wrocilam o 15 do domu z takim bolem i dreszczami, ze mnie wykopali z pracy
kazali mi zostawic auto pod robota i kolega mnie przywiozl
teraz juz troszke lepiej
maz cudownie sie zajal dzieciakami :tak:

mysle ze to wirus zoladka bo co innego?:eek::baffled:
dzisiaj rano przyszlam do pracy i idac z czjnikiem wylac wode o malo nie zwymiotowalam na widok osadu w czajniku:szok::eek: od tego sie wszystko zaczelo
az jeden z szefow pojechal kupic nowy czajnik:-D

dziekuje dziewczynki za zyczenia powrotu do zdrowia :*

Akuku - zrobic jak postanowisz, jestes dorosla, ale faktycznie z hormonami nie ma zartow zwlaszcza ze wedlug mnie masz wszystko w normie i regularne cykle:sorry2:
ja nie bralam luteiny nawet jak mialam zalecona:no: bo nie czulam ze musze...

dzisiaj jak dzieciaki wrocily ze szkoly Olivcia przyniosla mi obrazek a Piotrus podal mi kiwi (ktore wybral w sklepie) i powiedzial, ze jestem chora a to mnie uzdrowi:biggrin2:;-) kochane brzdace

Krowko!! super ze bilans wyszedl bardzo dobrze :*

Missiiss :* to nie zapalenie pecherza bo nic nie szczypie i nie latam do ubikoacji czesto:no:

Domi - kolejna cud laska!!! sliczny, ksztaltny brzusio
a mi sie wydaje ze ty polecialas na wadze a nie przytylas!!

akuku ja nie jeżdze po tobie bo jesteś taka czy owaka ale to co robisz jest dla mnie chore bo jak babka nie widzac ciebie ani nie zaglądając tam do ciebie może Ci powiedziec co masz barac a czego nie to jest dla mnie smieszne
ja staram sie zrozumiec co czujesz itd. ale błagam Cie nie rób czegoś czego bedziesz załowac nikt nie badając drugiego nie dowie sie co mu jest. i nie jeżdze po tobie by Ci dosrac tylko żebys sie obudziła bo jak dla mnie zyjesz w jakim amoku i nic sie dla ciebie nie liczy. staram sie zroumiec co przezywasz ale na litośc boską wrzuć na luz kazda z nas Ci to powtarzała a ty i tak piszesz co Ci slina albo jakas babka dobra dada powie. Trzymam za ciebie kciuki i wierze że jak porobisz badania to wyjdzie co i jak nie chce osądzać twojego m bo nie piszesz nic o nim.
to idz do normalnego gin lub prywatnie i powiedz na czym rzecz polega i nie wierze że nie zrobią Ci badan...

Ja nie bronie Ci pisac tego co czujesz i co myslisz ale podejdz do tego z rozsądkiem!!
Ja bardziej przeżywałam moją wątrobę będąc u gin wszystko mi wytłumaczyła pokazała itd. i wiem ze bedzie dobrze.

tili
a już chociaż lepiej się czujesz?? ja Ci życze żeby to oznaki 2 kreseczek - choć powiem że dość traumatyczne doznania bbrrr ;-) ja pamiętam jak ja tydzien po teście pozytywnym żygałam cały miesiąc jak kot i pamiętam że przy pierwszej jak i przy drugiej ciąży mówiłm że nigdy więcej nie bede w ciaży za chiny !:-D

wiecie co, zrobiłam sobie swietną szarlotke bo kupując cynamon kupiłam przyprawe do szarlotki. nigdy takiej cienkiej nie robiłam na kruchym cieście ale wyszłam mi zajebiaszcza :-) właśne ją jem ciepłą jeszcze , żeby tylko mnie brzuchol nie rozbolał. A składniki dodawałam na oko bo nie wiedziałam ile szklanek to jest 450 g mąki :P ale wyszła i to zarębista :) więc polecam przepis z przyprawy na szarlotke kamisa :)

Akuku
kochana moja spokojnie, nie denerwuj się choć wiem że jak ktoś napisze coś co kogoś urazi to boli i najchętniej ma się ochote wygarnąć tej osobie. Ja bym przemilczała (chyba-bo ze mnie też niezłe ziółko jest):eek: wiadomo jest ciężko ja też szalałam niedawno, kasoku szalała, ty szalejesz ale no niestety taki już nasz głupi los i na szczęscie mamy to forum żeby te nasze żale, łzy i szaleństwa tutaj właśnie wylewać bo gdzie indziej?? Musimy się szanować dziewczyny bo inaczej zrobi się tutaj jeden wielki bałagan a przecież mamy fajną ekipke i tego się trzymajmy :tak:

kazdy z nas przezywa.. z miesiaca na miesiac jest coraz gorzej i gorzej
ja w sumie mysle ze tak na prawde to moj 2 cykl staran wiec jestem pelna werwy i energii
pewnie po 1.5 roku tez bym juz swirowala:sorry:

Missiiss - ladnie powiedziane :*

a co do samopoczucia
ehhh ja wiem
nie nakrecac sie!!!
ale ja pomimo objawow wirusowych czuje sie ciazowo:zawstydzona/y:
choc to dopiero 7dpo wiec co ja tam moge czuc...
ale szyjke badam raz dziennie, tem mierze raz dziennie - choc juz mi sie nie chce :P
nie wariuje
czekam

Ostatnia edycja:
mississ tili
Ja nie chciałam nikogo urazic !!!!
pewnie ze ja po 1,5 roku starań tez bym świrowała i nie przecze ale na litość miejmy odrobine rozsądku w głowie.... wiem wiem tonący brzytwy sie chwyta !!!!

Nie no ja spadam z tego forum bo TRAGEDIA

Limonka - ale nie rozumiem
przeciez wszystkie potwierdzilysmy to co napisalas
zeby nie brala lekow na wlasna reke:sorry:

ehh nie mam sily na to:-( szczegolnie dzisiaj

Ostatnia edycja:
jezu dziewczyny wyluzujmy juz temat zamykamy,mysle,ze akuku juz wie doskonale co ma zrobic,
akuku jezeli badalas w 22 dc to masz wynik ok i NIE BIERZ LUTEINY.
ok temat sie wyczerpal, nikt nie odchodzi i sie nie kloci.

die a gdzie ty jestes odezwij sie do nas!!!!!!

reklama
ojojoj, co tu za atmosfera się zrobiła, czytam, czytam i aż mi kopara opadła...

ej, laski, nie ma się co wkurzać na siebie, akuku nie obrażaj się, limonka nie chciała zrobić Ci przykrości, napisała tylko to co myśli, no a kurcze chyba to forum od tego po części jest, żeby pisać o sobie, o swoich, problemach, uczuciach ale i również komentować wpisy innych, doradzać im, dopingować a jak trzeba to i opieprzyć. To jest moje zdanie. A co do brania leków w ciemno to ja bym się osobiście nie odważyła, bez konsultacji u Gina i porobienia badań nic bym nie wzięła do ust a tym bardziej hormonów.
Cykle masz ładne, wychodzi na to, że owulka jest więc ja bym nie ryzykowała, bo nieumiejętnie dawkowaną Luteiną możesz nieźle sobie rozpieprzyć cykl i dopiero będą jaja.

wiem, że teraz się wkurzyłaś i nie chcesz pisać na forum ale prześpij się z tym, emocje opadną i spojrzysz inaczej na to wszystko. Masz dwoje cudownych dzieciaczków, jeśli nie jest pisane Ci mieć trzecie to bodaj byś na uszach chodziła to i tak nic z tego nie będzie, a tym, bardziej jak tak się na to zafiksujesz. Agatko, wrzuć na luz, wiosna idzie, daj sobie czas, odetchnij trochę, skup się na swoich chłopcach, w między czasie znajdz dobrego lekarza, porób badania i czekaj, ja kieruję się dewizą, co ma być to będzie , nie przeskoczyly pewnych rzeczy a nasze nerwy nic tu dobrego nie zdziałają.

Trzymaj się kochana! Dasz radę, twarda sztuka z Ciebie! I nie uciekaj od nas!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry