reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej ja tak na szybko bo ledwo siedze
czuje sie jak pijana
kreci mi sie w glowie, niedobrze mi jak nie wiem i slabo mi
chyba jakis wirus mnie bierze :-(
ide do lozka

reklama
Miciurka
pewnie że odpoczywaj. Należy ci się wypoczywanie jak się źle czujesz. zdrowie dziecka i twoje ważniejsze!
Powiem Ci że tak myśle o tej mojej pracy i się zastanawiam z tym urlopem. Boje się że mi to zaszkodzi że mi kasy całej nie da i nie bede miała jak im udowodnić co robią, że się czymś zasłonią. Boje się że ja sama będe miała przekichane że brałam od nich na lewo kase do wypłaty.... kurcze... zgłupiałam juz. za duzo na necie się naczytałam. szlak by to trafił z tym wszystkim. Mam ich po dziurki w nosie już...:-( nigdy nie miałam doczynienia z takim pracodawcą, zawsze ze wszystkim dobrze zyłam tylko w tych orange jacys niewydarzeni. Masakra...

tili
kładz sie do łóżka i tez wypoczywaj. zdrówka zycze!

Mississ- hm wiesz co zależy.co ty na nich masz w razie co żeby mieć karte.przetargowa o te kasę która ci się należy, a co do tego że dostawalas do reki kasę to do reki dostawalas czy na konto bo to różnica...

Tili kuruj sie ! :)

Miciurka w pracy ogolnie ok. Tylko.ze po 2 godz. Zaczely mnie mocno biodra bolec... Pozniej w domu mialam problem zeby wstac:-( takie tepy I klujacy bol ...straszne... Ale musze dac rade, musze, musze, musze...
Bede chodzic od pon do pt wiec mpze I dobrze, moze sie przyzwyczaja moje biodra. A ogolnie czas zleciasz szybko lubie dot com :-)

Zmieniam godzine pomiaru z 5 na 5.20
Bo ja rano sniadania nie jem tylko jak wroce wypijam tylko wode wiec potrzebuje 20 minut a I tak mi duzo czasu zostaje. Dzis w pracy bylam przed 6 jeszcze.

Dziewczyny nie wiem co mi jest boli mnie prawa strona gardla jakby migdalki?? I cala prawa strona twarzy I tak do tylu zachodzi I ucho :-( kurde nie wiem co to :-(
Nawet mnie drazni jak dotkne szyje czy kolo ucha...

Dzis zasnelam w dzien ma godzine...musze sie przyzwyczaic do wczesnego wstawania, bo tego nie lubie oj nieee

Dobranoc.

hello

miciurka
to było tak że na konto mi wysyłają tą kwote co z umowy wynika a reszte coz nim uzgodnilam to na czarno mi daje, w sumie jest to udokumentowane w programie do kasy fiskalnej bo wszystko na co idą pieniadze jest tam wpisane. Może poprostu zadzwonie do niego jutro z pracy i się zapytam jak bedzie wyglądała moja wyołata kwietniowa czy da mi wszystko jak się umawialiśmy czy mi obetnie. Jakos nie wiere w jego dobroczynność... wiedziałam że wchodząc w orange będe miała szefostwo takie a nie inne , z reszta to prywaciaze... po poprzednim orange mówiłam sobie nigdy więcej nie chce mieć doczynienia z tym operatorem i ludzmi w nim pracujących i sie wkopałam znow. nie wiem co zrobie jeszcze jutro i pojutrze pójde do pracy moze w poniedziałek. i tak zamiast 7 dni urlopu mogłam wziąć l4 jak mój jaś był chory ale zrobiłam im tą przysługe że nie będzie musiał mi kasy za urlop wypłacać. wkurza mnie to normalnie.

hej dzewczyny co tutaj tak puściutko ?? wiem że mnie macie już dość i tej mojej pracy ale już nie będe pisala obiecuję ;-)

tili
jak się czujesz?? wszystk ok już dzisiaj ??

akuku
a jak tam twoje biodro ??

mnie zęby dwa jak na złość zaczęły boleć więc jeszcze musze znaleźć dentyste prywatnego który mi zęby zrobi do 20 kwietnia. Obawiam się że może być ciężko niestety ale może jak wybłagam to mnie któryś przyjmie :tak: takie terminy wszędzie są że kosmos. z dwumiesięcznym wyprzedzeniem trzeba się rejestrować do mojej pani stomatolog. Ale fajna babeczka i pogada... mama mojej koleżankiz liceum :)
dobra nie będe pisała sama do siebie... :sorry:

Missiis biodra bola :-( wczoraj jak sie polozylam tak wstac nie moglam, ale licze nabto ze sie przyzwczaje.

Dziesczyny czy ktoraj mi doradzi jak brac ta luteine ?? Wiem ze po owu musze zaczac ale jak dawkowac ?

hej dziewczyny u mnie wiosna pelna para i humor lepszy, \
miissiisku idz za glosem serca jak myslisz,ze z grubej rury do szefa to trzymam za ciebie,
dziewczyny zdrowia zycze, akuku a ty masz problem z progesteronem, ze luteine masz brac???skonsultowalas to z lekarzem???moze najpierw zrob badania w 22 dc i zobacz czy musisz lutke brac, ja mam luteine 50 mg pod jey i biore ja od 18 dc do 26 dc dwa razy dziennie pod jezyk, ale na twoim miejscu zrobilabym badania w okreslonych dniach cyklu i potem brala hormony.

kasoku
chyba wezme dwa dni opieki nad dzieckiem a za 4 dni urlopu niech mi wypłacą. jeszcze 5 dni się pomęcze choć nie mam na to ochoty szczególnie po tym co usłyszałam od kumpeli. Dzisiaj do niej zadzwonie zapytać co postanowiła, bo szef mówił że jak ona nie wróci to raczej zwinie interes... wieczorkiem coś będe wiedziała. a z szefem porozmawiam za tydzien. Dzwoniłam do PIPu i powiedziała mi że urlopu może mi nie pozwolić wziąć może mnie zmusić do wypłacenia ekwiwalentu, ale jeżeli chodzi o dni na dziecko to sama je ustalam i tego mi nie może ani przesunąć ani zabronić. W świadectwie pracy tylko później musi zaznaczyć że wybrałam te dni. więc do środy popracuje bo wiem że nie bardzo mają zastępstwo ale później niech sobie szukają kogoś na te dwa dni przed świętami, niech sobie radzą. Boje się do szefa dzwonić ale napewno z nim porozmawiam o tym co o mnie mówił i o tym co zamierzam. Z relacji i opini moich przełożonych wyżej chodzi mi o RKS i ROSa wynika że pracowałam jak najlepiej i dziękują mi za dobrą współprace. Nigdy też nic chamskiego nie zrobiłam w stosunku do szefostwa. On się tylko wnerwił na mnie że nie chce przedłużyć umowy z nimi mimo że poszedł mi na ustępstwo i zaproponował więcej kasy ale na czarno(bo wtdedy bym odeszła). Wkurza mnie też to że nie potrafił mi tego wszystkiego powiedzieć co jej ale to już się z nim rozmówie sama telefonicznie-oczywiście grzecznie.
A co do słoneczka kasoku całkiem inaczej się człowiek czuje no nie ?:tak: ja tez dzisiaj wzięłam jasia i przeszłam się na piechotke kawałeczek do tesco młody mi nie smarka ale kaszle brzydko jeszcze. Mam nadzieje że się nie rozchoruje bardziej jak już mu powoli przechodzi i mam nadzieje że mi w przedszkolu nie zadzwonia że mam go wziąć jak tak kaszle.

akuku
to ty dzwigasz coś?? Mam nadzieje że się rozchodzisz albo Ci dadzą lżejszą prace. Ciekawe jak mi się uda dać jaśka do przedszkola. czy dopiero od wrzesnia pójdzie do angielskiego przedszkola gdzie będzie miał 2,5 godziny za free ?? czy jak to jest czy w tych prywatnych też ?? Bo w sumie już zgłupiałam jak to jest. A co do luteiny ja miałambrać od 16-26 dc ale ja tez po konsultacjach z lekarzem i tak jak kasoku pisała lepiej by było jakbyś się z jakimś skonsultowała, bo wiesz narobić sobie szkód w organiżmie nie jest łatwo szczególnie jeśli chodzi o hormony. Choć i ja eksperymentowałam ale nie polecam. teraz mam 60 któryś dc i nie wiem kompletnie co się dzieje u mnie sama sie zastanawiam czy luteiną sobe nie wywołać okresu ale najpierw chyba pójde do gina.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku mi sie wydaje ze ja maj problem z utrzymaniem ciazy :/:/
Tutaj nie ma nic na podtrzymanie itd a w pl to z kim ??
Prgesteron z zeszlego miesiaca mam 37,8 w 6 dniu po owu.
Nie wiem jakie normy sa w pl ale tu mi dr. mowila ze powyzej 20 to doszlo do pwu, ale ja wiem ze mam owulacje, tylko wiem tez ze jest problem z utrzymaniem ciazy :/:/ nie wiem juz co mam robic. Ten miesia, jeszcze chyba poczekam zbadam progesteron I zobaczymy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry