reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ja sie czuje fatalnie :( e mam na ni sily, jak nie ja. w.nocy mnie zlapal okropny bol brzucha a rano zgaga.. tak mowia bo ja nigdy nie mialam, chce mi sie plakac i ucoecz roboty pod kolderke. a podbrzuse tak boli naokres ze sie zwijam i musialam wziac nospe. tyle u mnie:/ bede ozniej bo teraz z telefonu pisze

reklama
hejka laski!

My po bilansie dwulatka, zdrów jak ryba!! Ach jaka szczęśliwa jestem:-)

Mississ
- ja to i tak Cie podziwiam, ze jeszcze tam chcesz isć. tyle przykrości Ci narobili a Ty z sercem na ręku do nich idziesz. Z drugiej strony Cię rozumiem, kasa... Niech Cię zębiska nie bolą!!! Jąsko jeszcze kaszle, zdrówka! Mój nadal nos zawalony, jednak to jest od zębów bo i osłuchowo czysty i gardełko zdrowe.

Akuku
- biedna Ty, niech te biodra się lepiej przyzwyczają do takiej pracy bo sie wykończysz! Kurcze ja nie wiem czy bym brała lutkę na własną rękę. Może faktycznie poczekaj do następnego cyklu i zbadaj jeszcze raz progesteron.

Tili- biedaku, zgaga??? A ja Ci powiem, że w drugiej ciązy miałam straszny jednodniowy ból brzucha, jakby wielki skurcz i zgaga się pojawiła. Gdzie to upiorstwo miałam też z Jąskiem ale na końcówce gdy mi już uciskał NA WSZYSTKO! Zdrówka!

Domi
-ach jaki brzunio!

kasoku- może tą wiosnę do mnie podeślij, co? Cieszę się, że sie lepiej czujesz:-)

tili
mam nadzieje ze ci przejdzie . a jak zaszłaś w ciaze z Piotrulą albo córcią swoją to miałąś takie objawy po owu ?? Może to ciaża?? Czy raczej na co innego obstawiasz. A nie masz zapalenia pęcherza albo cuś? Ja jak miałam a miałam kilka razy w tamtym i tym roku to bolał mnie brzuch i czesto do kibla latałam. Biedna już tyle dni Cię trzyma :zawstydzona/y:

krowko
kochana no w sumie po rozmowie z pipem zdałam sobie sprawe ze mógłby mi jeśli by chciał nie wypłacic za sobote więc zadzwoniłam do kiera i pogadałam z nim i powiedziałam o tym że wiem co jjego brat m(szef) mówił o mnie i zaznaczyłam, że jest mi przykro bardzo bo starałam sie, robiłam nadgodziny, powiedziałam im wcześniej gdzie tak naprawde mogłam im powiedzieć dzien przed końcem umowy że odchodze. no i inaczej gadka juz wyglądałą. W sumie to masz racje zalezy mi na kasie bo £ potrzebuje. Mąż sprzedaje ps3 i kino domowe. i tak malo z niego korzystamy a w razie co jakby się udało zaklimatyzować w uk to nie będe tego ciągnęła wszystkiego. Już z tymi wszystkimi rzeczami jak się na osiedle przeprowadzaliśmy to się męczyliśmy a i tak lezy tylkobo nie ma kiedy czy dobrego filmu posluchać na głośnikach czy zagrać na konsoli.

zdrówka też lda Jasia twojego. moj jak zeby mu ida to zaraz chory. strasznie u niego osłabiają jego organizm.

ide makaron zmieskiem gotować

Ostatnia edycja:
witam dziewczyny
jako że moja ginka odstawiła mi luteinę to mam do odstąpienia opakowanie dopochwowej [30 tabletek] termin ważności lipiec 2014

jakby któraś była zainteresowana to proszę o pw to dogadamy szczegóły
wiem, że w uk bywają z tym problemy, a po co ma mi się w szafce przeterminować

pozdrawiam i życzę pozytywnych testów
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tili zdrowka zycze
krowko wysylam sloneczna pogode do ciebie,
akuku ja tez pragne zajsc w ciaze , ale zrobilam na poczatku badania i wiem,ze nie domagam z progesteronem i musze brac luteine, nie wiem moze powinnac na jeden cykl udac sie do polski i zrobic sobie wszystkie badania skonultowac wyniki z ginem, a potem brac ewentualnie luteine, bo :"na wydaje mi sie" ja bym nic nie brala, rozpieprzy ci tylko to cykl bardziej (oby nie) i nie dojdziesz do ladu skladu, to jest moje zdanie, a ty zrobisz jak uwazasz, pisalam wczesniej jak to biore.

kasoku - no ja nie chce brać nic bo mi się wydaje :) ja chce to sprawdzić, jeszcze ten miesiąc przynajmniej :)
mam tylko pytanie. jaki miałaś wynik progesteronu ??
ja w 6 dniu po owulacji miałam 37,8 teraz też będę badać w 7 dniu po owulacji i nie będę brać luteiny bo to tez zmieni wynik.
Choć szczerze powiem, że wzięłabym.
W ulotce jest napisane, że właśnie pomaga utrzymać ciążę. A ja mam problem jakiś na pewno, tylko nie wiem jaki.

Do polski na cały cykl nie mam szans lecieć :( musze pracowac nikt mi urlopu nie da na miesiąc, zwolnienia już brać nie będę... ahh do doopy z tym wszystkim.
Kurcze zadzwonię jeszcze do bratowej może poradzi się gina swojego i może on powiem czy mam brać czy nie.
Bo jak myślę o kolejnym nieudanym straconym cyklu to mnie aż trzęsie :(:(

ahh tak mnie wszystko boli ze na tramalu jestem :(
nie wiem co z tą głową :( szyja boli, trace głos, czoło mi pęka i oczodoły do tego :(:(

ahh idę się położe

Heyy laseczki :);-)

Akuku nie no sorry ale jak dla mnie to ty chyba nie na poważnie to wszystko piszesz:szok::szok: aż oczy bolą od czytania wybacz tych pierdół które wypisujesz powiedz mi jak może iśc obca osoba do gina i pytac co ty mozesz brac a co nie. Po co Ci luteina jak nie wiesz co Ci jest?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziewczyno znajdz jakiegoś polskiego gina tam u Ciebie i idz do niego na badania a jak nie to do prywatnego i zbadaj sie od podstaw poza tym weź swojego M i tez niech sie bada no chyba ze ma juz dosyc to sie nie dziwie :sorry::eek: WIEM ŻE MY BABY JAK JESTESMY W DESPERACJI TO TRAKTUJEMY SWOICH M JAK REPRODUKTORÓW !!!! TEZ TAKA BYŁAM !!!

Ja Cie przepraszam za moją wylewność ale naprawde nie poważne rzeczy tu wypisujesz jak każda z was która sie stara o dzidzi ma swoje priorytety ale ty masz dwójkę dzieci z których ponoć jesteś dumna i wiem ze instynkt macierzyński mówi Ci o jeszcze jednym. Ty jeszcze piszesz że masz kłopoty z biodrami + ciąża to ja sobie tego nie wyobrażam no ale to twoja sprawa. Przy czym jesteś młoda wiec idz i sie porządnie zbadaj !!!!!!

DZIEWCZYNY PRZEPRASZAM ZE TAK NA AKUKU NAJECHAŁAM ALE NO NIE DA SIE CZYTAC TEGO CO PISZE !!!

Limonka sorry juz nie bede pisac :/:/
Kurde za bardzo to wszystko przezywam... Tonacy sie brzytwy chwyta.
Wiesz pytalam mojej bratowej mamy ona jest lekarzem I mowila ze moglabym brac ta lutke ale wlasnie ja nie wiem jak ja stosowac itd.
Powiedzialam czekam dalej bez luteiny I bez niczego zobacze co bedzie...
Wiesz wlasnie ze wzgledu na biodra strama sie teraz a nie za 5 lat, bo pozniej jiz nie bede mogla...
Ah z reszta nie wazne.

reklama
akuku progesteron sie bada ok 22 dc i mi wyszedl 0,29 a norma zaczyna sie od 10 wzwyz, wiec ja mam podstawy do wziecia luteiny, Ty jak juz wczesniej pisalam nie zapodawaj sobie lekow bo podtrzymuja ciaze, bo sobie tylko zaszkodzisz, to nie sa cukierki tylko jakas okreslona dawka hormonow, ktora nie pozostaje bez wplywu na organizm. na pewno tam gdzie mieszkasz mozna zrobic badanie na poziom progesteronu, tylko pamietaj okolo 22 dc nie w 6 dc, tylko na koncu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry